Tā kā vecajās diskusijās bildes vairs nav iespējams apskatīties, tad izdomāju izveidot jaunu diskusiju tām, kuras nekautrējas ielikt savas īstās bildes. :-)
Paldies, Krikstiine! :) :)
Vispār es jau sen gribēju izteikt komplimentu cosmo meitenēm. Vairākas meitenes man ir instagramā, tiesa, lielāko daļu es vairs neatceros, kura ir kura, bet nu smukas bez gala un malas!
No datora te pa taisno nav iespējams, bilde jāieliek kādā bezmaksas fotogalerijā. Piemēram, zem inbox.lv (bet tādu saišu ir 100tiem). Tad jāiekopē konkrētās bildes saite/ to var darīt arī- kā man- ar peles labo taustiņu uzspiest uz savas augšuplādētāš bildes. Kā viena no opcijām parādīsies "kopēt bildes saiti" (angl. "copy pictures URL") , tad ar peli ir jāuzbrauc uz šīs opcijas un jāatlaiž taustiņš. Un tad uz reizi šepatās ir jauzspiež uz mazās bildītes opcijas, atvērsies tukšs laukums- kur ar peles labo taustiņu ir jāiekopē (jāuzspiež uz opcijas "ielīmēt" vai "paste"), tad tajā logā ieiesies saite. Un tad tepatās jāuzspiež uz "pirmskats" (lai pēc tam varētu ko ielabot). Un tikai pēc tam jānospiež uz "pievienot". Sarežģīti pastāstīt- bet man ar vienas rokas pirkstiem tas aizņem kādas 3 sekundes.