Sveiki!
Izlasīju tikai pirmo lapaspusi!
Kas mani atšķir, vismaz liekas, ka vienmēr cenšos būt neprognozējams, labā nozīmē.
Pat pārāk spontāns.Kurš var negaidīti pazvanīt pateikt pēc 15 minūtēm būšu klāt ar auto, šampānietis.Tas protams vakarpusē un pie jūras vai citas interesantas vietas vienkārši izbaudīt zvaigznāju, dabu, vispār momentu.Esmu sapratis, mums ir dota dzīve kuru jāizbauda, jāņem no tās viss maksimālais.Nebūt kā visiem pārējiem, kuri četrās sienās sēž.Ko tik mūsdienās nevar izdomāt, būt savam Es.Dodoties uz kādu pasākumu, vienmēr atšķirties lai ievēro.Uz kaut ko likt akcentu.Deju,kustības neikdienišķas kas Tevi uz apkārtējos aizrauj , frizūru,stilu, izcelties.Vienkārši jābūt kādai fantāzijai, ko Tu no dotās vietas, ko Tu apmeklē vēlies sasniegt? Ja kaut ko nevēlētos, tad to loģiski neapmeklētu.Ja Tev otrs cilvēks neinteresētu, Tu loģiski arī viņa profilu neskatītu, nerakstītu, neaicinātu uz tikšanos.Tāpēc pie visa vienmēr ir jāiedomā loģiski, jāanalizē.Kad uz kaut kādu mērķi ej, vai līdz zināmai robežai vai līdz galam!
Tie kuri neietilps pelēkajā masā.Viņiem ir savs mugurkauls, kuri var vienu brīdi būt mīļi pret Tevi un otrā pilnīgi pretēji, no kuriem Tu nezini ko vari sagaidīt.Viņi jūt, kad kaut ko Jums devuši un gaida, neizdabā jums, kamēr nav pienācis īstais laiks.Nebūs tā, ka viņi visu laiku cels Jūs uz pjedestāla.Jums viņu dēļ arī būs kas jādara, lai viņš aplidotu vēl vairāk jūs! :)