Hallo!!! BĒGĻI

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Brīnos par mieru un ka nav ne vārda par šo tēmu.. meitenes, šodien ir gājiens pret bēgļiem. iesaku nepalikt malā un nedomāt, ka gan jau kāds cits aizies, tāpat jau nekas nemainīsies un tml

https://twitter.com/imigranti_stop/status/640188910925185024

Nepalieciet malā, informējiet draugus, paziņas.. Vai nesaprotat ar ko mums tas draud?! Jo tie nav bēgļi, tie ir pabalstu meklētāji un teroristi-nekārtību cēlāji. Tās ir beigas civilizētas Eiropas pastāvēšanai. Tie ir elles vārti. :'-(

Gribas, lai jūs izvaro uz ielas, jo nenēsājiet galvassegu? Jo esiet mau*as? (viņu uzskatā) Vai lai jūs aplaupa? neviens par to nenesīs atbildību, neviens uz ielas jūs neaizstāvēs. Gribat, lai izvaro jūsu mazo meitiņu vai citus bērnus? Lai kādam nogriež galvu, jo mēs esam neticīgie un viņiem tas ir atļauts? Gribat aizmirst par kleitu un svārciņu valkāšanu uz visiem laikiem? Tie nav cilvēki, ko pie mums sūta.. Es nevēlos, ka man atņem tiesības uz brīvu dzīvi. Jūs to gribat? Nepalieciet malā.. :-(
22.09.2015 16:24 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Wow. Var redzēt, cik dažādi mēs izprotam cieņu. Ja tas, kas musulmaņu zemēs notiek ar sievieti kādam liekas cieņa...tas ir interesanti.
Es tādu dzīvi nenovēlētu pat sievietei, kuru ienīstu.
23.09.2015 15:51 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Čau, valt! Nav obligāti jāpārceļas, jo lieliskie cilvēki jau nāk uz šejieni!

Jap, to var just, ka nāk, it sevišķi, kad paskaties noziedzības statistiku tajās vietās kur viņi ir devušies. :-D

Nav skumji būt nožēlojamam vienšūnim, kurš atdod savu valsti, kultūru un vērtības tumsoņām no Āfrikas? 8-)
23.09.2015 15:53 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Avotu un Matīsa ielu stūrī vienā koka māja kaut kādi muslimi dzīvo. Skats dienas laikā- tup 3 uz lieveņa,divi pīpē trešais griež kājām nagus.Dienas laikā,uz ielas.:-D
23.09.2015 15:56 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Wow. Var redzēt, cik dažādi mēs izprotam cieņu. Ja tas, kas musulmaņu zemēs notiek ar sievieti kādam liekas cieņa...tas ir interesanti.
Es tādu dzīvi nenovēlētu pat sievietei, kuru ienīstu.

Es pat nepatīkamam cilvēkam nevarētu novēlēt lielu daļu no attiecību stāstiem (tepat Latvijā), ko apraksta un piedzīvo cosmietes :-/
23.09.2015 16:00 |

Reitings 270
Es pat nepatīkamam cilvēkam nevarētu novēlēt lielu daļu no attiecību stāstiem (tepat Latvijā), ko apraksta un piedzīvo cosmietes

Labāk novēlēt tos stāstus, kad latviete apprecas ar musulmani un netiek no mājām laukā un nevar sazināties ar saviem tuviniekiem? :-D
23.09.2015 16:01 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Valt, es nenoniecinu nevienu un tas piemērs par stilu bija izteikts ar domu, ka es neticu, ka tādi puikas būs tie īstie, kuri aizstāvēs Latviju, ja pēkšņi sāksies karš. Ne velti liela daļa latviešu atzīst, ka tad, ja kaut kas notiks, paši dosies bēgļu gaitās. Liela daļa no tiem noteikti ir lielie bļāvēji, kuri ir pret bēgļiem.
Es varētu rakstīt vēl un vēl, bet redzu, ka nav jēga, jo Tev nenormāli patīk piesieties pie viena vārda, ko esmu uzrakstījusi, un sākt jaukt iekšā manu ģimeni sasodītā bēgļu tēmā. Jēga diskutēt nav un īsti šodien arī to negribas darīt. Nesaku, ka starp bēgļiem nav kaut kādi teroristi vai vēl nez kas, bet liela daļa cilvēku jau jauc bailes ar rasismu, un tas, ka tādi jāšauj nost, jāsit nost vai vēl nez kas jādara, vairs nav bailes, bet pilnīga agresivitāte pret citas rases pārstāvjiem un tad gan man ir skumji, ka mums ir tik rasistiska, naida pilna sabiedrība. To lieliski varēja manīt jau tad, kad tā pati Aminata startēja Eirovīzijā. Tas naids man gluži vienkārši ir nesaprotams.
23.09.2015 16:03 |

Reitings 16391
Sakarīgs cilvēks nespundē sievieti mājā un neliedz komunicēt ar tuviniekiem.. tas attiecas uz visām reliģiskajām piederībām.. :)
23.09.2015 16:06 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Avotu un Matīsa ielu stūrī vienā koka māja kaut kādi muslimi dzīvo. Skats dienas laikā- tup 3 uz lieveņa,divi pīpē trešais griež kājām nagus.Dienas laikā,uz ielas.

citreiz 2 griež un 1 pīpē :D :D
23.09.2015 16:09 |

Reitings 270
Valt, es nenoniecinu nevienu un tas piemērs par stilu bija izteikts ar domu, ka es neticu, ka tādi puikas būs tie īstie, kuri aizstāvēs Latviju, ja pēkšņi sāksies karš. Ne velti liela daļa latviešu atzīst, ka tad, ja kaut kas notiks, paši dosies bēgļu gaitās. Liela daļa no tiem noteikti ir lielie bļāvēji, kuri ir pret bēgļiem.
Es varētu rakstīt vēl un vēl, bet redzu, ka nav jēga, jo Tev nenormāli patīk piesieties pie viena vārda, ko esmu uzrakstījusi, un sākt jaukt iekšā manu ģimeni sasodītā bēgļu tēmā. Jēga diskutēt nav un īsti šodien arī to negribas darīt. Nesaku, ka starp bēgļiem nav kaut kādi teroristi vai vēl nez kas, bet liela daļa cilvēku jau jauc bailes ar rasismu, un tas, ka tādi jāšauj nost, jāsit nost vai vēl nez kas jādara, vairs nav bailes, bet pilnīga agresivitāte pret citas rases pārstāvjiem un tad gan man ir skumji, ka mums ir tik rasistiska, naida pilna sabiedrība. To lieliski varēja manīt jau tad, kad tā pati Aminata startēja Eirovīzijā. Tas naids man gluži vienkārši ir nesaprotams.

Kāpēc lai nebūtu naids ja visas valstis kurās mitinās eiropeīdās rases pārstāvji, tiek okupētas un apsēstas ar citu rasu imigrantiem? Kā zināms, tad eiropeīdās rases dzimstība ģimenē ir ap 2, kas nozīmē, ka cilvēki sevi atražo, to skaits nepieaug. Ja tiek pieļauta okupantu iekļūšana šajās valstīs, tas nozīmē neizbēgamu rasu sajaukšanos, kas nozīmē, ka dzimstība jau būs zem 2, kas nozīmē izmiršanu.
Pasaki man - kāpēc, lai cilvēki nevarētu būt neapmierināti ar to, ka notiek genocīds pret viņiem un viņu kultūru, manuprāt, tas ir itin loģiski. :-) Es domāju, ka arābi, līdzīgi kā jebkurš cits, arī būtu neapmierināti, ja pret viņiem noritētu genocīds. :-)
23.09.2015 16:10 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Mēs tāpat varam tikai diskutēt, vienīgais veids, kā varam kautko ietekmēt ir vēlēšanas.

O, re, arī mēs nonākam pie kopsaucēja. Tad jau tik traki ar šo pasauli nebūs. :D

BET
Nu kā no kā un kāpēc, pati tak teici...

Es neteicu, ka jābaidās, es pati pat nemaz nebaidos. Vienkārši ir jāpārstāj cerēt, ka kaut kas atrisināsies pats no sevis. Tāpat mums tur būs jāiesaistās agri vai vēlu, cerēsim tikai, ka vēlu.
23.09.2015 16:15 |

Reitings 23705
Vēl mam patika ka bezkauņas bēgļi protestēja pret oktoberfest alus festu.Tas tā normāli komandēt svešā mājā?
23.09.2015 16:15 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Islama ticība pati par sevi ir lieliska. Dažos aspektos par sakarīgāka un cilvēcīgāka kā kristietība.
Mūsdienās visiem śķiet, ka hidžābs un burka ir sieviešu apspiešanas simbos. Neviena no man pazīstamām musulmaņu sievietēm šo apģērbu neuzskata par nastu, neviena.
Tie, kuri spundē sievas mājās, neapzinas sievietez vietu islamā. Drizak jau savā, galvā sagrozītajā islamā, kurš nemaz neeksistē. Korānā ir melns uz balta rakstīts, ka nav atļauts mantot sievieti pret pašas gribu. Un neturiet apspiedošos apstākļos. Islams pieprasa cieņu pret sievietēm.
Mūsdienās islams ir patausīts par auksto ieroci un musulmaņu neadekvātajai rīcībai nav nekāda sakara ar islamu.
Visa tā šaušana un bļaušana 'Allah Akbar' pirms galvu nociršanas ir ļaunprātīga ticības izmantošana kā attaisnojums slepkavībai, nicināšanai un visam pārējam, kam nav sakara ar islāmu. Diemžēl šadu radikāļu ir ne mazums un tie ir tie ļaudis, no kuriem jābaidas un paši musulmaņi arī no viņiem bēg kā no nelabā.
23.09.2015 16:26 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Pasaki man - kāpēc, lai cilvēki nevarētu būt neapmierināti ar to, ka notiek genocīds pret viņiem un viņu kultūru, manuprāt, tas ir itin loģiski.

Tur jau tā lieta - ja cita rase iedomājas svešā valstī sākt komandēt, tad jā, loģiski, ka cilvēkiem rodas naids, nepatika, dusmas. Es vairāk šokējos par tādiem gadījumiem, kad cilvēki nedara neko sliktu, bet tik un tā tiek ienīsti. Piemēram, tas pats ārsts nedara neko sliktu, ārstē cilvēkus, mīl Latviju, neuzspiež nevienam ne savu reliģiju, ne savas tautas paražas, bet tik un tā ir tādi, kuri viņu lamā tikai tāpēc, ka viņš ir arābs. Ir tādi, kuri bļauj, ka nēģeri jāsit nost tikai tāpēc, ka viņi nav balti. Tā ir lieta, kura mani sāpina, jo man pašai ir vienalga kādas tautības cilvēks man dzīvo kaimiņos - melns vai balts, arābs vai ķīnietis, kamēr šis cilvēks respektē vietu, kur atrodas. Tāpēc es tā sašūmējos, ir pazīstami cilvēki ar citu ādas krāsu un reizēm ir diezgan sāpīgi palasot to žulti internetā. Tagad, aktualizējoties bēgļu jautājumam, aizvien biežāk tas naids tiek pamanīts.
23.09.2015 16:27 |

Reitings 23705
Muamars Kadafi šo bardaku paredzēja un brīdināja! Tikai amīšiem jau tas pilnīgi vienalga, domāja ka gudrāki!
23.09.2015 16:32 |

Reitings 270
Tur jau tā lieta - ja cita rase iedomājas svešā valstī sākt komandēt, tad jā, loģiski, ka cilvēkiem rodas naids, nepatika, dusmas. Es vairāk šokējos par tādiem gadījumiem, kad cilvēki nedara neko sliktu, bet tik un tā tiek ienīsti. Piemēram, tas pats ārsts nedara neko sliktu, ārstē cilvēkus, mīl Latviju, neuzspiež nevienam ne savu reliģiju, ne savas tautas paražas, bet tik un tā ir tādi, kuri viņu lamā tikai tāpēc, ka viņš ir arābs. Ir tādi, kuri bļauj, ka nēģeri jāsit nost tikai tāpēc, ka viņi nav balti. Tā ir lieta, kura mani sāpina, jo man pašai ir vienalga kādas tautības cilvēks man dzīvo kaimiņos - melns vai balts, arābs vai ķīnietis, kamēr šis cilvēks respektē vietu, kur atrodas. Tāpēc es tā sašūmējos, ir pazīstami cilvēki ar citu ādas krāsu un reizēm ir diezgan sāpīgi palasot to žulti internetā. Tagad, aktualizējoties bēgļu jautājumam, aizvien biežāk tas naids tiek pamanīts.

Lai viņi dzīvo savā zemē, tad neviens viņu neienīdīs. Kur problēma? Tas ir genocīds pret balto rasi kaut vai viņiem šeit atrodoties. Notiek rasu sajaukšanās, kad baltie cilvēki knapi sevi atražo.

Krikstiine - ja tev tik ļoti simpatizē islāms, tad tev ir iespēja doties uz valstīm, kur tas tiek piekopts un visas no šīs ticības paražām atbalstītas. Mums ir savas vērtības un islāmam nav obligāti jābūt visur pasaulē. Lai tas paliek kur ir. :)
23.09.2015 16:39 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Valts, es neminēju, ka esmu islama piekritēja. Izteicu savu viedokli par šeit pieminēto 'sieviešu apspiešanu islamā'.
23.09.2015 16:51 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Nenoliegšu, ka man kā sievietei sāk palikt ļoti bail par sevi un savu drošību.

Taču, šīs diskusijas diemžēl ir bezjēdzīgas. Tāpat kā facebook piespamošana ar slavinošiem tekstiem.
Diemžēl, nevienu valdībā neinteresē tautas domas. Pat ja 90% no tautas izietu piketā pret - tas neko nemainītu. Viss jau ir izlemts un mēs tur neko nevaram ietekmēt.
Nāksies vien paciest un vēl daudz vairāk pašiem domāt par savu vai savu bērnu drošību, jo neviens cits par to nedomās. Es ļoti šaubos, ka ja kāds no viņiem pastrādās noziegumu policija kaut ko spēs izdarīt. Viņi skaļi brēks par to, kā mūsu likumi viņus diskriminē mēģinot sodīt par to, kas kaut kur tūkstošiem km tālumā viņu zemēs ir pilnīga norma un ar to viss beigsies.

Un viens Abu Meri - tas ir viens izņēmums, kurš nenozīmē pilnīgi neko. Viņš diez vai ieradās pie mums grūstoties pāri robežai, skaļi brēcot kā viņam viss pienākas, jo viņš nenormāli cieš.
Turklāt, paskatoties tos bēgļu video un viņu uzvedību - jums tiešām liekas, ka viņiem ir tāds izglītības, kultūras un cieņas līmenis kāds ir Abu Meri?
23.09.2015 16:58 |

Reitings 16391
Turklāt, paskatoties tos bēgļu video un viņu uzvedību - jums tiešām liekas, ka viņiem ir tāds izglītības, kultūras un cieņas līmenis kāds ir Abu Meri?

Ne vien liekas, bet arī personīgi pazīstu vairākus :)
23.09.2015 17:05 |

Reitings 154
Reģ: 21.03.2014
Cormeum, tikai neaizmirsti piedāvāt izmitināt viņus savā mājā. :)
23.09.2015 17:07 |

Reitings 16391
Reiz piedāvāju izlīdzēt, bet cilvēks atteicās, jo diezgan ātri atrada dzīvesvietu :)
23.09.2015 17:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits