Esmu nedaudz apjukusi..
Īsumā..
Sāku strādāt 2011.gada septembrī. Plānoju rakstīt atlūgumu, līdz ar to darba tiesiskās attiecības beigšu pēc meneša (oktobrra beigas). Vai man pienākas atvaļinājuma nauda, ja šinī gadā paredzēto atvaļinājumu jau esmu izņēmusi?
Vai ejot prom no darba tiek izmakšats neizņemtais (neizmantotais) atvaļinājums?
Ceru, ka kāda spēs padalīties ar zināšanām un pieredzi
Saņemsi naudu par visu, ko esi pelnījusi un neesi izņēmusi. Ja šī gada 4 nedēļas jau ir izņemtas, par ko tieši vēlies saņemt atvaļinājuma naudu? Nesapratu vispār jautājumu.
Man bišķi cits jautājums - ja piem. mana alga nav mainijusies pedeja pusgada laika un panemu 2 ned.atvalinajumu, tad mani ienakumi par to menesi, kuraa biju atvalinajuma bus tadi pasi ka parasti? Ta sanak vai ari gramatvede mani ir apcakarejusi?
Ja par periodu no septembra līdz augustam (12 mēn) esi izņēmusi atvaļinājumu, tad tev pārtraucot darbu izmaksās atvaļinājuma naudu 3 darba dienu algas apmērā, jo par periodu sept okt (2men) pienākas 3 dienas, 1 nostrādāta mēnēša atvaļinājuma koeficents ir 1.67 dienas.
Yesterday, sapratu.
Nē, tavi ienākumi būs atkarīgi no darba dienu skaita mēnesī kurā ņem atv.
Neizdevīgi atvaļinājumu ņemt ir gada ""īsajos" mēnešos kuros ir daudz brīvdienu/svētku dienu, ja alga ir liela tad var būt diezgan liels pārsteigums
Septembrī ir izdevīgi ņemt atvaļinājumu jo ir 23 dd.