Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Puķkāposts

 
10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Meitenes,kā garšīgi sataisīt puķkāpostu?(ar vistas fileju vēlams) :)
27.09.2015 16:17 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
puķukapostu biezzupa, tvaicēti puķukaposti ar rīvētu sieru, rīvmaizē apviļāti cepti puķukāposti (arī ar kausētu sieru)....
27.09.2015 16:20 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
uzvaru, apcepu sviestinaa, fileju paneju un parelju ar dzintara siera merci, labakais pasaulee,
27.09.2015 16:25 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
p.s. fileju izklapeju maigi , kas sagriezta gabalinos, tad ar francu sienpem sipiliem un kiplikiem aloi spatav 30 min. blodaa . tad olaa un riivmaizee. perku vacu kastitee, balta smuka. ar vistas garsvielam... un siera merci. un pukkapostiem varitiem un ceptiem sviestinaaa ideali!
27.09.2015 16:27 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
kiplikiem aloi spatav 30 min.
labs, pec nakts mainas :-D kiplokiem, lai pastav
27.09.2015 16:28 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Puķkāpostus cepu cepeškrāsnī - cepamtraukā salieku 1 kārtā svaiga puķkāposta gabaliņus, pārberu ar rīvētu sieru (parasti 2/3 Holandes un 1/3 Čedara) un ar siera nazi nogriežu plānas sviesta šķēlītes un uzlieku virsū. Cepu 200 grādos līdz puķkāpsti mīksti, bet vēl stingri un siers izkusis un sagrillējies kraukšķīgs.

Vistas fileju arī parasti cepu cepeškrāsnī, cepamtraukā ar daudz garšvielām un mazliet sviesta. Servēju ar tvaicētiem vai grillētiem dārzeņiem, zaļajiem salātiem vai, piemēram, lēcu biezni. Vienkārši un gardi.
27.09.2015 16:49 |
 
Reitings 153
Reģ: 30.10.2012
Tieši šobrīd taisās pupiņu sautejums, kurā ir arī puķkāposti. Liekas, ka būs labs. [
:-)
27.09.2015 17:23 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
NordicBelle, tas izklausas labi. Tak atri ka saprotu gatavs? un liec jebkuraa traukaa?
27.09.2015 17:38 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Man ir šādi vienkārši un lēti trauki no Ikea un dažas caurspīdīgas cepamformas. Lietoju to, kura pēc izmēra vislabāk atbilst ēdāju skaitam. Neesmu čekojusi, cik ātri izcepās, parasti visu gatavoju uz izjūtu, bet šādas vakariņas parasti ir gatavas aptuveni pusstundas laikā.


27.09.2015 19:37 |
 
10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Paceļu(l)
28.09.2015 17:43 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
NordicBelle, puķkāposti iepriekš novārīti un tad cepeškrāsnī?
28.09.2015 18:00 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nē, puķkāposti ir svaigi,jo, ja vispirms novāra, tad tie zaudē daļu garšas un kļūst pārāk mīksti. Ja cep svaigus, tad rezultātā sanāk stingrāki, aromātiskāki un saglabā vairāk vitamīnus. :-)
28.09.2015 21:20 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Super ! Noteikti pamēģināšu.(l)
28.09.2015 21:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits