Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko no tā visa lai pagatavo?

 
Reitings 262
Reģ: 04.01.2013
Uznāca man tagad iedvesma pagatavot vakarā :-DLedusskapī palicis biezpiens, saldais krējums, arī skābais krējums,dzērvenes. Piena produktiem drīz beigsies realizācijas termiņš, ko gardu lai no tā pagatavo? Varbūt ir kādas pašu pārbaudītas receptes?
paldies jau iepriekš! (l)
01.10.2015 20:36 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Un kas vēl tev mājās ir:-)
01.10.2015 20:46 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Biezpiena krēms klasiski ar zemeņu mērci, bet vari uztaisīt dzērveņu mērci.
01.10.2015 20:48 |
 
Reitings 502
Reģ: 24.02.2014
Ja ir tikai tas, kas uzrakstīts, es taisītu biezpiena krēmu (saputo saldo krējumu un pieliek klāt biezpienu, cukuru) un sablenderētu dzērvenes ar cukuru vai tāpat vien, pārlietu tam krēmam virsū un deserts gatavs.
Ja ko sāļu, tad gan vēl kādus produktus vajag :-)
01.10.2015 20:49 |
 
Reitings 262
Reģ: 04.01.2013
ir vēl daudz kas - piens, sviests, olas, milti, daudz un dažādi ievārījumi (zemeņu, aveņu, plūmju, upeņu), medus, cepumi, mocarellas siers, makaroni, kartupeļi, burkāni, tomāti.. vienvārdsakot, no visa pa mazam, bet galvenais man izlietot tos piena produktus ;)
01.10.2015 21:04 |
 
Reitings 262
Reģ: 04.01.2013
tikai galvā domas no sērijas "tomato, tomato, potato, potato" un līdz ar to esmu bez idejām :-D
01.10.2015 21:06 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
biezpienu un krējumu sablenderē ar dzērvenēm. Putukrējumu pievieno biezzupai (te potato potato ar vēl kaut kādiem dārzeņiem būs paša laikā).
01.10.2015 21:09 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Biezpiena placeniishi. Biezpiens+milti+olas. KOnsistencei jabut loti biezai, taa lai kep klat pie karotes. Kad placenisi gatavi saliec atpakal uz pannas un parlej ar skabo krejumu+cukuru. Lai minuti, divas pacepas un nem nost.
01.10.2015 21:14 |
 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Nekad nebiju dzidējusi par to, ka pēctam var pārliet ar krējumu + cukuru. Paldies, Beibe.Marta - jāpamēģina :-)
01.10.2015 21:16 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Beibe.Marta-Biezpiena plaaceniisi un veel no Latvijas biezpiena!!Loti garso!
01.10.2015 21:38 |
 
Reitings 262
Reģ: 04.01.2013
super, paldies par ieteikumiem! :)
01.10.2015 22:27 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Velns atceros ka bija kaut kāda recepte kur uztaisīt tādu kā rīsu pudiņu vai kotādu. Rīsi laikam bija vārīti pienā un tad jaukti kopā ar putukrējumu, bet nu konkrēti tagad nemācēšu teikt varbūt kas vel tur bija vajadzīgs un tad dzērvenes var klāt pieēst.
01.10.2015 22:30 |
 
10 gadi
Reitings 824
Reģ: 16.08.2009
Saldo krejumu es lietu pie kafijas vai tejas.
Biezpienu es saputotu ar medu,kad izveidojas kremiga konsistence,beigas pieliktu dzervenes,vel saputotu,kad viss smuki sajaucas.
01.10.2015 22:32 |
 
Reitings 89
Reģ: 19.06.2013
Neesmu vēl pati izmantojusi, bet esmu dzirdējusi labas atsauksmes par šo palīgu : http://myfridgefood.com/ :-P
01.10.2015 23:01 |
 
Reitings 89
Reģ: 19.06.2013
(nezinu vai tur ir tevis prasītais, tomēr, ja nu kas, mājaslapa tāds ieteikums pēc tā, ko šodien atradu internetā)
01.10.2015 23:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!