Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kāpostu tīteņi jeb "golubci"

 
Reitings 115
Reģ: 24.07.2014
Sveikas gribās man pagatavot kāpostu tīteņus tikai piemirsies kā. Interneta daudz ir, bet gribētos zināt kā jūs gatacojat??
Kā jūs viņus gatavojat?
Rakstām receptes.
28.09.2015 18:12 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Baudāma recepte ar sulīgu tekstu.. :D
http://www.fotoreceptes.lv/titenis.html
28.09.2015 18:23 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
cormeum, pateicoties tavam komentāram atvēru un izlasīju to recepti :D smieklīgi :D
28.09.2015 18:25 |
 
Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
ahaha es ari tiesi pec sis receptes gatavoju :D
28.09.2015 18:34 |
 
Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
es pēc tās receptes taisu.

šarlote, tev šī vēl labāk patiks: http://www.fotoreceptes.lv/marineta_silke.html:D
28.09.2015 18:40 |
 
Reitings 128
Reģ: 31.08.2015
Ļoti ātri un viekārši:
Kāpostam izkriež kacenu, liek ar to uz leju vārīties ap15-30min.
Tikmēr izvāra rīsus ne gatavus, bet pusgatavus.
Sagriež smalki sīpolus.
Rīsus, malto gaļu, sīpolus sajauc pievieno garšvielas.
Kad kāposts ir pavārījies ņem ārā atdala lapas.
Lapām nogriež to biezo dzīslu, pilda saloka ar locījuma vietu uz leju. Liek katlā pārlej ar ūdeni pavāra apm 15min. Un gatavs var arī pēc tam cept.
29.09.2015 09:52 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Jā tas fotorecepšu blogs intresants ar daudzām klasiskām un labām receptēm,kuras vienmēr noslēdz kaķis :-)
29.09.2015 10:13 |
 
Reitings 850
Reģ: 24.10.2014
Ļoyi garšo tīteņi, bet tur nav noņemšanās uz vairākām stundām?
29.09.2015 10:24 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Jasmins_
Nu srundā iekļauties būs pagrūti, bet 1.5-2h vajadzētu būt ok.
29.09.2015 10:54 |
 
Reitings 551
Reģ: 20.07.2009
Kada ir meginajusi labu vegetaro versiju ar kapostu titeniem?
29.09.2015 11:06 |
 
Reitings 264
Reģ: 29.06.2014
Ja ir slinkums ilgi taisīt var uzmeistarot "slinkos kāpostu tīteņus"
29.09.2015 11:11 |
 
Reitings 128
Reģ: 31.08.2015
Jasmina_ vakar gatavoju man vajadzēja 1st jo lielāks kāposts ilgāks darbs. Man bija vidējs.
29.09.2015 12:03 |
 
Reitings 128
Reģ: 31.08.2015
Nu var vēl visu samest katlā un gatavs.

Vai arī malto gaļu, sīpoli, kāposts, rīsi (zaļi) sajauc kopā veido kotletes un cep cepeškrāsnī
29.09.2015 12:05 |
 
Reitings 128
Reģ: 31.08.2015
Pateikšu izdevīgāk pašam gatavot nekā pirkt gatavus.
29.09.2015 12:05 |
 
Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Kāpostu novāra 15-20min.Tad atdala lapas, nogriež biezo dzīslu.
Malto gaļu apcep uz pannas un pievieno nomazgātus rīsus (garšvielas un tomātu mērci arī pievieno)
Vāra kādu 1h.
29.09.2015 14:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits