Sveikas drīz sāksies sīva cīņa starp 10 dalībniekiem, turēšu īkškus par savu radinieci.
Dalībnieki:
Mārtiņš 29.g Talsi
Ingūna 37.g Gulbenes novads
Ilona 52.g Madonas novads
Oskars 28.g Mārupe
Guntis 50.g Mērsrags
Mārtiņš 27.g Ventspils
Violeta 22.g Aizkraukle
Evija 28.g Valka
Arta 22.g Līvānu novads
Sīkāk šeit http://www.delfi.lv/izklaide/televizija/zinami-sova-lauku-seta-desmit-dalibnieki.d?id=46517141
Fuj, tas Oskars tiešām divkosis, kā pats pareizi par sevi izteicās.
No tādiem cilvēkiem kā Ingūna gan man ir bail, tik nelīdzsvarota un dīvaina, drošivien tāpēc arī paņēma šovā.
Mans favorīts pašlaik ir lielais Mārtiņš. Viņa attieksme pret darbu un kā cilvēks sakarīgs. Agnis vispār tur neiederas. Violeta uztur jautrību. Ilona, Arta un Evija šķiet prātīgas. Ingūna vbt pārāk personiski visu uztver, tāpēc šķiet "dullāka", bet ir ok - darbus dara. Mazais Mārtiņš viltīgs, var apmest ādu uz otru pusi. :-D
Sen neesmu skatījusies LV šovus, bet šis piesaista. :-)
Sāku skatīties, manuprāt, šogad salasījušies tādi "īpaši" dalībnieki. Gan pozitīvā, gan negatīvā ziņā. Katrs ar kaut ko izceļas...
Violeta kā jau Violeta.
Žēl Artas un Lielā Mārtiņa.. Pat nezinu, kuram vairāk jutu līdzi skatoties pēdējo sēriju. :D
Par Oskaru un Ingūnu pat nav ko teikt! Man it kā nav tiesību tā teikt, bet nu - abi divi dīvainīši..
Man riebjas saimnieces lēmumi par sliņķiem un čaklajiem. Jau vairākas reizes viņas nepareizo izvēļu dēļ aiziet normāli cilvēki, bet īstie paliek šovā. (e)
Neviena nekomentē neko, laikam vairs neskatās. :-D Šodien redzēju ceturtdienas sēriju un sapratu, cik ļoti man besī trijotne - Mārtiņš, Ilona un Evija. :-D Visi trīs tādi riktīgi glumi. Tad jau pat Ingūna labāka, vismaz netēlo un saka to, ko domā. Violeta bija mana favorīte, no palikušajiem pat nav neviena, kuram novēlētu to galveno balvu...
VIss, kas mani nošokēja - nu kā var vīrietim ar sievieti likt vienādu uzdevumu - pārzāģēt baļķi? (t) Iepriekšējās sezonās vismaz tādu lietu kā roku laušanos izslēdz, ja bija vīrietis un sieviete ..
Sisley Tas bija saimnieces uzdevums :D Viņa tak domā vairāk par to lai pie viņas kaut ko arī izdara, tad nu vajag vel kādu vīrieti kas to dara :D Bet jā, mēs ar draugu arī atdzinām ka tā baļķa ciršana nebja godīga. Tak come on, violeta tak pareizi nemāk pat cirst, tad gribot negribot tur nekas neizdotos.
Mēs gan ar draugu vel turam īkšķus par Mārtiņu :D Mā ne kā draugam vecs skolas laika paziņa :-D Viņš arī ir vienīgais iemesls dēļ kā mēs to šovu vel skatāmies.
Rīdziniece Tur jau tā lieta ka tas ir izlemts pirms vispār sākts, bet es domāju ka tā saimniece reāli gribēja to Mārtiņu tur ilgāk paturēt jo citādi tik sievietes vien paliek, un tad nu tomēr ar fiziskiem darbiem būs vel švakāk.
Saimniece savas govisd sakoptu labak! Nekur nav redzetas ar tadam sudu pilnam oakalam nemzgatas, nerkoptas. Un ka sapratu ara ari ganities nelaiz vasara?
man tur krita uz nerviem cik nu mazliet redzeju ta melnmataina viriskiga sieviete. Un tas virietis uzvares tas jau zinams.