Hallo!!! BĒGĻI

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Brīnos par mieru un ka nav ne vārda par šo tēmu.. meitenes, šodien ir gājiens pret bēgļiem. iesaku nepalikt malā un nedomāt, ka gan jau kāds cits aizies, tāpat jau nekas nemainīsies un tml

https://twitter.com/imigranti_stop/status/640188910925185024

Nepalieciet malā, informējiet draugus, paziņas.. Vai nesaprotat ar ko mums tas draud?! Jo tie nav bēgļi, tie ir pabalstu meklētāji un teroristi-nekārtību cēlāji. Tās ir beigas civilizētas Eiropas pastāvēšanai. Tie ir elles vārti. :'-(

Gribas, lai jūs izvaro uz ielas, jo nenēsājiet galvassegu? Jo esiet mau*as? (viņu uzskatā) Vai lai jūs aplaupa? neviens par to nenesīs atbildību, neviens uz ielas jūs neaizstāvēs. Gribat, lai izvaro jūsu mazo meitiņu vai citus bērnus? Lai kādam nogriež galvu, jo mēs esam neticīgie un viņiem tas ir atļauts? Gribat aizmirst par kleitu un svārciņu valkāšanu uz visiem laikiem? Tie nav cilvēki, ko pie mums sūta.. Es nevēlos, ka man atņem tiesības uz brīvu dzīvi. Jūs to gribat? Nepalieciet malā.. :-(
22.09.2015 16:24 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Tas, ka starp mums ir slimi cilvēki neattaisno to, ka mums ir jāuzņem sveši cilvēki, kuri var apdraudēt cilvēku dzīvības

Un Kapec tad UK ir jaiznem latvijas "slimie" cilveki? Un latvijas cilveku dziviba lv nav apdraudeta!

Nolaidies no saviem augstumiem! Un kur ir shiis noziedzibas statistikas?
22.09.2015 21:32 |

Reitings 85
Reģ: 12.06.2015
Apple_pie:

Latvieši un citi eiropieši to dara legāli, ES ir viena liela "savienība", tāpat, kā agrāk bija ar PSRS. Mums ir visas tiesības braukt uz Vāciju, Angliju vai citām valstīm LEGĀLI! Viņiem par mūsu pilsoņiem ir viss zināms(ES datu bāzes). Norvēģijas policija apstirpināja, ka uz katriem 1000 "bēgļiem" 5-10 ir saistīti ar Islāmistu teroristiem, un tas jau ir PĒC Apvienoto Nāciju parbaudes, tas ir ar 2x reizi tiek uzķerti 5-10 terroristi uz katriem 1000 "bēgļiem".

http://www.newsinenglish.no/2015/06/01/terrorists-found-among-un-refugees/

Cilvēki nav pret bēgļiem kā tādiem....runa iet par lielu cilvēku masu, kurai ir pilnīgi cita izpratne par mūsu Eiropas sabiedrības normām. 13% no visiem bēgļiem ir sievietes.....

Atceraties to "nabaga" sīrieti, kuru ungāru žurnāliste paklupināja....izrādās, ka ir bijis saistīts ar Al-Nusra, kura ir saistīta ar Al-Qaeda, kā arī veicus uzbrukumus kurdien.... tagad sūdus savārījis bēg uz Eiropu, kuri kā duraki visus laiž iekšā.

"Syrian refugee tripped over by Hungarian journalist was part of Al Qaeda's Nusra front"

http://www.ibtimes.co.in/syrian-refugee-tripped-over-by-hungarian-journalist-was-part-al-qaedas-nusra-front-647390

"Refugee kicked by Hungarian camerawoman was member of terror group, Kurdish party claims"

https://www.rt.com/news/316124-refugee-camerawoman-kicked-militant/

----

Par Āfrikas bēgļiem runājot, tur jau tagad trūkst ēdiens un ūdens, cik ilgi uzņemsim viņus, kad tiks pateikts nē? Jo daudzums nemazināsies. Iedzīvotāju daudzums augs ļoti strauji, no aptuveni 1.1 miljarda iedzīvotāju tagad līdz 3.57 miljardien 2100. gadā. Ir kādas idejas?

22.09.2015 21:33 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Piedodiet man, bet viņi taču redzēs , ka šeit sievietes nestaigā ar galvassegām utt.. vai tad visu tautu turēs par maukām uzreiz? nav bišķi pārspīlēti par tām maukām?
22.09.2015 21:37 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Skatos Tev, cheeky, nervi vāji. Bez uzbraucieniem neproti. Turpini vien palikt tik naiva un parunāsim par šo pēc pāris gadiem. http://www.theguardian.com/world/2015/apr/02/muslim-population-growth-christians-religion-pew
Nez kapec šādu rakstu un statistiku ir pilns internets.
22.09.2015 21:38 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Piedodiet man, bet viņi taču redzēs , ka šeit sievietes nestaigā ar galvassegām utt.. vai tad visu tautu turēs par maukām uzreiz? nav bišķi pārspīlēti par tām maukām?

Ko tieši tu nesaproti, Eiropā ar šo imigrāciju augs islāmistu skaits un pienāks laiks, kad Eiropieši būs mazākumā, tad arī viss mainīsies, tas būs šodienas liberālistu sūrais mantojums nākamajām paaudzēm.
Tiek prognozēts, ka ap 50. gadu Francijā puse no populācijas būs musulmaņi un tas pats sekos arī pārējās ES dalībvalstīs. Un tad noteikumus un likumus noteiks šie cilvēki, kuri bez kara būs pārņēmuši Eiropas valstis.
22.09.2015 21:40 |

Reitings 85
cheeky*:
Nolaidies no saviem augstumiem! Un kur ir shiis noziedzibas statistikas?

Mazinssusurs- labs jautajums! Manis ieliktajaa video ir izskaidrors.

Man patīk, kā Tavs video izmanto ASV(!) valsts datus par nelegālo imigrantu noziegumiem, nevis Eiropas. Tie, kuri ir dzīvojuši ASV zinās, ka nevar salīdzināt ASV D-Amerikas "nelegālos" imigrantus ar Eiropas nelegālajiem imigrantiem.

Absolūtais vairākums ASV ir "nelegālie" no L/D-Amerikas. Cilvēki ar L/D-Amerikas izcelsmi sastāda aptuveni 17.1% no visiem iedzīvotājiem, cietumos viņu ir aptuveni 20%.

Tajā pašā laikā, paskatīsimies uz datiem no Eiropas lielajām valstīm ar daudz imigrantiem:

Francija:
70% no visiem citumniekiem ir musulmaņi (8% no valsts iedzīvotājiem):

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11352268/What-is-going-wrong-in-Frances-prisons.html

Lielbritānija:
14.4% no visiem ieslodzītājiem ir musulmaņi, 4% no valsts iedzīvotājiem.

http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/number-of-muslims-in-prison-doubles-in-decade-to-12000-9222237.html

Nīderlandē bija 20% no cietumniekiem musulmaņi, 5% no valsts iedzīvotājiem.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/04/28/AR2008042802560.html

Ja vēlies, varu šo sarakstu turpināt, tāpēc nav brīnums, ka Tavā video tiek izmantoti ASV dati!

"The high percentage of Muslims in prisons is a direct consequence of the failure of the integration of minorities in France," said Moussa Khedimellah, a sociologist who has spent several years conducting research on Muslims in the French penal system.

Ir muļķīgi domāt, ka mēs varēsim veiksmīgi integrēt cilvēkus, kuri nav integrējušies citās valstīs.
Einšteins ir teicis:
„Ir neprāts darīt visu laiku vienu un to pašu un gaidīt atšķirīgus rezultātus.”.
22.09.2015 21:42 |

Reitings 8189
valts, nu manuprāt šobrīd viņi nebūs vairākumā un tik daudz jau sapratīs, ka te citāds apģērbs utt..
22.09.2015 21:44 |

Reitings 270
Artix, tu lieki centies kaut ko kādam pierādīt, esmu sapratis, ka liberālisti domā citādāk, viņi nespēj pieņemt faktus. Tu vari viņam ar pirkstu iebakstīt acī, bet viņš neredzēs patiesību un pieturēsies pie savas varavīkšņu tiršanas. :-D
22.09.2015 21:45 |

Reitings 270
valts, nu manuprāt šobrīd viņi nebūs vairākumā un tik daudz jau sapratīs, ka te citāds apģērbs utt..

Nu un tālāk, tev nekad nebūs bērni, mazbērni utt. Saprotu, ka sūdu stumdītājam Rinkēvičam varētu būt vienalga par nākotni, jo viņam vienkārši nebūs bērni. Ikviens loģiski domājošs cilvēks domā par to ko atstās aiz sevis, patlaban izskatās, ka eiropieši nākamajām paaudzēm atstās iznīcību un citu kultūru, kura nav savienojama ar mūsu vērtībām, demokrātiskām vērtībām.
22.09.2015 21:48 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Nelasu un neklausos vairs ziņas par bēgļiem, jo sižeti tiek pasniegti bēgļus atspoguļojot tikai pozitīvā gaismā. Tik uzkrītoši, ka tas dod pretējo efektu, radot sajūtu, ka situācija patiešām ir dramatiska un daudz kas tiek noklusēts.
Nav korekti salīdzināt latviešus, kas kara gados devās bēgļu gaitās, pat ne tos somāliešus, kas cik tur gadus atpakaļ ieradās Latvijā, ar šiem bēgļiem. Tā viņu uzvedība... kā mežoņu baram. Ja būtu kara bēgļi, tad paliktu pirmajā valstī, kurā nav kara, bet visiem kā vienam vajag ES attīstītākās valstis.
Diemžēl ir nācies sastapties ar dažiem cilvēkiem no Tuvo Austumu valstīm, viņos tāds naids pret šo valsti un cilvēkiem,vienīgais, kas viņiem eksistē, ir viņu prasības un tiesības.
22.09.2015 21:49 |

Reitings 8189
valts, un ko iesaki darīt šajā sakarā? te jau var muldēt daudz, bet reāli ierosinājumi ir?
22.09.2015 21:50 |

Reitings 270
valts, un ko iesaki darīt šajā sakarā? te jau var muldēt daudz, bet reāli ierosinājumi ir?

Kādus tieši ierosinājumus man būtu jāsniedz? Tu runā tā itkā viņi jau šeit būtu un mums viņi būtu obligāti jāuzņem, protams, tā nav, tāpēc domāju, ka tev mans ierosinājums varētu būt visai skaidrs.
22.09.2015 21:55 |

Reitings 8189
Esmu pret bēgļiem, bet ko tad var darīt? ne jau es ko varu izdarīt..
22.09.2015 21:58 |

Reitings 270
Esmu pret bēgļiem, bet ko tad var darīt? ne jau es ko varu izdarīt..

Domā, ka es varu? Kāda jēga prasīt manus ierosinājumus, ja valdošajai varai pat tos uzklausot tie būtu pie vienas vietas.

Vienīgais kā ir iespējams kaut ko izdarīt, tas ir apvienoties un lielam skaitam cilvēku kaut kādā veidā stāties pret šo problēmu.
22.09.2015 22:00 |

Reitings 478
Kāpēc jūs daži nespējat saprast - kā var minēt tik absurdu piemēru - latvieši kas devušies bēgļu gaitās vai darba meklējumos ārzemēs - nav islāma piekritēji, viņi nebrauc spridzināt un izvarot. Viņi ir eiropieši. Mēs neesam pret bēgļiem, kuri ir no Eiropas, bet gan pret radikāli pretējas kultūras iebrukumu.

Mīļie cilvēki, attopieties - tie ir MUSULMAŅI. Un ar to izteikts, kāpēc cilvēki protestē Diemžēl dažiem joprojām neaiziet, ko tas nozīmē. Tā ir pilnīgi cita reliģija. Brīnos, jo tomēr šeit sēž sievietes, un dažas nemaz nesatraucas par savu un savu bērnu drošību.

Prieks par visiem, kuri pacēla savas pakaļas un izgāja ielās. Ceru, ka drīz būs referendums, kaut vai par izstāšanos no ES. Jo kas ir slikti ceļi, ja jāsalīdzina ar to, ka Baltijas valstis vairs nebūs civilizētas mūsu bērniem un mazbērniem, kad varēs justies droši uz ielām un braukt transportā, nebaidoties uziet gaisā.

Gan jau drīz sāksies citas runas, kad nogriezīs galvu kādam, kurš nēsā krustiņu, vai kad kādu cosmieti pašu izvaros, jo nēsā svārkus un nepiesedz seju.. Attopieties, neesam pret bēgļiem, esam pret musulmaņu invāziju!!! Tautai jābūt vienotai, gan latviešiem, gan krieviem. Par to jārunā nevar dzīvot kā strauss ar galvu smiltīs... Jo labi nebūs!
22.09.2015 22:03 |

Reitings 85
Mincija:

Gan jau drīz sāksies citas runas, kad nogriezīs galvu kādam, kurš nēsā krustiņu, vai kad kādu cosmieti pašu izvaros, jo nēsā svārkus un nepiesedz seju.. Attopieties, neesam pret bēgļiem, esam pret musulmaņu invāziju!!! Tautai jābūt vienotai, gan latviešiem, gan krieviem. Par to jārunā nevar dzīvot kā strauss ar galvu smiltīs... Jo labi nebūs!

Nu Zviedrijā(!) musulmaņu "bēgļi" patrieca kristiešu bēgļus, jo šiem bija krustiņš. Kristieši atkal dabūja mukt no Islāmistiem, tikai šoreiz vairs ne Sīrijā, bet gan Zviedrijā!

Zviedrijā kristiešu bēgļu grupa no Sīrijas bija spiesta pamest bēgļu hosteli pēc kaimiņos dzīvojošo musulmaņu bēgļu draudiem. Musulmaņi izteica kristiešiem draudus par krustiņa nēsāšanu. Bēgļu hostelī kopumā dzīvo aptuveni 80 cilvēki.

Lielākā daļa no hostelī dzīvojošajiem bēgļiem ir Sīrijas musulmaņi, kurus Zviedrijas laikraksts Dagen nosaucis par islāma fundamentālistiem. Kristiešiem, kuri arī dzīvo šajā hostelī, musulmaņu kaimiņi ir aizlieguši valkāt jebkādus kristīgos simbolus, kā arī atrasties koplietošanas telpās, ja tajā laikā tur atrodas musulmaņi. Pēc atkārtotiem draudiem un iebiedēšanas divas Sīrijas kristiešu ģimenes, kas reiz jau aizbēgušas no teroristu organizācijas “Islāma valsts”, tagad bija spiestas bēgt arī no šīs bēgļu viesnīcas Zviedrijā.

http://www.lkr.lv/lat/kristigas_zinas/pasaules_zinas/?doc=

http://www.dn.se/nyheter/sverige/kristna-flyktingar-flyttade-fran-asylboende-efter-hot-av-islamister/
22.09.2015 22:10 |

Reitings 478
Galvenais šobrīd, lai vismaz vēl kāds aizdomājas, par to kas notiks. un nepaliek malā nākošreiz :-)
Priecē redzēt salīdzinoši cik bēgļu atbalstītāju bija pirms laika un cik cilvēku jau tagad ir nākuši pie apgaismības un ir PRET musulmaņiem un pērtiķa līmeņa āfrikāņiem mūsu zemē! :-) izglītoti, strādāt, cienīt mūs, mūsu paražas un iekļauties griboši bēgļi - welcome
22.09.2015 22:12 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014

Sīrijas prezidenta sieva.
22.09.2015 22:16 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
ja Latvija sadi ''uznems'' beglus, man bus vnk kauns (t)
https://www.facebook.com/Channel4News/videos/10153210805746939/?pnref=story

daudz gan negribu neko komentet.
patika ckeeky* ieliktais video. tiesam, vairums doma, ka visi begli ir neuzglitoti, diivaini un kadi tik ne. bet vini tapat, ka mes te EU, macaas un straadaa.

un tik loti pametat par to ,ka vini nepaliek pirmajas valstis, kur nav kars. bet vinus visus tas valsis tapat nespej uznemt, un citas pat negrib. ko tad tiem begliem darit? tik ciikstat, ka visi zelta mekletaji, bet pasi LV vinus negribat.

un ++ Winterras komentaram. par daudzu latviesu attieksmi (t.i kas taisas bez maz visus beglus durt nost, sist utt)..vnk ko?!
22.09.2015 22:16 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
latvieši kas devušies bēgļu gaitās vai darba meklējumos ārzemēs - ..., viņi nebrauc spridzināt un izvarot.

kā es nosmējos. labi, aprobežotība sit augstu vilni, arividerčī.
22.09.2015 22:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits