Jaunais draugs visu laiku grib, lai braucu pie viņa. Lai palieku pie viņa pa naktīm. Gandrīz visas mūsu sarakstes beidzas ar viņa jautājumu, kad es braukšot ciemos, un lai es braucu, kad vien es vēlos.
Es arī gribu pavadīt laiku kopā ar viņu. Bet tai pat laikā negribu sevi nostādīt kā meiteni pēc izsaukuma.
Bet ja nopietni.
Ja pati pie sevis negribi aicināt, tad nāksies vien braukt pie viņa, kur tavuprāt ir piemērotāk. Vēlāk jau redzēsiet sanāks jums tur kas vai nē, varbūt nemanot kopā jau dzīvosiest. :-D
Dantessa, bet teiksim ja tu tagad sāktu braukāt katru dienu pie puiša, nebūtu tāda kā "viņš visu ir dabūjis" sajūtas? Un kur randiņi, aplidošana utt?
Man nav kur braukt, mēs kopā dzīvojam. :D
Bet, ja nopietni. Nē, tā nebija. Kad tikko sagājām kopā, es mācījos skolā vēl, viņš strādāja. Pa dienu nesanāca satikties. Vakaros gājām pastaigāties, bija puķes, bija mīļums, pa nakti paliku pie viņa, sākumā 2x nedēļā, pēc tam katru dienu. Bet nekas no tā nepazuda arī tad, kad biju katru nakti pie viņa.
Nezinu, ja vecim vajag tikai seksu, tad jau protams tev būs tā sajūta, ka visu jau ir dabūjis! (t)
Anete, kas, tavuprāt, ir skaisti?
Tu taču vari aizbraukt pie viņa, tad abi doties pastaigā vai kaut ko tamlīdzīgu. Aizbraukt kaut kur kopā utt. Pēc tam pagatavot kopīgi vakariņas! Tas tev būtu par maz?
Bet nu varbūt tiešām ārā bija slikts laiks, es arī negribētu aukstā laikā pa llietu staigāt :-D
+ ir jau vīrieši, kam tiešām nekur negrib iet un labākais vakara pavadīšanas veids ir dīvāns un tv. Šādas lietas ir jārisina runājot, nevis forumā. Pajautā mierīgi, kādēļ gan nevarētu piem brīvdienās ko pasākt, aiziet uz kino. Vrb viņš domā, ka Tev ir labi un vienkārši neaizdomājas, jo Tu jau neko nesaki