apavi, virsdreebes. Cik?

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Sveikas. Man gribas paplapat.
Nesen ar draudzeni palidzejam sakartot skapi viena otrai, tas mums tads chill vakars ar sarunaam, kafiju, cepumiem.
Kartojot draudzenes skapi nebeidzu brinities cik vinai daudz apavu un virsdrebju. Savi izbrinu paudu ari vinai, vai vina spej maz visu to novalkaat. Vinai kopa 30 pari apavu, kas gan ieklauj pilnigi visu, sakot ar vasaras sandalem lidz ziemas zabakiem. Tapat virsdrebes, kopa 16, jakas, adas jaka, metelisi, pufaikas.

kartojam manu skapi un vina brinaas :D kaa man tik maz. Uzskaitisu precizi, man ir 4 meteli, divi melni klasiski, gari. Viens kremkrasas, klasisks gars un otrs haki kraasa, ari klasisks. tad man ir tikai viena adas jacina, viena pavasara melna jacina, sportiska stila jaka ikdienai kad eju ara ar suni vai tapat pastaigat. Viss.
No apaviem man ir 3 zabaku paari, visi uz neliela pepdisa, divi isie, vieni garie. Ir vienas melnas court shoes uz neliela papedza iziesanaam Tad ir 2 vasaras sandales, vienas augstaas, vienas zemas un vienas balerinas. Viss.

Tas taa uzskatam. Kaa ir jums? Es te tiesi par apaviem un virsdrebem soreiz. Daudz, maz? Pietiek, paliek pari :)?
Un ka vispar ieperkat manis mineetas lietinas, spontani, planoti, iepatikas njemu, speciali meklejat ko konkretu?
29.09.2015 16:33 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Labi, ka neviens neprasa somiņu skaitu :D
30.09.2015 11:28 |

Reitings 7682
Tatdel man tik vieni ir, dargi bez gala, bet der klat visur un visam, un paiet ar varu normali.

vai tiesham?Gribetos redzet sho unikalo modeli un krasu,kas der visam un visur.
Man jau liekas ir gauzham nepareizs tas taads samaakslotais wannabe rich standartins,ka labaak vienas nenormali dargas kurpes nekaa teiksim 5 letaki,bet no kuriem var izveleties ko un pie ka vilkt klat.

Galiigi garaam! man ir loti izteikts pedas izliekums un emsu merijusi simtiem augstpapezu kurpju daudzu gadu laika un 99% no vinam, maas pedas izliekums ar liesti nesakriit un lidz ar to nespeju pastaigaat. Esmu jau sen atmetuis ceribas vienkarsi ieiet veikala un nopirkt praktiski jebkuras papezu kurpes. man draudzene taa var, iepatika,s uzmeru, noperku, velku un eju dziedadama.

Man ilgi nacas atrast vienas kurpes kuras tad man labi der, lieste ari saskan ar pedas izleikumu un varu pastaigat. Liuudzu, sads midelis un mana garderobe iet klaat visam
30.09.2015 12:54 |

Reitings 7682
Un jaa, planoju iegadaties tadas pasas beesaa kraasa bet pagaidam kraju naudu. Un jau mineju kadel nevaru vienkarsi ieiet jebkura apavu veikala un nopirkt.
30.09.2015 12:55 |

Reitings 7682
smiekligi,Riigas centraa ir sarezgits segums,citur asfalts nenolidzinats,bedres,brugis

Atmosties beidzot. Riiga nav pasaules centrs ne visas tur dzive un loti daudz dzivo arpus LV
30.09.2015 12:57 |

Reitings 56
Reģ: 29.09.2015
Beibe.Marta es ticu,ka esi atradusi savai kaajai atbilstoshaako liesti,bet mani neparliecinasi,ka ar shadam kurpem var iet visur un piestaves pie visa.Tu nopietni shadas miniaturas kurpes ej lietainaas,dreegnaas shodienas dienaas?
Taadaas kurpees var pastaigaat saulainaa,siltaa dienaa,bet ne jau tik mainigos laikapstaklos.Un tev shis kurpes nekluust netiiras,purnini nenobruzhajas un pakavini nenodilst?Ja esi nopirkusi tik tikko,es ticu,bet parunasim,kad diendienaa nostaigaasi shajaas kurpees vismaz pusotru gadu.saprotams,ka ziemaa vilksi zaabakus,bet rudens-pavasaris-rudens. 3 sezonas.Tev neprasitos pie gaishakam,gaisigaam kleitaam izveleties tomer citas krasas kurpes? tach kamoon,pati driz parliecinasies,ka roka taa vien stiepsies iegaadaaties vismaz kaut otru kurpju paarii beeshaa vai baltaa kraasa,nerunajot jau par to,ja sagribesies kichigas sarkanas kurpites
30.09.2015 13:00 |

Reitings 56
Beibe.Marta tad bija ari jasak ar to,ka tu nedzivo LV
30.09.2015 13:01 |

Reitings 7682
Undiya nu redzi,bet Beibe.Marta ir taa,kura uzrakstija,ka vinai ir vienas superdargas kurpes,kuras piestav visur un visam,turklat vel eertas. Gribu taas redzeet

Nee, tu esi kumeedija. Tu esi redzejusi manu skapju saturu, jaa, iet klaat visam kur man tadas vajadzigas.

ja tev tik loti vajag manu specialo skaidrojumu. Ja ejam balleties, es neesmu no tam kuras izkarina pliku d un plikus p, es gerbjos diezgan vienkarsi. Biezi tas ir melnas vai tumsi zilas klasiskas skinny dzinsas(jo man taa ir erti) plus augsaa tops, bluze vai kas nu man taja bridi kaarojas. Svarki visi man sada gartuma un stila (nesen atbrivojos no visiem mini,. man jau zb)

Ar tadiem eju ari uz klubinu izdejoties jo tie nman nav ofisa tipa svarki.

Tapat kleitas, man paliksas parsvara sadas

Esi apmierinata? Varesi dienu paardzivot?
30.09.2015 13:04 |

Reitings 7682
arieta
Par to viens, bet super labs, tā dīvaini - nevaru iedomāties, ka kopā ar bērniem dotos pārgājienā, uzvelkot savas špiļkas un šiko mēteli. Tam man ir sezonai atbilstoši apavi un virsdrēbes.

Bet es tacu neteicu, ka tie ir mani vienigie apavi in general. Tie ir mani vienigie izejamie apavi. Ikdiena es tadas nevalkaju!
30.09.2015 13:07 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tagad maz, esmu uzresnejusi noi labas dzives:-D uz pavasari atkal bus ok. deres manas drebes. :-D:-D:-D
30.09.2015 13:08 |

Reitings 7682
Bella

Ohoho. Kur glaba? man skiet taa butu problema jo fiziski nebutu vietas.

___

Man vispar tagad radas problema. Soriit njeema un atnaca. Man nav dzemperu. Es tacu vasara dazus atdevu un dzus izlidinaju ara jo savelusies un bumulaini. Labi gan, ka sii ir mana vieniga probleema dzivee :)
30.09.2015 13:09 |

Reitings 7682
Beibe.Marta es ticu,ka esi atradusi savai kaajai atbilstoshaako liesti,bet mani neparliecinasi,ka ar shadam kurpem var iet visur un piestaves pie visa.Tu nopietni shadas miniaturas kurpes ej lietainaas,dreegnaas shodienas dienaas?

Bet KUR tu raavi, ka es ar tadam eju ikdienaa laukaa, ipasi jau lietainas dienas? Tas ir manas izejamas kurpes, ne ikdienai. Man ir ari citi apavi, kurus rupigi uzkskaitiju :D
30.09.2015 13:14 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Man ar vajag dazus jaunus rudens, ziemas dzemperus, un ari bitlenes .Nav laiks un besii skraidit meklet. Ja kada kur ko jedzigu mana dod ludzu zinu;-)
30.09.2015 13:15 |

Reitings 56
tu pati rakstiiji
Luk tas gan ir tas ko nevaru. Man vajag lai papez apavi ir loti, loti erti. Man loti gruti tadus atrast lai lieste butu eerta. Tatdel man tik vieni ir, dargi bez gala, bet der klat visur un visam, un paiet ar varu normali.
29.09.2015 17:16 | nosūdzēt | saite
30.09.2015 13:17 |

Reitings 7682
Jaa visam un visur ejot. Bet nemineju, ka valkaju ikdienaa!

Amen, atklanos. Netriici tik, tavs nervozums jutams caur ekranu.
30.09.2015 13:21 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
5 gab virsdrēbes (pasūtītas vēl 2 gab - mētelis un ādas jaka) un ap 40 pāru apavu - gluži kā draudzenei, ieskaitot laiviņas, kedas, zābakus. Lai citi mani sauc par šmotņicu, man vienalga. Man patīk dažādība. :)
30.09.2015 13:26 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Savi izbrinu paudu ari vinai, vai vina spej maz visu to novalkaat.

Man, pērkot apģērbu/apavus, nav mērķis to visu novalkāt. Tieši forši, ja visa ir daudz, tad var mainīt un ļooti ilgi nenonēsāsies :-)

Ja kaut kas iepatīkas, nopērku. Uzvilkšu kaut vai 1 reizi uz kādu mazu fotosesiju, bet būšu guvusi savu prieka devu no tās lietas. Tāpat kā nopērkot super skaistas, bet neērtas kurpes - katru reizi atverot skapi paskatos uz viņām un paceļas noskaņojums :-D tā ir mana nauda, tērēju kur un kā man patīk. nav ko daudz līst citu skapjos, tāpat kā maciņā :-D

Visu, kas morāli novecojis, atdodu radiem :-)
01.10.2015 11:28 |

Reitings 478
tās paša balerīnas - man ir melnas, baltas, bēšas, rozā, mežģīņu, zeltītas, zilas... nevaru iedomāties, ka man būtu tikai viens tupeļu pāris, nevis iespēja pieskaņot pa krāsām pie katras kleitas/topiņa :-D tāpat papēžkurpes :-)
01.10.2015 11:31 |

Reitings 478
ak jā, un arī melnas balerīnas man ir vairakas - vienas klasiskas bez nekā, otras ar akmentiņiem, trešās ar spaikiem, ceturtās ar bantīti, piektās mežģīņu... :-D
01.10.2015 11:32 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Tāpat kā nopērkot super skaistas, bet neērtas kurpes - katru reizi atverot skapi paskatos uz viņām un paceļas noskaņojums tā ir mana nauda, tērēju kur un kā man patīk. nav ko daudz līst citu skapjos, tāpat kā maciņā

kaut es tik viegli varētu atdot naudu par neērtām kurpēm :D
01.10.2015 11:39 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man katrai sezonai ir 1 virsdrēbe un 1-2 apavu pāri. Attiecīgi viena plānā jaka, viena biezā un mētelis, 2 kurpju pāri, 2 demo zābaku pāri un 2 ziemas zābaku pāri. Un vairāk arī nevajag, tāpat jau vietu aizņem. Ja būtu vairāk - kā es izvēlētos, ko vilkt?
01.10.2015 11:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits