Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vai sievietes vēlmes jāņem vērā? Jeb uzticēties instinktam ?

 
Reitings 36
Reģ: 29.09.2015
Labdien dārgās Cosmo.lv meitenes, arī puiši ;)

Vakar nedeva mieru dažas domas. Padalīšos ar tām šeit...


Ir kāda sieviete, kura man ļoti simpatizē. Mēs pagaidām esam sazinājušies tikai rakstiski. Bet drīzumā sekos tikšanās. Izrunāts daudz kas, īpaši par seksu.. Esmu uzzinājis to, kas viņai sagādā īpašu baudu. Normālā situācijā es pret to attiecos neitrāli. Jo vienmēr pieturos pie tā, kas man patīk, un zinot, ka sieviete arī būt laimīga.. Bet šoreiz sāku domāt, vai man ir jāņem vērā viņas vēlmes, un jārealizē tās satiekoties ...
Nekas dīvains jau tajās vēlmēs nav. Viņai ļoti patīk, kad ar locekļa galiņu kairina klitoru, viņai patīk kad karsta elpa ir sajūtama uz viņas vāverītes un klitora.. Vēl tas, ka ieliekot viņā locekli, tas netiek darīts līdz galam, tādejādi kaitinot viņu, un liekot viņai pievilkt vīrieti sev klāt un iestumt dziļāk..
Man viņas mazās vēlmes raisa pārdomas. Vai uzreiz pirmajā reizē, es gribēšu to darīt. Un vai man tagad būs jāpiedomā īpaši rūpīgi pie viņas klitora, un vāverītes apmierināšanas..
Sapratu arī to, ka meitene ir tā, kura ļoti sulīga, kad griboša, viņas vāverīte brīžiem pludo.. Tas ir ļoti jauki protams..
Teiksim tā, standarta situācijā , satiekoties ar jaunu partneri, es paļaujos uz savām vēlmēm un sajūtām. Nevis piedomāju , es parasti nemaz nezinu sievietes vēlmes uzreiz, pirms vēl bijis sekss... :-/:-/:-/ Normālā variantā es laizu sievietei visu vāverīti, pat bāžu vagīnā mēli.. īpašu uzmanību nepievēršot klitoram vispār, jo to atstāju viņas pašas ziņā..
Bet tagad ir savādāk, zinu ka viņai ļoti patīk, kad spēlējās tieši ar klitoru..
Zinu arī par priekšspēli, kāda viņai šķiet ļoti uzbudinoša..

Kā jūs domājat.. vai man jācenšas izdarīt visu, kā viņa rakstīja, un kā izteica vēlmes.. Vai tomēr uzticēties savām vēlmēm, kaislei, un instinktam. Un darīt visu pēc situācijas.. Nevis piedomājot...

Esmu mazliet apjucis :-/
29.09.2015 16:53 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits