Hallo!!! BĒGĻI

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Brīnos par mieru un ka nav ne vārda par šo tēmu.. meitenes, šodien ir gājiens pret bēgļiem. iesaku nepalikt malā un nedomāt, ka gan jau kāds cits aizies, tāpat jau nekas nemainīsies un tml

https://twitter.com/imigranti_stop/status/640188910925185024

Nepalieciet malā, informējiet draugus, paziņas.. Vai nesaprotat ar ko mums tas draud?! Jo tie nav bēgļi, tie ir pabalstu meklētāji un teroristi-nekārtību cēlāji. Tās ir beigas civilizētas Eiropas pastāvēšanai. Tie ir elles vārti. :'-(

Gribas, lai jūs izvaro uz ielas, jo nenēsājiet galvassegu? Jo esiet mau*as? (viņu uzskatā) Vai lai jūs aplaupa? neviens par to nenesīs atbildību, neviens uz ielas jūs neaizstāvēs. Gribat, lai izvaro jūsu mazo meitiņu vai citus bērnus? Lai kādam nogriež galvu, jo mēs esam neticīgie un viņiem tas ir atļauts? Gribat aizmirst par kleitu un svārciņu valkāšanu uz visiem laikiem? Tie nav cilvēki, ko pie mums sūta.. Es nevēlos, ka man atņem tiesības uz brīvu dzīvi. Jūs to gribat? Nepalieciet malā.. :-(
22.09.2015 16:24 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Atvainojos, bēgļu centrā
23.09.2015 00:57 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Atliek paverot Ungārijas robežu, lai mute atvertos līdz grīdai.

Tas jau bija gaidams. Es kaadu laicinu brinijos kapec vel nav tadas nekartibas kaa pie Ungarijas robezhas. Ja zina cilveku pshihologiju, tad tas nav nedz brinums, nedz parsteigums, bet gan pashsaprotams situacijas rezultats.

Parpeldi tu pati pari Vidusjurai laivele tikai ar to kas mugura un tad Griekijas krasta bez naudas, bez dokumentiem, bez normalas naktsmitnes iespejas, bez pieejas tualetei un dushai, bez neka sac savu celu ar kajam pari Eiropai un tad parunasim cik tu busi civilizeta.

Laikaa, kad puse Latvijas iedzivotaju ir ekonomiksie begli Irija, UK, Vacija, Skandinavija gribet no kara un civila haosa begliem, to lai vini paliek Griekija, kas nupat bija uz defolta robezas un ir ar vismaz 25% bedarba liimeni, augstakajaa meeraa liekuliigi. Labi, negribat tad negribat, bet tad vismaz gudri ned9irsiet ko un kaa begliem vajadzetu darit.
23.09.2015 01:12 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Vatsons+
23.09.2015 01:22 |

Reitings 3925
* Labi, negribat tad negribat beglus
23.09.2015 01:26 |

Reitings 3871
Esmu tikusi tikai liidz pusei no visas diskusijas,bet jau tagad varu secinaat-letini tomeer ir sausmiigi negatiivi...
23.09.2015 01:31 |

Reitings 3871
Bija loti interesanti lasiit Cheeky komentaarus!+
23.09.2015 01:34 |

Reitings 3925
Man pec pirmas lapas komentariem talak lasit negribas. Labak ari to es nebutu lasijusi. Ja tos ir rakstijus taa sauktie godigie un apzinigiem pilsoni, tad esmu shokaa starp kadiem monstriem dzivoju.
Es pienemu, ka cilveki nevelas sveshzemniekus sava valsti, bet kapec jaaplej cilveki ar samazgam es nesaprotu.

Sirietis Latvija. Nez cik vins sievietes ir izvarojis un cik naudas sazadzis.
http://www.diena.lv/latvija/viedokli/sirietis-abdulkarims-begli-latvija-nepaliks-14111691
23.09.2015 01:39 |

Reitings 3871
Nu kur var tik traki visus cilveekus baazt vienaa maisaa!(t)
23.09.2015 02:58 |

Reitings 3871
23.09.2015 03:23 |

Reitings 85
Reģ: 12.06.2015
besame:
ES ir savas robezas un mums vinjas ir jaapsarga, jaaizstaav. No vienas puses mums liek palielinaat izdevumus militaarajam budzetam,bet no otras puses pienemam ( izpildam) lemumus, kuri grauj valsts droshibu!

Vēl nesen Eiropā šādi "iebraucēju" bari, kuri iesaistījās vardarbīgās sadursmēs uz robežas tika dēvēti par iekarotājiem, šodien viņi tiek saukti par "kara bēgļiem", kuri meklē ES valsti ar lielāko haļavu....Austriju, Dāniju un citas jau izbrāķēja, pa mazu viņiem pabalsti. Ja viņi uz savu izvēlēto valsti netiek, tad sāk svaidīties ar ēdienu, ūdeni un piesaka badastreiku! Kā jau kārtīgi "bēgļi", kuri meklē tikai drošu parvērumu. :).

Zīmīgi, ka bagātās arābu valstis: S-Arābija, Katāra, Kuveita, Omana, Bahreina un Apvienotie Arābu Emirāti ir uzņēmuši 0(!). Viņi to pamato ar drošības riskiem.

----

Vismaz Ungārijā ir valdība, kurā vadītājiem ir pauti nosargāt savu robežu.

https://www.youtube.com/watch?v=n9qv-5Qkr3I

https://www.youtube.com/watch?v=fgJRjy2Xc0c

P.S. Tie, kuri salīdzina latviešus ES ar šiem "bēgļiem".... ES ir valstu savienība, kurā visiem eiropiešiem ir iespējas LEGĀLI/Likumīgi pārvietoties. ES valstīs ir viss par mums(ceļotājiem, strādniekiem utt.) zināms(ES datu bāzes). Mēs arī nevaram iesēsties lidmašīnā un izdomāt rītdien sākt strādāt ASV, Kanādā, AAE, Austrālijā un citās valstīs. Mums vispirms ir jādabon pareizā vīza, medicīnas izziņas un atļaujas.

4 no 5 bēgļiem nemaz nav no Sīrijas, bet gan Pakistānas, Albānijas un citām valstīm, kuri vienkārši grib tikt uz Eiropu NELEGĀLI!

http://metro.co.uk/2015/09/19/eu-statisticians-claim-only-1-in-5-migrants-are-from-syria-5398412/

Kā jau iepriekš rakstīju:

Norvēģijas policija apstirpināja, ka uz katriem 1000 "bēgļiem" 5-10 ir saistīti ar Islāmistu teroristiem un tas jau ir PĒC Apvienoto Nāciju pārbaudes, tātad vēlreizējas pārbaudes.

Norway’s police intelligence unit PST (Politiets sikkerhetstjeneste ) has found between five and 10 terrorists among every 1,000 refugees approved by the United Nations (UN) to be sent to Norway. Among them are young men and women recruited by both the brutal Islamic extremist group IS and rival terror organization Al Qaida.

http://www.newsinenglish.no/2015/06/01/terrorists-found-among-un-refugees/

----

Tikai 13% no visiem bēgļiem ir sievietes:

http://data.unhcr.org/mediterranean/regional.php
23.09.2015 05:42 |

Reitings 594
Reģ: 03.03.2015
Debīla diskusijas tēma ar vēl debīlākiem komentāriem. Laikam jums dzīvē daudz kas mainīsies, kad tiks uzņemti zem 1000 bēgļu, visi uzņemtie bēgļi jūs izvaros un uzspridzinās visu, jo visi no viņiem ir teroristi. Lielākā daļa bēgļu uz Latviju tāpat negrib doties. Padalieties ar vēl vairākiem tā saucamajiem faktiem un statistiku, bet tad vismaz pareizi interpretējiet to visu. Un liela daļa rej, ka tādi ir, redz, fakti, bet kas tie par avotiem, fb ar bildēm vai video, kuru patiesie avoti nav zināmi? Tagad noteikti kāds sāks riet atkal par acīmredzamajiem faktiem un statistiku no dažādām saitēm ar atšķirīgu informāciju utt. Ka tik paši nedzīvojat uz pabalstiem ārzemēs, bet ikviens jau prot internetā gudri d****.
23.09.2015 07:27 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Protams, stereotipi un sabiedrības negatīvais viedoklis mani arī ietekmējis, taču cenšos domāt atvērtāk, iejusties viņu ādā, saprast, ka nu nav visi viņi vienādi! Protams, ka kāda maza daļa no tiem ir atbilstoša autores pieteikumā, bet nu nejau visi! Un katrā tautā ir tādi cilvēki!

Patīk Ophelia komentārs.
23.09.2015 07:44 |

Reitings 85
Reģ: 12.06.2015
leillu:

Ja tas bija priekš manis.... tad Norvēģijas policija, Eurostat(officiālie ES dati) un Apvienoto Nāciju dati.
23.09.2015 08:12 |

Reitings 42
Reģ: 17.09.2015
Mans domāt, ka satraukumam nav pamata:
1) uzņemamo bēgļu skaits ir salīdzinoši neliels;
2) viņi no mums aizbēgs ātrāk kā atnāks pavasaris... ziema ir tuvu :-D vietējie no šejienes mūk prom - te nav nekāda zelta bedre un pabalsti, ko piedāvā mūsējie ir smieklīgi salīdzinājumā ar Vācijas piedāvāto. Bēgļi pat uz Franciju negrib (pabalsti mazāki!) - uz Latviju tak ne tik...
3) pikets tāpat neko nedos, citādi pensionāri, skolotāji un mediķi jau sen saņemtu savas prasītās piemaksas pie algām/pensijām... :-/
23.09.2015 08:12 |

Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Varu galvu likt ķīlā, ka lielākā daļa to melno bēgļu rautos vaigu sviedros, lai varētu dzīvot normālā, demokrātiskā un drošā valstī. Vēl 2008. gadā tā pati bija uzņēmusi aptuveni 1,8 miljonus bēgļu, no kuriem 1,3 miljoni nāca no kara pārņemtās kaimiņvalsts Irākas.
KURA VALSTS UZSĀKA AGRESIJU PRET IRĀKU NEESOŠU ĶĪMISKO IEROČU DĒĻ?
Iemeslu pārmaiņām un lielajam sīriešu bēgļu pieaugumam nav grūti atrast - kopš "Arābu pavasara" protestiem savstarpēji sadrumstalotie opozīcijas spēki ķērās pie ieročiem..
KURŠ IEDEVA ASADA OPOZĪCIJAI IEROČUS? Ar to vēlos teikt to, ka atbildību par bēgļiem jāuzņemas tām valstīm, kuras situāciju kara skartajās zonās destabilizēja. Arī NATO,tātad esam līdzatbildīgi destabilizācijā,tankus atveda, karavīrus arī,tātad muti ciet.
23.09.2015 08:51 |

Reitings 594
Reģ: 03.03.2015
Artix, es protu lasīt un redzu, kur tu izrāvi to informāciju, tikpat labi varu pateikt, lai tu atrodi global peace index datus un paskaties valstis, kuras ierindotas pašā apakšā, un te tu vari palasīt par eurostat informāciju http://mashable.com/2015/09/09/refugee-crisis-where-people-are-coming-from/#I6NAs0mp1PqT tā var analizēt bezgalīgi
23.09.2015 09:17 |

Reitings 32
Reģ: 18.09.2015
Brīnums, bet izlasīju visu diskusiju. Ko lai saka, cik cilvēku,tik viedokļu. un nevajag gaidīt, lai tie, kuri bija "par" pēkšņi būtu "pret" un otrādi, nav jēga censties pretējai pusei iestāstīt savu viedokli..

Pati neesmu sajūsmā par bēgļiem, bet netaisos nevienu sist vai šaut. Ja tie ir normāli bēgļi, kas patiešām ir bēgļi, lai jau ir, vai tad viņi mums traucēs.. bet visticamāk, ka starp šiem bēgļiem būs arī kādas negatīvi noskaņotas būtnes, kas centīsies radīt nemierus un ieviest savu kārtību.

Galīgi stulbi liekas tas, ka bļauj - aaaa, musulmaņi, šausmas. it kā visi musulmaņi būtu slikti. viņi ir citādi kā kristieši, bet tāpēc jau nav slikti. arī kristiešiem var aizbraukt jumts.

Bet kopumā.. Man jau liekas, ka tas viss labi nebeigsies. bet nu, ko darīt, jāpaspēj nomirt pirms notiek kaut kas šausmīgs :-D
23.09.2015 10:47 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Kāda aizvilka savu piekto punktu ?
23.09.2015 10:57 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Paskatamies filmiņu...
https://www.youtube.com/watch?v=SgKMI1wV0ps

un līdzīgu ''gājienu'', esmu redzējusi tā teikt - dzīvajā...
23.09.2015 11:03 |

Reitings 3925
Lutonas moseja EDL domu biedri bija iemetusi spridzekli.
Vieni ekstremisti pret otriem ekstremistiem man neliekas korekts salidzinajums. Un tas Anjem Choudary ir labi zinams heitspīčers.
23.09.2015 11:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits