Es apģērbu tā skaisti nēsāt neprotu. Tāpēc pērku lētas drēbes. Un neteiktu, ka Reserved baigi ātri nonēsātos. Vienīgais, kas izjūk pēc 1.mazgāšanas, ir NewYorker un daži Metas apģērbi. Pāris smukas lietas par kapeikām ir pirktas ķīniešos un uz tirgu. Vasaras apavus tikai tirgū, jo tie kalpo 1 sezonu. Ziemas zābaki ir salīdzinoši dārgāki 100+, bet arī tie ir apskrāpēti mašīnā un pa granti brienot. Toties vēl šoziem nokalpos, jo cauri nav. Netaupu uz džinsiem, maksāju 50-70 eur par pāri (tiem, kas saka, ka tas nav nemaz tik daudz - NY džinsus var nopirkt arī par 9.99) un tiešām kalpo ilgi (pēdējie iznīka, jo uzlēju netīšām motoreļļu virsū). Man apģērbam dzīvē nav liela nozīme, bieži neiepērkos un nav žēl izmest nolietoto. Kvalitatīvākas un līdz ar to dārgākas preces ir sadzīves tehnika un mēbeles. Uz to netaupu. Lai gan tvaicējamais katls man ir kaut kāds bezfirmas lētucis, nevis Philips utml.:-D Dārza piederumus cenšamies pirkt Fiskars, jo kvalitāte tiešām ir acīmredzama. Respektīvi, ir lietas, kur var ietaupīt, ir lietas, kur maza cena tik tiešām apzīmē sliktu kvalitāti.