Ja izvēles ir tikai no šiem variantiem, tad pirmais. Kāzas man neliekas piemērots pasākums bufetei, kur katram viesim jāstāv ar savu šķīvi rindā, jāgaida un pēc tam jānēsājas apkārt. Tās rindas man asociējas ar drūzmām, skolas ēdnīcu utt. Ok, ja ir tikai 10 viesi, tad drūzmas nebūs, bet ja 50 vai vairāk...
Mums pašiem bija tā, ka ēdiens bija uz galda(mums bija garie galdi, nevis mazie, apaļie), personāls uzmanīja, lai viss ir, nekas netrūkst, bet cilvēki paši sev lika to, ko gribēja. Katrs varēja uzlikt, cik gribēja ēdienu, bet nekur nebija ar savu šķīvi jāiet un nekādās rindās nebija jāstāv.
Pēc siltā ēdiens tika nomainīts uz uzkodām utt.