Es gribēju stūra, jo telpa gan man maza un būtībā viņš manai telpai ir par lielu, bet es gribēju tādu, lai labi der ne tikai kā nakts, bet arī kā dienas mēbele, kur var daudz viesu sasēsties. Gulēšanai arī ļoti ērts un milzīgs,ir 2 ietilpīgas veļas kastes.
Man patika pirmajā lapā ieliktais apaļais variants. Tā jau smuki, vienīgi, ja telpa nav milzīga, nav tāpat viņu pārāk, kur izretināt.
Es no gatavajiem galīgi nevarēju izvēlēties, katram bija tādi vai citādi mīnusi, tāpēc biju sajūsmā, kad atradu G.Astras ielā 8 mēbeļu veikalu, kur bez milzīgas piemaksas (neatceros, varbūt kādi 10-20% bija) varēja pasūtīt, kādu grib - krāsu no milzīga kataloga, spilvenu krāsu, formu, roku balstu platumu, izvilkšanas mehānismu, pildījuma kvalitāti, dīvāna garumu utt. Pilnīgi visu! Izvēlējos vienu kā paraugu un sāku tik komentēt, ko man citādāk vajag :-DTad kāds mēnesis vai 2 jāgaida, kamēr uztaisa. Dīvānu modeļi dažādi - gan stūra, gan nestūra, cenas ļooti sakarīgas.
Tai veikalā ir apvienojušās vairākas LV mēbeļu firmas, konkrēti manējā laikam bija kaut kāds Mebellukss vai kas tāds, precīzi neatceros. Ar pirkumu esmu katrā ziņā apmierināta.