Cilvēki! Ienākumi nav cilvēka rādītājs. Rādītājs ir apmierinātība ar dzīvi. Ja kāds uzskata, ka citi pelna par daudz/par maz - nav apmierināti ar savu dzīvi.
Man ir pie vienas vietas, cik kurš pelna un kā dīzīvo. Bet vienu gan varu pateikt - ja kādam liekas, ka citi ir ļauni, jo viņiem ir vairāk, viņiem skauž. Ja kāds uzskata, ka citi ir muļķi, jo viņiem PIETIEk ar to, ko saņem, tas arī nav pareizi.
Tie, kas cepās par to, ka kāds saņem vairāk - iebiniet snadzenes - viss mūsu dzīvē ir pašu izvēle.
Tie, kam liekas, ka muļķi ir tie, kas saņem mazāk - nolaidieties no mākoņa - katram savs komforta līmenis.
Jā, es zinu, ka esmu teikusi, ka jebkurš var sasniegt to, ko es, ja galva strādā, bet nekad neesmu teikusi, ka visi to vēlas. Tas ir tas, ko te nenorīs.
Tāpat kā to, ka apkopējas, sētnieka, pārdevējas profesijas ir tik pat cienījamas, kā mana webprojektu vadītājas. Mums tie cilvēki ir vajadzīgi.
Ja esi jauns cilvēks un gribi pacelties, tā ir platforma. Es pacēlos no Narvesen pārdevējas. Un tā ir iespēja cilvēkiem gados, ko reāli diskriminē un pirms pensijas darbā neņem.
Nav laba un slikta, ir tikai "cik Tu vari!"