Varūt jāprasa savādāk-kas jums skaitās "kvalitatīvāks apģērbs" par citiem apģērbiem?lai der, un lai nav neko japarsuj. Tracina bikses, kleitas vai svarkus meklet. lai neizstaipas . Audums un viles lai normali nosutas. Man tiesa ir viena videji darga bluze sovasar pirkta, nu loti patika fasons un krasa, bet suvuma kvalitate drausmiga. Jau perkot zinaju ka vienai vasarai tikai, brinums ka nav vel noplisusi.Labs audums, bet suvums drausmigi nekvalitativs. Bet patika, un it nekur citur tadu vai lidzigu neatradu. Pat par dargam naudinam. nu i suds ar visu, izmetisu un pirksu nakamo tadu pasu.ja bus:-D
Varūt jāprasa savādāk-kas jums skaitās "kvalitatīvāks apģērbs" par citiem apģērbiem?
bet uzskatīt ka tas vārds virsū uzreiz garantēd kvalitāti ir MEGA stulbi.
bet ir arī tādas kuras ir paredzētas kā negludināmās blūzes un tās jau ir citā cenā, bmulkibas, man ir dazads tadas bluzes un nav traki dargas.
mulkibas, man ir dazads tadas bluzes un nav traki dargas.
Miss joker- Gan jau piekrīti ka tie brendi domāti cilvēkiem kuriem patīk pārmaksāt un Izrādīties. Pats pērkot brendu lietas un pedējā laikā labas nebrendu,sāku to saprast.
Vispār jau cik runāts ar santehniķiem un elektriķiem, tieši viņi jau arī pelna tās labās algas. Man viens zināms santehniķis stāstīja, ka pat krīzes laikos viņa alga bija virs 1500 eiro, šobrīd ap 3000 eiro mēnesī, bet nu viņš arī strādā nenormāli daudz, brīnums, ka sieva no viņa vēl nav šķīrusies Pamēģiniet dabūt kādu santehniķi vai elektriķi, ja taisāt remontu, piemēram, - man bija jāgaida nez cik, kamēr viņiem izbrīvēsies laiks, cik liels pieprasījums pēc viņu pakalpojumiem ir. Par divu stundu darbu viņi prasa vismaz 40 eiro.zinu, un tiesi to jau ari saku.
Man piemēram visam no apgērba ir galvā
uzlikti limiti,par cik dārgāk principa pēc nepirkšu.
Man, piemēram, šausmīgi riebjas iepirkties un es ļoti "pieķeros" lupatām, tāpēc labāk pērku daudz maz kvalitatīvas drēbes