Pec dažiem komentāriem man radās gluži nevainīga interese- kādi tad ir jusu rudens apavi un soma? Nevis "šie ir mani sapņu zābaki un soma", bet kas konkrēti atrodas jusu skapī? Domāju ka mūsdienas itin viegli attēlu var atrast interneta un nav speciāli jabildē savas lietas.
Aicināšu gan nepārvērst diskusiju par "fuij, es tādus nevilktu". Būsim lūdzu tolerantas pret dažādiem stiliem. :)
Tādi, tikai pavisam citādāki :D Nevaru atrast tādus pašus - manējie vnk ir līdz celim un papēdis kādus 2 cm augstāks. Gribas jau kaut ko košāku un dāmīgāku, plānā sarkani zābaki.
Pār plecu visbiežāk ir kaut kura no datorsomām, reti kad lietoju izejamāku variantu - parasti tad vispār bez, sīkumi kabatās.
Nē, nu man vēl nav gluži rudens - uz šiem zābakiem pāriešu pēc nedēļām divām :D Un īsos zābaciņus ciest nevaru, ja stulms nav siltinātais (kādu izvēlos), tad nekas nav karsti :) Vismaz izskatās glītāk.
Tā kā joprojām staigāju vasaras apavos, tos pie rudens īsti nepieskaitīju, bet lai jau ir :D
man kā visās sezonās ir pamatīgs stilu un krāsu mikslis, velku pēc vajadzības un situācijas piemērotības. vai slinkuma pakāpes.
(..forši būtu, ja vēl uzrastos pietiekama gaumes izjūta visu outfitu smuki sakombinēt :D )
Cilvēkiem ari temperatūras izjūtas ir tik dažādas. Es par ziemas mēnešiem decembri, februāri runāju. Kad vienu sezonu teju izcepos garos zābakos, vairak tādus nepērku lai ari gari zābaki ir smuki un tie nebija siltināti zābaki. :D Kad gāju pamatskola un vidusskola bija ziemas kad vajadzēja garus, siltinātas zābakus, tagad tādu ziemu vairs nav.
Nu, ja ziemā velk svārkus (arī 0 grādu ziemā), tad stilbam tā papildus materiāla daļa pavisam noteikti netraucē un nekarsē :) Ja nav siltinājuma, tur vienkārši nav kam cepināt, plāna tekstila kārtiņa :D Es vēl joprojām ceru uz aukstu, sniegotu ziemu..tā, lai vismaz -10 (l)
Mani tagad viss vairāk karsē mana sintētiskā jaka, meklēju pa saprātīgu cenu ādas jaciņu, bet nu tā izvēle nav liela it īpaši ja gribu iekļauties konkrētās cenās.
Tagadējiem zābaciņiem nevaru atrast īsto bildi, jo mājaslapā zābaki vairs nav. Atradu ļoooti līdzīgus. Šiem tik trūkst sudraba stieplīte ap zoli.
Jūtu, ka drīz pāriešu uz šiem (arī bilde nav īstā, jo no mājaslapas ir izņemti..) Trūkst sīkas zelta detaļas un papēdītis, manuprāt, man ir nedaudz, nedaudz mazāks.
Somas :