sveikas,Cosmo meitenes.
kā iet šajā saulainajā dienā?
mani nomāc viena diez gan liela problēma,man jau ir 17gadu,bet joprojām esmu nevainīga. Ne jau tapēc,ka mani neviens negrib,bet gan tapēc,ka man ir bail. Kā pasniegt to partnerim un kā tam sagatavoties?
Bailes noziimee tikai to, ka neesi veel gatava. Kad buusi gatava, bail nebuus. Normaals puisis tikai priecaasies, ka veelies dot vinjam savu nevainiibu un neattieksies pret to negatiivi. Un 17 gados buut nevainiigai nav nekaada tragjeedija, ir sievietes, kas pat 20+ gados ir nevainiigas un neuztraucas par to.
Nu tajā vecumā iespējams, ka viņai tā ir problēma..tikai paaugoties liksies, ka bija vērts gaidīt
Tagad man liekas, ka ir vienalga, cik ir gadi, kad zaudē nevainību. Labāk to zaudēt vēlāk, kopā ar kādu, kurš ir īpašs, nevis ar kādu random čali, tikai tādēļ, ka vajag.
Agrāk gan es tā nedomāju.
Nevis JAU, bet TIKAI 17!!!Nav kur steigteis. Tas, ka vairums Tavu vienbaudžu jau paspējuši zaudēt nevainību, nenozīmē, ka Tev arī vajaga.Turklāt bailes nozīmē, ka neesi gatava. Tā ka nesteidzies- nāks kāds īpašs cilvēks, kuram spēsi uzticēties pilnībā un tas arī viss notiks.