apavi, virsdreebes. Cik?

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Sveikas. Man gribas paplapat.
Nesen ar draudzeni palidzejam sakartot skapi viena otrai, tas mums tads chill vakars ar sarunaam, kafiju, cepumiem.
Kartojot draudzenes skapi nebeidzu brinities cik vinai daudz apavu un virsdrebju. Savi izbrinu paudu ari vinai, vai vina spej maz visu to novalkaat. Vinai kopa 30 pari apavu, kas gan ieklauj pilnigi visu, sakot ar vasaras sandalem lidz ziemas zabakiem. Tapat virsdrebes, kopa 16, jakas, adas jaka, metelisi, pufaikas.

kartojam manu skapi un vina brinaas :D kaa man tik maz. Uzskaitisu precizi, man ir 4 meteli, divi melni klasiski, gari. Viens kremkrasas, klasisks gars un otrs haki kraasa, ari klasisks. tad man ir tikai viena adas jacina, viena pavasara melna jacina, sportiska stila jaka ikdienai kad eju ara ar suni vai tapat pastaigat. Viss.
No apaviem man ir 3 zabaku paari, visi uz neliela pepdisa, divi isie, vieni garie. Ir vienas melnas court shoes uz neliela papedza iziesanaam Tad ir 2 vasaras sandales, vienas augstaas, vienas zemas un vienas balerinas. Viss.

Tas taa uzskatam. Kaa ir jums? Es te tiesi par apaviem un virsdrebem soreiz. Daudz, maz? Pietiek, paliek pari :)?
Un ka vispar ieperkat manis mineetas lietinas, spontani, planoti, iepatikas njemu, speciali meklejat ko konkretu?
29.09.2015 16:33 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
No manas pieredzes- lai ari cik maz drebju nebutu skapi, vienmer ir kaut kas, kas nav ieklavies valkajamo lietu kompanija un stav skapi nevilkts. Nevalakatas lietas nestav tapec, ka lietu skapi ir daudz, bet tapec ka lieta nav lidz galam iepatikusies. Nav tacu nekadu problemu katru dienu vilkt citus apavaus un virsdrebes, vai tad ir? Vienkarsi vienmer ir lietas kuras vairak iepatikas kaa citas un tur nav vainojams drebju daudzums.
01.10.2015 11:51 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Man ir 3 jakas,1 plašķis un 2 mēteļi.No apaviem 4 zābaku pāri,1 laiviņas,vasaras apavi 4.Uzskatu,ka nav daudz.Visi apavi,apģērbi vismaz 2 gadus veci.Kad apnīk,atdodu māsai,pārdodu citiem cilvēkiem.
Tagad skatos,ka vajadzētu rudens mēteli.Kur pirkt pa saprātīgām cenām ar oderi?
01.10.2015 14:50 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Lietusmētelis, divi īsie trenči (laikam tā sauc tos plānos mētelīšus), viens garais rudens mētelis, plānā sporta vējjaka, divas ādas jakas, divas biezās ziemas kurtkas, puskažoks un īsais kažoks. Kopā 10.
Trīs vasaras iešļūcenes, ādas uggi, 4 kedu pāri, 2 kroseņu pāri, 4 papēžu puszābaki, 5 augstpapēžu kurpju pāri, ziemai pirkšu, jo pagajušāgada nopirktos tā īsti nepanēsāju un atdevu mammai lai strādā pa laukiem, kaut kā neiepatikās. Kopā laikam 18. Tas ko es tagad uz sitiena atceros.
01.10.2015 15:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits