Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Drauga attieksme pret mammu

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Labvakar, dāmas!
Šovakar man iznāca tāda situācija, ka plānojām ar drauga mammu, draugu un maniem vecākiem braukt uz Siguldu, zelta rudeni skatīties. Ierosināja drauga mamma, jo nekad nav bijusi Siguldā. Viņa vienmēr izdabā visām viņa vēlmēm un es nopriecājos, ka beidzot ir pateikusi ko pati vēlētos darīt.
Maniem vecākiem gadījās neparedzēti apstākļi un viņi ieminējās, ka iespējams, netiktu. Draugs pateica, ka uz manējiem nevar paļauties, zināja, ka brauciens neizdosies, piezvanīja mammai un teica, ka nekur neviens nebrauks.
Es gan viņam teicu, ka tava mamma bija tā, kas vēlējās aizbraukt un zinu, ka divatā viņi tur nebrauktu, bet es ar viņiem labprāt. Manuprāt, šajā situācijā nav svarīgi, ka mani vecāki netiek, bet ir svarīgi draugam aizvest savu mammu mazā ekskursijā, ja viņš zina, ka viņa ļoti to vēlas.
Kā jums izskatās šī situācija? Varbūt pie vainas mana audzināšana un tas viss ir normāli?
Radās arī jautājums, kā jūsu draugi izturās pret savām mammām?
29.09.2015 22:13 |

Reitings 154
Reģ: 21.03.2014
Man šķiet, ka Tavs draugs ir sūdīgs dēls, kurš neciena savus vecākus!!! Par to, vai tur ir kādi dziļāki iemesli nevaru spriest, nepazīstot cilvēku!
29.09.2015 22:18 |

Reitings 683
Reģ: 21.09.2015
Ja tavam draugam ir grūti aizvest savu mammu uz siguldu un iepriecināt vinu,tad es nesaprotu kādēl ar tādu dalbajobu vēl esi kopā...
29.09.2015 22:21 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Protams, ka tas būtu forši aizbraukt ar drauga mammu uz Siguldu, vēl jo vairāk, ja viņa tur nav bijusi. Man būtu žēl drauga mammu apbēdināt, atceļot plānus. Bet izklausās, ka Tavs draugs ir diezgan vēss attiecībā pret māti.
Manējam, par laimi, ir ļoti labas un sirsnīgas attiecības ar vecākiem, viņiem vispār ir ļoti saliedēta ģimene.
29.09.2015 22:22 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Nesmuki tavs draugs izdariijaas, ja reiz bijaat norunaajushi, tad vajadzeeja braukt tiem, kas vareeja tikt.

Manam viiram ar savu maati ir ljoti veesas attieciibas, bet tur ir nopietni iemesli, daama pati pie visa vainiiga.

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es domāju, ka Tev ir taisnība. Varat aizbraukt arī trijatā, aizvest mammu ekskursijā, galu galā drauga mamma domājams ne jau tikai tāpēc, lai būtu kopā ar Taviem vecākiem, gribēja braukt.

Par manu vīru un viņa mammu. Vīrs ļoti cenšas izdabāt mammas vēlmēm, bet viņa neko tā īpaši nemaz nevēlas :-D Vismaz neko nesaka.

Tādus atpūtas braucienus un citas izklaides plāno ar savu vīru, manu vīra tēvu. Bet nu mans vīrs tik un tā cenšas viņu iepriecināt, piezvanīt, apciemot, uzdāvināt kādu atpūtas braucienu, biļeti uz koncertu. Katrā ziņā, ja ir viņai ko solījis, vienmēr izpilda.

Man ar viņa mammu nav ļoti tuvas attiecības, bet arī esmu dažas reizes uzdāvinājusi viņai kādu dāvanu arī ārpus oficiālajām svinēšanām, vienkārši, kas esmu ieraudzījusi kaut ko, par ko zinu, ka viņai tas sagādātu prieku. Bieži gan tas nenotiek.

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Manam draugam ir sarežģītas, principā drausmīgas attiecības ar mammu, bet pret manu mammu viņš izturas ļoti cienījami. Nepazīstu tavu draugu, tāpēc grūti saprast, kas tur un kā, bet man noteikti nepatiktu, ja manus vecākus kritizētu, jo pati neatļautos to darīt, lai nu kā tur būtu.
29.09.2015 22:23 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Pirmkārt, es neļautu draugam tā runāt par maniem vecākiem. Nav nekāda traģēdija tajā, ka netiek tavējie. Ekskursiju taču izplānoja tava drauga mamma. Es justos ļoti neveikli šādā situācijā, ja draugs nostādītu tādā fakta priekšā, it kā es un mana ģimene, būtu kaut kādi uzmetēji. Tajā pat laikā, varēja taču braukt tie, kas tiek. Nu baigi nesmuki(t)

Mans draugs ļoti žēlo mammu. Es nevarētu teikt, ka viņi ir ļoti tuvi un čupojas tā, kā es ar savu mammu, bet nu draugs ļoti mīl un ciena savu mammu, viņas vēlmes, iespēju robežās, izpilda un esmu pārliecināta, ka šādā gadījumā kā autorei, ekskursijā dotos tie, kas attiecīgajā datumā tiek.
29.09.2015 22:33 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
man ir brīnišķīga vīra māte, ar dēlu viņai ir labas attiecības. viņa ir taisnīga un moderna. vīrs gan negrib, lai runāju ar viņa mammu par mūsu kašķiem, lai gan mammu tas interesē un izskatās ieinteresēta, lai viss būtu labi, bet, viņai viss gar degunu iet. :D

mamma pie mums uz uk jau otro vasaru braucu, vēl neesam atveduši. :D
29.09.2015 22:34 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Es domāju, ka Tev ir taisnība. Varat aizbraukt arī trijatā, aizvest mammu ekskursijā, galu galā drauga mamma domājams ne jau tikai tāpēc, lai būtu kopā ar Taviem vecākiem, gribēja braukt.

Tieši manas domas! Es nemaz nesatiktos ar vīrieti, kurš neciena savu mammu (vecākus). Mans draugs ļoti ciena un respektē savu mammu un viņas vēlmes. Tas man viņā ļoti patīk, jo es uzskatu, ka ģimene ir pati svarīgākā. Gan tā kura uzaugi, gan tā, kuru veido.
29.09.2015 22:35 |

Reitings 1082
Reizēm ļoti mīlu šo portālu, jo dažreiz liek man izkāpt no sava "rāmja" un liek paraudzīties uz lietām no citas puses.
Man jau arī likās, ka, pat ja pats negrib tur braukt, mamma jāaizved, ņemot vērā, ka tēva nav.
Tagad domāju, vai teikt viņam, ka jābrauc un viss? Parasti tā nedaru, bet šoreiz tiešām žēl mammas.
29.09.2015 22:37 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Tagad domāju, vai teikt viņam, ka jābrauc un viss?

jā! :)
29.09.2015 22:44 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tagad domāju, vai teikt viņam, ka jābrauc un viss?

Jā! Gan jau zini labāk, kā panākt, lai viņš dara to, ko Tu saki.
29.09.2015 22:45 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
protams, ka aizvediet. katra mamma ir pelnījusi labu attieksmi pret sevi (l)
29.09.2015 22:47 |

Reitings 1082
mēģināšu runāt draugu. Ļoti ceru, ka varēs visu sarunāt-viņa mamma ir burvīgs cilvēks un ir to pelnījusi :)
29.09.2015 23:01 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Brīvdienās biju Siguldā uz zelta rudens tur vēl nav. Tāpēc vēl ir laiks, lai varētu saplānot visiem kopīgu braucienu :)
29.09.2015 23:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits