Gints Bude

Reitings 3
Reģ: 29.09.2015
Vienā no Rīgas skolām Gints Bude tika aicināts kā lekcijas pasniedzējs. Lekcijas temats bija skolas formas un to aktualitāte. Toties visvairāk Gints komentēja nevis formas ieguvumus, bet skolēnu ģērbšanās stilu un izskatu. Sākumskolas meitenēm, kuras bija atnākušas ar ziedu vainagie, Gints teica, ka vainagi ir bijuši populāri vismaz trīs gadus atpakaļ, savukārt pati meitene ir atpalikusi no modes. Tika pārmests arī tai meitenek, kas zem sava balta topa vilka melnu kreklu. Gints to uztvēra kā apakšveļas rādīšanu turklāt nepieskaņotā krāsā. Pamatskolas skolēnu vecākiem Ginta sacītais izraisīja briesmīgas dusmas. Lielākais pārmetums tika izteikts vidusskolas meitenēm. Lekcijas vidū vairākas meitenes devās prom. Pēc to aiziešanas Gints atļāvās pārmest, ka 17 gadus vecas meitenes izskatās kā sapuvuši tomāti 29+ un viņām vairs nav nekādas nākotnes. Viņas līdzinās viena otrai un pat viņu vīrieši nespēs tās atšķirt. Vajadzētu piebilst, ka Gints nespēja savus komentārus izteikt meiteņu klātbūtnē! Vēlāk vēl vienu meiteni melnbalti strīpainā džemperī Gints nosauca par jūrnieku un norādīja un viņas fizisko stāvokli, atzīmējot ka viduklis nav izteikts. Ja jums tas neliekas nepieļaujami, tad ir vērts noskatīties paša modeljera bērnības bildes. Šobrīd viņa svars ir krietni mazāks, taču 18 gadu vecumā viņš svēra 100+ kg. :-O
29.09.2015 16:34 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Viņš jau manos laikos pa skolām vazājās un meklēja potenciālās modeles...

Oo, jaa mana laikaa arii vazaajaas, izraadas, ka sodien veel vazajas!

Es saprastu ja kritizē cilvēkus kuri paši ierodas lai viņus izķengā un pasaka ko mainīt

+++ piekriitu, plus - manuprat, Latvija vispaar aug ljoti neparliecinatas meitenes, nekur pasaulee neko tadu neesmu noverojusi, pat ljoti skaistas meitenes, kuras dzivo arzemes man ir teikuhsas, ka tik kompleksaini vinjas jutas tikai Latvija, nekur citur. Un veel shaads "profesionalis" uzdroshinas veel vairaak sos kompleksus uzdziit. Jaa, var jau teikt - nenjem galvaa, bet tomeer tadi teksti aizkjeras.
29.09.2015 17:48 |

Reitings 89
Reģ: 19.06.2013
Mazliet atkāpjoties no centrālā varoņa šajā diskusijā, vēlējos jautāt par šīm lekcijām. Kāda velna pēc gan ir vajadzīgas šāda tipa lekcijas? Ar to domāju, kādā sakarā tiek iesaistīti jaunieši? Cik man zināms skolas formas un lēmums par to lietošanu vai nē ir tāds kā slēgtāks jautājums, kas pēc manām domām būtu jārisina skolas vadībai, nevis iesaistot skolēnus. Manuprāt, tas ir ļoti neloģiski veidot šāda tipa lekcijas, kad lielākoties bērni, vismaz šajā laikmetā, ir pret skolas formām (ir, taču daudz dažādu drēbju un priekšmetu ar ko var ''izrādīties'', kas skolēniem tieši patīk). Tas ir mans subjektīvais viedoklis ņemot vērā, ja lekciju būtību esmu sapratusi pareizi.
Atgriežoties pie Budes. Arī man nav radies tas labākais iespaids, tiesa gan, esmu vērojusi tikai ''Ievas pārvērtības''. Šis vīrietis ir tas cilvēku tips, kam patīk izrādīt savu ''gudrību'', tomēr izskatās, ka ne vella par to visu nejēdz. Uzskatu, ka man ir laba gaume un tās izjūta, tāpēc, atkal jau subjektīvs viedoklis, bet varu sacīt, ka neko labu viņa paša ģērbšanās stilā līdz šim neesmu manījusi. Diemžēl, bērni un jaunieši nesaprot, ka cilvēks 'pārforsē' ar savu viedokli. Man ir ļoti skumji to dzirdēt, jo tā pret jauniešiem izturēties nedrīkst. Skolas laiks un tas vecums ir tas, kad jauna personība aug, attīstās. Tiek gūta pieredze. Tiks mainītas dzīves filozofijas un, līdz ar to arī stils, jo tie ir 'sevis meklējumos'. Bet dēļ šāda, atvainojos, loša viņi tiek iedzīti kompleksos. Tiešām debīlisms, kaut kāds..
29.09.2015 18:06 |

Reitings 228
Reģ: 30.07.2015
Šis kungs kādu laiku atpakaļ man piedāvāja būt modelim viņa apakšveļas prezentācijā. :D Visai ērmīga persona. Nebrīnos, ka šādas ziņas par viņu staigā apkārt.
29.09.2015 18:50 |

Reitings 56
Visu pareizi pateica,neredzu neko aizvainojoshu.
29.09.2015 18:57 |

Reitings 36
Es arī neuzskatu, ka šādi cilvēki dara ko kaitniecisku, vai ir pelnījuši aizvainojumus...
Pilnīgi garām.. :-P:-P:-P:-P:-P

Normāls čalis noteikti
29.09.2015 18:59 |

Reitings 43
Reģ: 21.09.2015
Paskrēju viņam pāris nedēļas atpakaļ uz ielas garām, nu tā nolūrēja, gan jau pie sevis klusībā mani nokritizēja par stilu:-D(t)

Attieksme gan šim pretīga, iedomājas, ka zina visu labāk par citiem.
Nu, pēc vecajām bildēm var noprast, ka visu dzīvi tāds spečuks viņš nav bijis, bet viņa iedomīgums saka pretējo.
29.09.2015 20:43 |

Reitings 10
Reģ: 19.04.2010
Reiz bija Rūū
Neatceros gan, ka mēs Jums būtu piedāvājuši kļūt par modeli!
30.09.2015 10:48 |

Reitings 10
Cienījamā BOMOND!
Jūsu meliem nav robežu!!! Ar viszemiskākajiem apmelojumiem Jūs risiniet sev vien zināmu cīņu! Ar ko?
30.09.2015 11:06 |

Reitings 10
Cienījamā FIRE!
Jums acīmredzami piemīt vajāšanas mānija! Steidzami vajadzētu lūgt mediķu palīdzību...
30.09.2015 11:10 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Reiz bija Rūū Tu vienmēr bildēs tik angry izskaties, tas tāds stils ? :D
30.09.2015 11:26 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
dainis_berzins Jūs ar tāds neriktīgs liekaties ka sacepaties tā :D
30.09.2015 11:27 |

Reitings 716
Reģ: 11.01.2014
Ja jums tas neliekas nepieļaujami, tad ir vērts noskatīties paša modeljera bērnības bildes. Šobrīd viņa svars ir krietni mazāks, taču 18 gadu vecumā viņš svēra 100+ kg

Pašu skolā drošvien apcēla svara dēļ, tāpēc tagad ir riebums pret skolēniem. Tagad nometis svaru, kļuvis ķipa stilīgais, nu lecās un lielās, ka kaut ko saprot no modes.
Žēl meiteņu, kurām bija jācieš.
30.09.2015 11:45 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Sen jau teicu ka aizspriedumains stagnats tas Bude.Skatoties raidijumus kur vins deva padomus, sajuta ka PSRS laiki kur to un sito nevar jau bezmaz no 20 it gadu cecuma. Kamer arzemes aizpriedumiem nav vietas. Fui
30.09.2015 12:01 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Vispār jokaini, ka cilvēks, kurš pats ir izgājis cauri visai tai apcelšanai no skolēnu puses, visādiem pārdzīvojumiem, izsmiešanai utt, tagad pats uzvedas kā tāds neētisks bērns... Parasti tādi cilvēki vislabāk saprot otru, kurš ir tādā pašā situācijā (t) laikam jau prātiņš nav izaudzis līdz profesionālim...
30.09.2015 12:10 |

Reitings 23705
Man piemeram Davids patika. Bude vecuks jau liekas un parak stagnatisks. Vina padomos nekad neieklausitos. Lidz profesionalim tur ka lidz kinai rapus.
30.09.2015 12:28 |

Reitings 154
Reģ: 21.03.2014
Dāvids bija normāls frukts, Dāvidšovs arī labais raidījums savā laikā. :D
30.09.2015 12:30 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu a ko skola viņu aicina vai laiž iekšā !? :D Iespējams norādot cilvēkam uz viņa svaru viņš attapsies, bet ja viņam patīk, tad redzu iemeslu klusēt vai pamest zāli ! Bērni ir pārāk nīkulīgi un nemāk pastāvēt par savu viedokli !
30.09.2015 12:35 |

Reitings 56
Bude ne visiem te patik,jo ir krietni augstaka limeni par kaut kaadiem jaunizceptiem friiku stilistiem,kuri atbalsta bezgaumigu gjerbsanos.Paskatoties kadas drebes un salikumu pashas izvelaties rudens outfita teemaa,nav jabrinas,ka Bude jums liekas stagnacija.Bet ta nav,vins ir par klasiskam nemainigam vertibam,nevis kaa taadi Shevelovi.(t)
un ko nozime,ka Bude agrak bija luuzeris?Vai pashas paskatoties uz savaam vecaam bildeem,juus neesat luuzeres apgeerba salikumos?90 gadu mode bija briesmiigaakaa un staigaaja taa visi.
Ir jabut labaakam par to,kas tu biji vakar. Un Bude ir labaks par to,kas vins bija toreiz,tapec drikst izteikties skarbi.Vins ir izaudzis par profesionali!Nevis ka citi,pashi gjeerbjas kaa putnubiedekli,bet baarsta peerles.Muti dzeseet ikviens var,bet ko tad neraada piemeeru?Bude raada gan,vins gjeerbjas un gjeerbj modelus taa,kaa vina ideologija nosaka.
30.09.2015 12:40 |

Reitings 23705
Jauniesi ir ari jutigi, un skarbi. Citi var to apcelsanu velak turpinat. Dazi nonak lidz pasnavibai vai alkoholam. Var noradit visparigi. Un vispar tads suds ne profesionalis jau nu par gerbsanos paklusetu. Ja vel pats skolas laika resns bijis. Muti paturetu. Tad laikam citiem neko nevareja pateikt. Mikstais.
30.09.2015 12:41 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vispār jokaini, ka cilvēks, kurš pats ir izgājis cauri visai tai apcelšanai no skolēnu puses, visādiem pārdzīvojumiem, izsmiešanai utt, tagad pats uzvedas kā tāds neētisks bērns... Parasti tādi cilvēki vislabāk saprot otru, kurš ir tādā pašā situācijā laikam jau prātiņš nav izaudzis līdz profesionālim...

!!!!piekriitu
30.09.2015 12:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits