Gints Bude

Reitings 3
Reģ: 29.09.2015
Vienā no Rīgas skolām Gints Bude tika aicināts kā lekcijas pasniedzējs. Lekcijas temats bija skolas formas un to aktualitāte. Toties visvairāk Gints komentēja nevis formas ieguvumus, bet skolēnu ģērbšanās stilu un izskatu. Sākumskolas meitenēm, kuras bija atnākušas ar ziedu vainagie, Gints teica, ka vainagi ir bijuši populāri vismaz trīs gadus atpakaļ, savukārt pati meitene ir atpalikusi no modes. Tika pārmests arī tai meitenek, kas zem sava balta topa vilka melnu kreklu. Gints to uztvēra kā apakšveļas rādīšanu turklāt nepieskaņotā krāsā. Pamatskolas skolēnu vecākiem Ginta sacītais izraisīja briesmīgas dusmas. Lielākais pārmetums tika izteikts vidusskolas meitenēm. Lekcijas vidū vairākas meitenes devās prom. Pēc to aiziešanas Gints atļāvās pārmest, ka 17 gadus vecas meitenes izskatās kā sapuvuši tomāti 29+ un viņām vairs nav nekādas nākotnes. Viņas līdzinās viena otrai un pat viņu vīrieši nespēs tās atšķirt. Vajadzētu piebilst, ka Gints nespēja savus komentārus izteikt meiteņu klātbūtnē! Vēlāk vēl vienu meiteni melnbalti strīpainā džemperī Gints nosauca par jūrnieku un norādīja un viņas fizisko stāvokli, atzīmējot ka viduklis nav izteikts. Ja jums tas neliekas nepieļaujami, tad ir vērts noskatīties paša modeljera bērnības bildes. Šobrīd viņa svars ir krietni mazāks, taču 18 gadu vecumā viņš svēra 100+ kg. :-O
29.09.2015 16:34 |

Reitings 154
Reģ: 21.03.2014
Labi, ka apskatījos!

Karoče, to ''tirliņ'' tu vari pateikt tikai drošībā,aiz monitora. Jo dzīvē, acīmredzot, esi niecība. Īsāk sakot, nosveries striķī, un citreiz padomā, ko gvelz internetā. :)
30.09.2015 14:57 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
A kur sižets/pierādījumi?

Par tiem vitamīniem. Mums b.d. arī samplus dala, bet mums neviens pedagogs brērniem vinus nedod, bet noliek virs skapīša. Tāpat ir informācija par zivju ēlļas lietošanas un citu vitamīnu nepieciešamību no ražotāja x, bet vai es došu tos saplus vai x,y... ražotāja eļļu tā jau ir mana izvēle. Ik vakaru tiek atstāti mazie pieniņi ar salmiņu un šeit atkal ir izvēle dot, nedot...
30.09.2015 14:58 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
nesaprotu, ko tu mēģini panākt? Nosodi Budi par to, ka viņš piesienas jauniešiem, vienlaikus pati klūpot viņam virsū, ka kādreiz bijis tāds un šitāds? Ne ar ko neesi labāka!

es neteloju modes guru skolas aprejot jauniesus auditorijas klatbutne. Turklat es jauna smuka modiga un laida biju, a ism zilonis bomza paskataa bijis. Te ir kloacu forums, ne skola juti starpibu:-P
30.09.2015 14:58 |

Reitings 23705
Labi, ka apskatījos!

Karoče, to ''tirliņ'' tu vari pateikt tikai drošībā,aiz monitora. Jo dzīvē, acīmredzot, esi niecība. Īsāk sakot, nosveries striķī, un citreiz padomā, ko gvelz internetā.
ew mes ar gribam modes guru kakiti redzet :-/
30.09.2015 15:00 |

Reitings 56
Miss Joker,piekritu, bet kur teikts,ka viss shis nav paarspiileets teaatris? No kura avota,cik ticama BOMOND izraava,ka Bude ir izteicies aizvainojoshi?
Savadak taa jau sanaak,viens pakjer pa ausu galam "viena tante teica" kaut kaadas baumas ar maldigiem faktiem,kur kaada mamma izteica savu saapi,kurai savukaart vinas meita pasudzejas,kura visu paarprata un nespeja uznemt veseligu kritiku nevis aizvainojumu,taa tas aizgaaja vienas tantes teica liimenii taalaak.
Visas tik njemas kjenaat nabaga Budi par to,ko vins varbuut taadaa formaa nemaz nav teicis!
30.09.2015 15:00 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Savs viedoklis par apģērbu un modi būs i Vivjenai Vestvudai, i Armani, i Tomam Fordam utt. Un kuram tad no viņiem būs galvenā taisnība? Nevienam.

Protams, nevienam, jo vienīgais pareizais ir Bude :D:D:D
Tikai viņš vienīgais zin, kas kuram piestāv un ir modē :D Ja viņš saka, ka tavs apģērbs ir vecmodīgs sūds un tu izskaties briesmīgi - āmen baznīcā, tieši tā arī ir! Nemēģini apstrīdēt. Bude ir dievs. Viņš vienīgais zin :D:D:D

tad sanak,ka stilisti shodien nav vairs vajadzigi,ja nedrikst kritizeet to,kaa cilveks bezgaumigi sagerbjas?

Un pie stilistiem iet tie, kas grib un viņi iet tāpēc, ka paši grib. Tātad tie cilvēki paši grib lai viņus kritizē un maina. Nevis stilisti iet iet pie skolniekiem un izsaka stulbas piezīmes, kuras neviens viņiem nav prasījis.
30.09.2015 15:01 |

Reitings 23705
TE IR KLACU FORUMS, NEVIS ificials visas LV skolu jaunatnes un vecaku viedoklis. LABRIT:-D:-P
30.09.2015 15:01 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nez kā jūtas vecāki kuriem bērns atnāk mājās un tad sāk psihot ka nav ko vilkt jo lūk viens tirliņš nolika viņu modes izjūtu. Vecākiem arībaigi foršā sajūta ka bērns par to kreņķējas vai pat pieprasa jaunu garderobi ko nemaz vecāki nevar atļautes iegādāties (t)
30.09.2015 15:04 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
kakjitis Ja to būtu teicis tik viens cilvēkstad jā, nepaķertos uz tādām lietām, bet kad jau daudzi to saka un paši ir piedzīvojuši, tad jau acīmredzot nav tas viss tik balts un pūkains.
30.09.2015 15:06 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Kur var dabūt sikspārņa pļūtenes, tādas kuras Lollipop ielika ?

Nu man Dāvids šķiet briesmīgs , tik pat briesmīgs kā Platmalniece , bet Dāvidšovs bij tīri ok !
30.09.2015 15:06 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
es neteloju modes guru skolas aprejot jauniesus auditorijas klatbutne. Turklat es jauna smuka modiga un laida biju, a ism zilonis bomza paskataa bijis. Te ir kloacu forums, ne skola juti starpibu

Laikam tiešām nejūtu, jo esmu visur tāda, kāda esmu. Nokļūstot klaču forumā, par klaču bābu nekļūstu (t)
30.09.2015 15:08 |

Reitings 11162
Kubiet, mierīgāk, kad tu sastresojies tad nevienmēr trāpi pa taustiņiem :D :D :D

Lollipop, paldies .... ! es tik tagad redzēju , ka tu vēl vienas biji ielikusi, man ir līdzīgas :D :D baigi gribu tās pirmās (l)
30.09.2015 15:12 |

Reitings 23705
Nokļūstot klaču forumā, par klaču bābu nekļūstu /quote] Rugi maldies.Tu parej no temas uz personibam. Un aedi reju un klacijies te tapat ka mes visas darling :-P
30.09.2015 15:14 |

Reitings 23705
Laikam tiešām nejūtu, jo esmu visur tāda, kāda esmu. Nokļūstot klaču forumā, par klaču bābu nekļūstu
uz so komentu atbilde :-D
30.09.2015 15:15 |

Reitings 56
Vecākiem arībaigi foršā sajūta ka bērns par to kreņķējas vai pat pieprasa jaunu garderobi ko nemaz vecāki nevar atļautes iegādāties
Gjerbties gaumigi neprasa lielus finansialus izdevumus,pat mazakus kaa pirkt katru sezonu jaunu aadas kurtku vai kurpes,lai tikai atbilstu trendiem.
Taja pashaa h&m ir klasiska kokvilnas bluze par 15 eur,svarki ar normalu printu un piegrieztni tikpat daudz maksaa ,pat leetaak uz atlaidem,plaanaa adiijuma jacinas gaumigas par 12eur!Kopaa saliek un izskataas loti modigi un gaumigi,nevis taas stulbaas pluutenes, shorti ar zekbikseem apakshaa un kropligos apavus kaa shie
30.09.2015 15:16 |

Reitings 11162
Vecākiem arībaigi foršā sajūta ka bērns par to kreņķējas vai pat pieprasa jaunu garderobi ko nemaz vecāki nevar atļautes iegādāties

psiholoģiskas problēmasnav jārisa ar drēbēm ....
Ja Tev patīk , kā izskaties , tad kāda starpība kurš ko domā , nu nopietni !? normāls vecāks paprasītu kā izskatās tas nolicējs ....un gan jau , ka ierēktu , tāpat kā es par EMO meitenītēm un puisīšiem :D
Ja Tev gribas ko jaunu , bet vecākiem naudas nav , ir iespēja domāt -ko darīt , beigu beigās var arī ko sašūt vai pāršūt ( šķiet pa lielam tam ir domāta mājturība skolās , jā arī džeks var to izdarīt ). Var piestrādāt .... Tās drēbes taču nemaksā simtus .... Izved kādam suni ārā , nopļauj kādam zāli u.t.t... Pasaule ir pilna idiotu nu nav jāņem viss pie sirds , vai jāuztver kā neapgāžama patiesība tikai tapēc , ka to redz teica kaut kāds vīrietis/sieviete skolā ....
30.09.2015 15:17 |

Reitings 23705
ieliec savu foto0 ar saviem apaviem modes guru.Kamer nav tavs FB vai draugiem profils redzets, tu te lej udeni pilnigu :-P
30.09.2015 15:17 |

Reitings 23705
psiholoģiskas problēmasnav jārisa ar drēbēm ....
Ja Tev patīk , kā izskaties , tad kāda starpība kurš ko domā , nu nopietni !? normāls vecāks paprasītu kā izskatās tas nolicējs ....un gan jau , ka ierēktu , tāpat kā es par EMO meitenītēm un puisīšiem
ak dievs . tas ir nevis vecaks bet berns :-D:-D:-D:-D:-D:-D
30.09.2015 15:18 |

Reitings 11162
kā man patīk, šī jaunā tendence, kur ja kaut kas nav FB vai draugos tad tā nav vispār :D :D :D
30.09.2015 15:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits