Mirušais rādās sapnī.

Reitings 48
Reģ: 27.08.2015
Labrīt.
Šonakt pirmo reizi dzīvē sapnī redzēju savu mirušo omīti. Visi it kā saka, ka ja mirušais sapnī atnāk, vienkārši jāaiziet uz kapiņiem. Bet tur jau tā lieta - nebija tā, ka viņa vienkārši atnāca. Viņa ienāca pa durvīm, noģērbās, un tad, kad es viņu ieraudzīju, es sāku raudāt, jo es apzinājos, ka viņa nav dzīva. Viņa atnāca pie manis, sāka runāt, SAMĪĻOJA.. un es pat jutu viņas smaržu. Un tad mēs vienkārši sarunājāmies, it kā nekas nebūtu bijis, un viņa vēljoprojām būtu dzīva.
Kaut kā man tas viss liekas dīvaini :'-(
Vai tiešām vienkārši jāaiziet uz kapiņiem?
27.09.2015 09:45 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Sapņos mēdzu redzēt savu tēti! Man tiešām ļoti liels prieks, ka vismaz sapņos varu viņu vēl satikt, aprunāties, just blakus, saprast, ka viņš tomēr kaut kur ir un ar mundru aci mūs visus uzmana :)!
Pēc sapņa vienmēr aizbraucu uz kapiņiem, domās parunājos arī tur, aizdedzinu svecīti.
27.09.2015 19:33 |

Reitings 102
Reģ: 11.12.2014
Es arī nesen arī opi guldīju zemes klēpi,jau bēres viņam teicu ,lai atnāk sapnī ik pa laikam ,jo man vecvecāki pārāk dārgi. Nesen redzēju opi sapnī,sēdēja pie mājas uz soliņa un ome nākot pa durvīm paklupa un nokrita ,opis skatījās un lika saprast ,ka vairs palīdzēt nevar un es esmu palikusi tā kurai par omi jāparūpējas. Un to viņam arī uz gultas solīju,ka par omi neaizmirsīsim. Neticu ka ģimenes locekļi nāk sapnī ar ko sliktu
27.09.2015 21:19 |

Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Ja sapnis ir bijis pozitīvās noskaņās, tad es neuztruacos, pat priecājos par šādām satikšanās reizēm.tik vien kā tomēr aizeju uz kapiem ja ir šāda iespēja, arī tad ja sapnis ir labs. Reti, ja sapnis nepatīkams.. aizeju uz kapiem, bet kādu laiku prāts nemierīgs, kāpēc tieši tāds sapnis...
27.09.2015 21:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)