Čau, valt! Nav obligāti jāpārceļas, jo lieliskie cilvēki jau nāk uz šejieni!
Wow. Var redzēt, cik dažādi mēs izprotam cieņu. Ja tas, kas musulmaņu zemēs notiek ar sievieti kādam liekas cieņa...tas ir interesanti.
Es tādu dzīvi nenovēlētu pat sievietei, kuru ienīstu.
Es pat nepatīkamam cilvēkam nevarētu novēlēt lielu daļu no attiecību stāstiem (tepat Latvijā), ko apraksta un piedzīvo cosmietes
Avotu un Matīsa ielu stūrī vienā koka māja kaut kādi muslimi dzīvo. Skats dienas laikā- tup 3 uz lieveņa,divi pīpē trešais griež kājām nagus.Dienas laikā,uz ielas.
Valt, es nenoniecinu nevienu un tas piemērs par stilu bija izteikts ar domu, ka es neticu, ka tādi puikas būs tie īstie, kuri aizstāvēs Latviju, ja pēkšņi sāksies karš. Ne velti liela daļa latviešu atzīst, ka tad, ja kaut kas notiks, paši dosies bēgļu gaitās. Liela daļa no tiem noteikti ir lielie bļāvēji, kuri ir pret bēgļiem.
Es varētu rakstīt vēl un vēl, bet redzu, ka nav jēga, jo Tev nenormāli patīk piesieties pie viena vārda, ko esmu uzrakstījusi, un sākt jaukt iekšā manu ģimeni sasodītā bēgļu tēmā. Jēga diskutēt nav un īsti šodien arī to negribas darīt. Nesaku, ka starp bēgļiem nav kaut kādi teroristi vai vēl nez kas, bet liela daļa cilvēku jau jauc bailes ar rasismu, un tas, ka tādi jāšauj nost, jāsit nost vai vēl nez kas jādara, vairs nav bailes, bet pilnīga agresivitāte pret citas rases pārstāvjiem un tad gan man ir skumji, ka mums ir tik rasistiska, naida pilna sabiedrība. To lieliski varēja manīt jau tad, kad tā pati Aminata startēja Eirovīzijā. Tas naids man gluži vienkārši ir nesaprotams.
Mēs tāpat varam tikai diskutēt, vienīgais veids, kā varam kautko ietekmēt ir vēlēšanas.
Nu kā no kā un kāpēc, pati tak teici...
Pasaki man - kāpēc, lai cilvēki nevarētu būt neapmierināti ar to, ka notiek genocīds pret viņiem un viņu kultūru, manuprāt, tas ir itin loģiski.
Tur jau tā lieta - ja cita rase iedomājas svešā valstī sākt komandēt, tad jā, loģiski, ka cilvēkiem rodas naids, nepatika, dusmas. Es vairāk šokējos par tādiem gadījumiem, kad cilvēki nedara neko sliktu, bet tik un tā tiek ienīsti. Piemēram, tas pats ārsts nedara neko sliktu, ārstē cilvēkus, mīl Latviju, neuzspiež nevienam ne savu reliģiju, ne savas tautas paražas, bet tik un tā ir tādi, kuri viņu lamā tikai tāpēc, ka viņš ir arābs. Ir tādi, kuri bļauj, ka nēģeri jāsit nost tikai tāpēc, ka viņi nav balti. Tā ir lieta, kura mani sāpina, jo man pašai ir vienalga kādas tautības cilvēks man dzīvo kaimiņos - melns vai balts, arābs vai ķīnietis, kamēr šis cilvēks respektē vietu, kur atrodas. Tāpēc es tā sašūmējos, ir pazīstami cilvēki ar citu ādas krāsu un reizēm ir diezgan sāpīgi palasot to žulti internetā. Tagad, aktualizējoties bēgļu jautājumam, aizvien biežāk tas naids tiek pamanīts.
Turklāt, paskatoties tos bēgļu video un viņu uzvedību - jums tiešām liekas, ka viņiem ir tāds izglītības, kultūras un cieņas līmenis kāds ir Abu Meri?