Hallo!!! BĒGĻI

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Brīnos par mieru un ka nav ne vārda par šo tēmu.. meitenes, šodien ir gājiens pret bēgļiem. iesaku nepalikt malā un nedomāt, ka gan jau kāds cits aizies, tāpat jau nekas nemainīsies un tml

https://twitter.com/imigranti_stop/status/640188910925185024

Nepalieciet malā, informējiet draugus, paziņas.. Vai nesaprotat ar ko mums tas draud?! Jo tie nav bēgļi, tie ir pabalstu meklētāji un teroristi-nekārtību cēlāji. Tās ir beigas civilizētas Eiropas pastāvēšanai. Tie ir elles vārti. :'-(

Gribas, lai jūs izvaro uz ielas, jo nenēsājiet galvassegu? Jo esiet mau*as? (viņu uzskatā) Vai lai jūs aplaupa? neviens par to nenesīs atbildību, neviens uz ielas jūs neaizstāvēs. Gribat, lai izvaro jūsu mazo meitiņu vai citus bērnus? Lai kādam nogriež galvu, jo mēs esam neticīgie un viņiem tas ir atļauts? Gribat aizmirst par kleitu un svārciņu valkāšanu uz visiem laikiem? Tie nav cilvēki, ko pie mums sūta.. Es nevēlos, ka man atņem tiesības uz brīvu dzīvi. Jūs to gribat? Nepalieciet malā.. :-(
22.09.2015 16:24 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
un tik loti pametat par to ,ka vini nepaliek pirmajas valstis, kur nav kars. bet vinus visus tas valsis tapat nespej uznemt, un citas pat negrib. ko tad tiem begliem darit? tik ciikstat, ka visi zelta mekletaji, bet pasi LV vinus negribat.

Rekur, viens liberālits, kuru nebūs iespējams nekad pārmācīt. :-D

Bet viņi nemaz negrib palikt un tos, kuri viņiem neļauj pārvietoties un tikt uz Vāciju, sauc par nacistiem. :-D
22.09.2015 22:19 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014

Studentes Sīrijā
22.09.2015 22:21 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man patika šī intervija:
http://nra.lv/latvija/150150-profesors-taivans-beglu-uznemsana-mainis-musu-sabiedribu.htm

bet vini tapat, ka mes te EU, macaas un straadaa.

Nē, ne gluži tieši tāpat. Viņu kultūras, reliģijas, politikas, ekonomikas, klimata un tradīciju kā arī pārapdzīvotībs dēļ - izglītības iegūšana un kvalitāte, kā arī darbspējīgums, uzcītība un čaklums krietni vien atšķiras.
22.09.2015 22:22 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Bet,protams, musulmaņi sievietes bez galvassegām savās valstīs nav redzējuši :D

Reitings 270

Imigranti Francijā

Reitings 154
Reģ: 21.03.2014
Nezinu, lai brauc, man vienalga, savās mājās, protams nevienu neuzņemšu. (Te braukāja apkārt un vaicāja, vai pieņemtu pie sevis bēgļus.)

:)
22.09.2015 22:23 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
labi, ka tu,Valt, esi ar visiem begliem runajis un vel zini, ka neviens nav palicis pirmajas drosajas valstis. :D
22.09.2015 22:27 |

Reitings 270
labi, ka tu,Valt, esi ar visiem begliem runajis un vel zini, ka neviens nav palicis pirmajas drosajas valstis.

Bla bla bla bla bla... iemācies googli un paskaties, kurās valstīs ir visvairāk šo "bēgļu". Tajās kurās ir vislielākie pabalsti, ne tajās, kur viņi sākotnēji nokļūst - domāju, ka tas vien daudz ko parāda.
22.09.2015 22:35 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Jebkura cilvēka dabā agri vai vēlu tāpat būs darīt tā, lai nopelnītu vairāk.. tas ir instinkts, sākumā viņi paglābjas, pēc tam meklē jau kaut ko, kur vairāk var dabūt.
Valt, neviens nenoliedz, ka starp šiem daudzajiem ir ļoti daudz ekonomisko migrantu, kuri tīko pēc vieglas naudas, bet ir arī kara ģimenes, tādas tiešām ir, un šīm ģimenēm vajadzīga palīdzība
22.09.2015 22:37 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Labi ka Tu, moon river, esi ar visiem bēgļiem runājusi, un zini, kas viņiem aiz ādas. :D
Internets pilns ar avotiem, kur viņu 'kulturalā' uzvedība ir manāma pa gabalu. Apmētā ar akmeņiem cilvēkus un uzvedas kā pērtiķēni. Kulturālu, mierīgu cilvēku es arī savās mājās uzņemtu, bet, diemžēl, fakti liecina paši par sevi un pagaidam nevienu pozitīvu bēgļu video neesmu redzējusi, tik tādus, kur puikas rāda, kā pargriezīs rīkles ar smaidu uz lūpām vai kur francijas policijai nav citas izvēles, tik kā šos ar stekiem slānīt.
22.09.2015 22:38 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
protams, ka cilveki dodies uz tam valstim, kuras nolemusas uznemt salidzinosi daudz beglu (un ta sanak, ka tam ir vairak resursu, t.i. ari pabalstu)

bet tiesam negribu vairak komentet. peace out 8-)
22.09.2015 22:40 |

Reitings 734
Nevar cilvēkam pārmest toz, ka viņš grib labi dzīvot. Arī cilvēki no Sīrijas vai Somālijas grib dzīvot labi, ne knapināties pa Latvijas grašiem. Tas ir tikai cilvēcīgi. Bet es tomer nesaprotu, kadeļ jauzvedas kā mežoņiem no džungļiem. Ja uzvestos cilvēcīgi, mans viedoklis butu citāds. Atliek paverot Ungārijas robežu, lai mute atvertos līdz grīdai.
22.09.2015 22:48 |

Reitings 270
Nevar cilvēkam pārmest toz, ka viņš grib labi dzīvot. Arī cilvēki no Sīrijas vai Somālijas grib dzīvot labi, ne knapināties pa Latvijas grašiem. Tas ir tikai cilvēcīgi. Bet es tomer nesaprotu, kadeļ jauzvedas kā mežoņiem no džungļiem. Ja uzvestos cilvēcīgi, mans viedoklis butu citāds. Atliek paverot Ungārijas robežu, lai mute atvertos līdz grīdai.

Labi dzīvot grib ikviens, tas tiesa, bet neuzskatu, ka eiropiešiem būtu tas jānodrošina visiem, kuri nespēj savaldīt savu kuli, kad pašiem nav ko mutē likt. Kā redzams, tad Āfrikas populācija strauji aug, diemžēl to nevar teikt par dzīves līmeni, tieši tāpēc var jau gaidīt nākamos "bēgļus".
22.09.2015 22:51 |

Reitings 154
Reģ: 21.03.2014
Galvenais, lai nemet atkritumus zemē. :)
22.09.2015 22:55 |

10 gadi
Reitings 44030
Reģ: 11.02.2015
valts, Artix ++

Man tiešām prieks par cilvēkiem, kas ir toleranti un iejūtīgi, bet nu cheeky* video... jāāa, tikpat uzticams avots kā simpsonu multenīte :D

Un man patīk arguments - tie 700 jau Latvijai neko nemainīs, arī Eiropā no 4% uz 5% tikai pieaugs musulmaņu skaits. Jūs tiešām domājat, ka pie šā brīža paredzētajiem skaitļiem tā plūsma apstāsies? Optimisms ir laba lieta, bet ne pārlieks naivums.

Nav jau sašutums par to, ka patvērumu meklē kara bēgļi vai pat labākas dzīves meklētāji (atcerieties - nelegālie!!!), bet tas, ka viņu aizsegā ir izveidojies BARDAKS, valstis netiek ar tiem pūļiem galā un Eiropai jau ūdens smeļas mutē, bet daži te gatavi vemt varavīksnes un dejot ar vienradžiem, ka viss būs super, musulmaņi cienīs Eiropas tradīcijas, būs čakli darbinieki. Neviens to nevar garantēt, jo jau šobrīd notiekošajam nav REĀLA rīcības plāna.

Īsi un kodolīgi, patika, kā pateica Dalailama: "Visi nevar pārcelties uz Eiropu"....
22.09.2015 22:57 |

Reitings 734
Valt, nu nē jau mūžam Eiropa viņus nodrošinās. Pamats zem kājām, tālāk jālaužas pašiem. Mutē visu neieliks. Piemēram, no Irākas, cik esmu novērojusi, ir loti izglītoti cilvēkiz strādāt griboši un ar augstāko izglītību. Bet taj pat laikā ir cilvēki, kuriem līmenis ir 10 gadīga bērna līmenī, diezvai tādam ko iemācīsi no Eiropas dzīves paražām. Puļķis ar diviem galiem.
22.09.2015 22:57 |

Reitings 499
Reģ: 26.07.2015
Internetā lasīju rakstu, ka tā sievite Vangēlija (filma arī ir tāda), esot paredzējusi arī par musulmaņiem, ka tie kaut kādā 2048 gadā ieņemšot Eiropas valstis. Un arī Krievija tad izudīšot.(precīzi neatceros)
Personīgā attieksme pret viņiem (musulmaņiem) - nemaz nepatīk un zinu to ,ka nepatiks. Iešu tādiem garām . Izlikšos ka neredzu.:-D
22.09.2015 23:10 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Mes maksajam nodoklus, lai valsts varetu pildit junkersuda iegribu.Un bezdarbs likvidesies,algas, iedzivotaju labklajiba celsies,ielaizot ES bezdarbnieku miljonus ?!
ES ir savas robezas un mums vinjas ir jaapsarga, jaaizstaav. No vienas puses mums liek palielinaat izdevumus militaarajam budzetam,bet no otras puses pienemam ( izpildam) lemumus, kuri grauj valsts droshibu!
Cieteji bus vienkarsaa tauta,jo visi beglu jautajuma izdevumi buus jasedz no muusu budzheta naudas. Zagli, kas pie varas no taa necietis.
Izstaties no ES un triekt so ideju elle , ja ne pasi turp dodamies.
Eh, nak prata satversme, kura tik loti ierobezo valsts varu un vairo musu tiesibas, tikai tik izskirosos jautajumos kaa sie varai ir pajat uz tautu. Kauns.Ptfu!
22.09.2015 23:12 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Izstāties no ES... kur tad radīsim finansējumu visām lietām, kuras tagad nodrošina ES? Ja nav prātīgu risinājumu, tad labāk muti nedzesēt,šajā jautājumā mums jāsolidarizējas ar pārējām ES valstīm, kuras ir uzņēmušās to darīt, neuztraucies, te visu laiku ja min, ka Latvijā viņiem nav interesanti palikt, no tavas godīgi nopelnītās naudas daudz nepaņems.
22.09.2015 23:23 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Manuprāt, sabiedrība tiek iebiedēta - un diezgan pamatīgi. Protams, es nenoliegšu, ka līdz ar bēgļiem Eiropā ienāk gan karotāji, gan tie, kuru vienīgais mērķis ir zagt un/vai izvarot. Par labas dzīves meklētājiem neesmu sašutusi, jo tas ir tikai loģiski, ja cilvēks vēlas izrauties no savas vides un citā valstī atrast iespēju dzīvot labāk. Īpaši ja pati Eiropa piedāvā šādu iespēju, sniedzot pabalstus - kāpēc ne? Taču domāt un uzskatīt, ka pēkšņi visi 776 bēgļi, kuri ieradīsies Latvijā, nedarīs neko citu kā tikai izvaros un zags, ir ne tikai aplami, bet, rupji sakot, pilnīgi nožēlojami un stulbi.
Daudzi brēc par to, ka bēgļi nestrādā, taču es, cilvēks, kurš ne reizi vien pēdējo mēnešu laikā bijis ēgļu centrā un runājis ar šiem cilvēkiem, varu teikt, ka ir liela daļa to, kuri strādāt GRIB, taču valsts neļauj. Lūdzu, tad vērsieties pie valsts, nevis nievājošiem vārdiem metieties virsū cilvēkiem, kuri grib strādāt.
Saprotu, ka sabiedrībai bail, ka notiks kas slikts, par to es neuztraucos. Tas, kas mani satrauc, ir pašu latviešu drausmīgā neiecietība pret visu situāciju kopumā - latvieši grib nosist cilvēku tikai tāpēc, ka tam nav pareizā ādas krāsa, pareizais apģērbs, pareizā ticība vai pareizā domāšana. Lūk, tas man liek justies riebīgi. Ja palasa komentārus internetā, tad gandrīz 90% kliedz ne jau par to, ka tiem būtu bail no tā, ka musulmaņi pārņems Latviju, bet tieši to, ka tādi ir jāsit nost. Ja var minēt kādu piemēru, tad mūsu pašu Aminata, kas dzimusi, augusi Latvijā, tiek lamāta visdrausmīgākajiem vārdiem tikai un vienīgi ādas krāsas dēļ. Līdz ar to man ir pat ļoti žēl tos cilvēkus, kuri nolems palikt Latvijā, bet ikdienā saskarsies ar rasistiskiem komentāriem un aizspriedumiem. Man ir kauns, ka Latvijā ir tāda sabiedrība.
23.09.2015 00:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits