Mazliet atkāpjoties no centrālā varoņa šajā diskusijā, vēlējos jautāt par šīm lekcijām. Kāda velna pēc gan ir vajadzīgas šāda tipa lekcijas? Ar to domāju, kādā sakarā tiek iesaistīti jaunieši? Cik man zināms skolas formas un lēmums par to lietošanu vai nē ir tāds kā slēgtāks jautājums, kas pēc manām domām būtu jārisina skolas vadībai, nevis iesaistot skolēnus. Manuprāt, tas ir ļoti neloģiski veidot šāda tipa lekcijas, kad lielākoties bērni, vismaz šajā laikmetā, ir pret skolas formām (ir, taču daudz dažādu drēbju un priekšmetu ar ko var ''izrādīties'', kas skolēniem tieši patīk). Tas ir mans subjektīvais viedoklis ņemot vērā, ja lekciju būtību esmu sapratusi pareizi.
Atgriežoties pie Budes. Arī man nav radies tas labākais iespaids, tiesa gan, esmu vērojusi tikai ''Ievas pārvērtības''. Šis vīrietis ir tas cilvēku tips, kam patīk izrādīt savu ''gudrību'', tomēr izskatās, ka ne vella par to visu nejēdz. Uzskatu, ka man ir laba gaume un tās izjūta, tāpēc, atkal jau subjektīvs viedoklis, bet varu sacīt, ka neko labu viņa paša ģērbšanās stilā līdz šim neesmu manījusi. Diemžēl, bērni un jaunieši nesaprot, ka cilvēks 'pārforsē' ar savu viedokli. Man ir ļoti skumji to dzirdēt, jo tā pret jauniešiem izturēties nedrīkst. Skolas laiks un tas vecums ir tas, kad jauna personība aug, attīstās. Tiek gūta pieredze. Tiks mainītas dzīves filozofijas un, līdz ar to arī stils, jo tie ir 'sevis meklējumos'. Bet dēļ šāda, atvainojos, loša viņi tiek iedzīti kompleksos. Tiešām debīlisms, kaut kāds..