Sveikas. Man gribas paplapat.
Nesen ar draudzeni palidzejam sakartot skapi viena otrai, tas mums tads chill vakars ar sarunaam, kafiju, cepumiem.
Kartojot draudzenes skapi nebeidzu brinities cik vinai daudz apavu un virsdrebju. Savi izbrinu paudu ari vinai, vai vina spej maz visu to novalkaat. Vinai kopa 30 pari apavu, kas gan ieklauj pilnigi visu, sakot ar vasaras sandalem lidz ziemas zabakiem. Tapat virsdrebes, kopa 16, jakas, adas jaka, metelisi, pufaikas.
kartojam manu skapi un vina brinaas :D kaa man tik maz. Uzskaitisu precizi, man ir 4 meteli, divi melni klasiski, gari. Viens kremkrasas, klasisks gars un otrs haki kraasa, ari klasisks. tad man ir tikai viena adas jacina, viena pavasara melna jacina, sportiska stila jaka ikdienai kad eju ara ar suni vai tapat pastaigat. Viss.
No apaviem man ir 3 zabaku paari, visi uz neliela pepdisa, divi isie, vieni garie. Ir vienas melnas court shoes uz neliela papedza iziesanaam Tad ir 2 vasaras sandales, vienas augstaas, vienas zemas un vienas balerinas. Viss.
Tas taa uzskatam. Kaa ir jums? Es te tiesi par apaviem un virsdrebem soreiz. Daudz, maz? Pietiek, paliek pari :)?
Un ka vispar ieperkat manis mineetas lietinas, spontani, planoti, iepatikas njemu, speciali meklejat ko konkretu?