Normāli visi reaģē. Kāpēc būtu jābrīnās par to, ka ir bērns? Ok, par mani arī daži kolēģi brīnījās sākumā, jo pēc skata man dotu daudz mazāk gadus. Nu nez, pati nestaigāju apkārt par un ap bērnu lietām vien runājot, bet šad, tad ar kolēģiem sanāk arī bērnu tēmām pieskarties, viss normāli.
Pats pozitīvākais arī ir priekšniecības attieksme, jo meklējot darbu, daudzi darba devēji tieši un ne tik tieši izteica dažādus komentārus un piezīmes, ko viņi domā par vecākiem, kuriem bērni ir un tie tik visu laiku slimojot. Godīgi sakot - uzreiz atsita jebkādu vēlmi tur strādāt, ja priekšnieks visu laiku staigātu apkārt gaidot, kad tik bērns saslimtu un visu laiku to acīs mestu. Nu, šeit ir galīgs pretstats, ļoti pretimnākoši, par ko biju ļoti patīkami pārsteigta.
Varbūt nedaudz ārpus tēmas - vienos kursos bija pasniedzēja, kura visu laiku uzsvēra, ka viņas vienīgais bērns mazs būdams, tikai vienu vienīgu reizi saķēris iesnas, tādēļ viņa neticot tādām bērnu slimošanām, ka frāze ''man saslimis bērns'', tiek pateikta tad, kad griboties brīvdienas nevis uz darbu nākt. Pārliecināt, ka tiešām bērni slimo un slimo daudz (it sevišķi mūsdienās), bija kā pret sienu. Tā ka - pat ne visas mammas saprot citas mammas.