Hallo!!! BĒGĻI

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Brīnos par mieru un ka nav ne vārda par šo tēmu.. meitenes, šodien ir gājiens pret bēgļiem. iesaku nepalikt malā un nedomāt, ka gan jau kāds cits aizies, tāpat jau nekas nemainīsies un tml

https://twitter.com/imigranti_stop/status/640188910925185024

Nepalieciet malā, informējiet draugus, paziņas.. Vai nesaprotat ar ko mums tas draud?! Jo tie nav bēgļi, tie ir pabalstu meklētāji un teroristi-nekārtību cēlāji. Tās ir beigas civilizētas Eiropas pastāvēšanai. Tie ir elles vārti. :'-(

Gribas, lai jūs izvaro uz ielas, jo nenēsājiet galvassegu? Jo esiet mau*as? (viņu uzskatā) Vai lai jūs aplaupa? neviens par to nenesīs atbildību, neviens uz ielas jūs neaizstāvēs. Gribat, lai izvaro jūsu mazo meitiņu vai citus bērnus? Lai kādam nogriež galvu, jo mēs esam neticīgie un viņiem tas ir atļauts? Gribat aizmirst par kleitu un svārciņu valkāšanu uz visiem laikiem? Tie nav cilvēki, ko pie mums sūta.. Es nevēlos, ka man atņem tiesības uz brīvu dzīvi. Jūs to gribat? Nepalieciet malā.. :-(
22.09.2015 16:24 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Uz skolu vispār nevajadzētu iet dekoltē un īsos brunčos,

kapēc ?

wee, Aminatu ari sutit atpakal uz Afriku vai kaa?

jau kādu laiku atpakaļ šeit izteicos, ka man smiekli nāk par melno kurš sit sev pie krūtīm un uzskata , ka ir latvietis ....
23.09.2015 12:06 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Vinai tevs toties ir dzimis un audzis pilnigi cita kulturvide. Varbut tad to deportesim?

Mierīgi, ja apdraudētu vietējos.
23.09.2015 12:07 |

10 gadi
Reitings 1496
Ar bēgļiem vajadzētu tā:

3 kriminālpārkāpumi - deportē
2 mazāk smagi noziegumi deportē
1 smags vai sevišķi smags noziegums - deportē

Tas būtu normāli.
23.09.2015 12:09 |

Reitings 11162
Varbut tad to deportesim?

ja viņš te taisās dzīvoties par mūsu nodokļiem - jā ! Ja nenes nekādu pienesumu un uzspiež savu - arī .
23.09.2015 12:09 |

10 gadi
Reitings 1496
Ak jā, un no visiem bēgļiem paņemt DNS, pirkstu nospiedumus un uzņemt foto.
23.09.2015 12:11 |

Reitings 11162
tiem bēgļiem vismaz ir kāda izglītība - nedomāju gan ... neviens te neemigrēs un nestrādās par ārstu, vai nestudēs doktorantūrā ...

man jau šķiet , ka liela daļa no atbalstītājiem pašiem nav tīra nacionalitāte vai paši uzskata par normālu blandīties apkārt pa pasauli zaļākas zāles meklējumos
23.09.2015 12:13 |

10 gadi
Reitings 1496
tiem bēgļiem vismaz ir kāda izglītība - nedomāju gan ... neviens te neemigrēs un nestrādās par ārstu, vai nestudēs doktorantūrā ...

viņiem vajadzētu piešķirt budžeta vietas universitātēs, un vietējiem jauniešiem atņemt(l) būtu dikti viesmīlīgi
23.09.2015 12:15 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
wee, latvieši ar blandās pa pasauli zaļākas zālītes meklējumos.
23.09.2015 12:16 |

Reitings 85
Reģ: 12.06.2015
Sesilla: wee jau neteica, ka neblandās, teica, ka vieni no galvenajiem pro-bēgļiem varētu tieši būt tie, kuri blandās.

Atgādina tos latviešus, kuri Skotijā balsoja referendumā par Skotijas neatkarību....jeb kā sacīt balsoja PRET neatkarību, jo tad nebūtu zināms viņu liktenis. Valsts(Skotijas) intereses viņiem bija tuvu 0. Tas pats ar UK referendumu par izstāšanos no ES...
23.09.2015 12:22 |

Reitings 11162
nu ļoti skumji, ka blandās , es nekad to neesmu atbalstījusi un man ir skumji, ka ir cilvēki kuri dzimteni mīl tikai vārdos un no attāluma .... , bet ko es varu izdarīt !? neko ! tikkai kā māte iemācīt savai meitai mīlēt savu dzimteni un apzināties, ka viņa ir daļa no Latvijas un ja ne viņa tad kurš cits !? Kurš cits rūpēsies par MŪSU Latviju ! Tie sabraukušiem melnie - nē , paldies es to negribu ! Ja kāds grib , lai jau domāju , ka negribētēju ir daudz vairāk ... un nebūs morāli viegli viņiem šeit , kaut vai veicot elemetāras lietas , viekals , ārsts .. labākajā gadījumā blenzīs virsū , slitākajā rādīs ar pirktiem un labi vien ir !
23.09.2015 12:24 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Sorry, bet nu norvēģijas policija noteikti neko tamlīdzīgu nesaka Pie mums patlaban visa sabiedrība ir mobilizējusies, lai varētu palīdzēt pēc iespējas vairāk cilvēku. Gan tiem, kas ir bēgļu nometnēs Sīrijas kaimiņvalstīs, kur cilvēkiem trūkst ēdiens, dzeramais ūdens un medikamenti, gan tiem, kas gaida rindā uz mītnes valstīm Eiropā un tiem, kas jau ir Norvēģijā. Šī ir lielākā bēgļu krīze kopš 2.PK, tikai diemžēl mazie latvieši uzskata, ka viņiem nav nekāda pienākuma un solidaritātes ar pārējo pasauli, lai satīrītu šmuci par kuru Rietumu valstis lielā mērā ir atbildīgas.

Kāpēc tu tik nekaunīgi melo? Norvēģiem ir konkrēti zb tie bēgļi, protams, ir tie kuri staigā ar varavīkšņu karogiem, tie arī varbūt viņus grib, bet normāli cilvēki ir sapratuši kas ir kas un Norvēģija ierobežos imigrāciju.

Pastāsti kā tie mērkaķi izvaro piedzērušās sievietes... :-)
23.09.2015 12:52 |

Reitings 270
Wee, viņi jau vairākus gadus ir kopā, viņiem ir 8 mēnešus veca, burvīga meitenīte. Protams, viņam ir savas tradīcijas, viņa arī ir pārgajusi viņa ticībā, ir lietas, kas ir viņas pienākumos, bet tas viss nav nekas, ja ir mīlestība.
Protams, daudz ko nozīmē arī tas, ka viņš patsi r nācis no izglītotas ģimenes, un viņš mācās/strādā UK.

Kā tad tā, ka viņa pieņēma islāmu nevis otrādāk? :-D

Kura te teica, ka sievietes un bērni nav, jo ceļš ir grūts, bet palikt nāves briesmās laikam ir vieglāk? :-D:-D:-D
Liberālisti ir nožēlojami vienšūņi, kuriem nav cieņas pret savu kultūru tāpēc ļauj savas valstis okupēt.
23.09.2015 12:55 |

Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Norvēģijai ir liela pieredze bēgļu uzņemšanā. Tā nu noteikti nav tā valsts, par kuru būtu jāraizējas. Bēgļu kontrole ir ļoti liela un pie mazākajiem pīkstieniem notiek deportācija. pagājušo gad, ja nemaldos, deportēja teju 7000 imigrantus. Tādā valstī neko nenoslēpsi. Norvēģijā imigranti ir tiešām superīgi cilvēki, cik nu pazīstu. katra identitāte tiek rūpīgi izskatīta, līdz ar to, skaļo radikāļu Norvēģijā ir maz. Ja gadās kāds skaļāks radikālis, ilgi viņš tur savu pēcpusi tur nesildīs.
23.09.2015 13:00 |

Reitings 85
valts:

Par tiem teroristiem, kuri ir starp bēgļiem, Norvēģijas policija pati paziņoja, NordicBelle acīmredzot domā savādāk un ir runājusi ar Norvēģijas drošības policiju :) :

http://www.newsinenglish.no/2015/06/01/terrorists-found-among-un-refugees/

http://www.thelocal.no/20150602/un-quota-refugees-had-terror-links-norway-police

Norvēģiem ir konkrēti zb tie bēgļi,

Zviedrijā pirmo reizi vēsturē, #1 partija ir patriotau Zviedru Demokrāti, kuriem 12 gadu laikā atbalsts ir pieaudzis 10x reizes un 4 gadu laikā trīškāršojies. Francijā, Dānijā, Nīderlandē un virknē citu Eiropas valstu ir līdzīgi rezultāti Zviedrijas piemēram. Francijā, piemēram, Marija LePēna ir favorīte 2017. gada prezidenta vēlēšanām. Eiropa pamazām mostās.
23.09.2015 13:05 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Sabiedrība tik cepas un cepas un cepas, bet skarbā realitāte ir tāda, ka, lai kas notiktu, lai ko jūs te spiestu, lai kādus ūberracionālus priekšlikumus nemestu virtuālajā cosmo bēgļu jautājuma komisijas galdā, kamēr cilvēki nesāks vardarbīgi piketēt PRET šo jautājumu, un iespējams arī pat tad, ja sāks, neviens jums neprasīs, ko un vai jūs vēlaties redzēt savā valstī.

Pati esmu toleranta. Man netraucē ne dzērāji, ne homoseksuāļi, ne musulmaņi. Latvieši, krievi un pārējie kadri arī sirgst ar tām pašām "kaitēm" - zādzības, izvarošanas, vardarbīgas slepkavības, tā kā es neuzskatu, ka 700 bēgļi šeit izlaupīs visu, kas izlaupāms, un izvaros visas latviešu sievietes. Man augstskolā ir daudz tumšāku cilvēku un diez ko laimīgi viņi šeit neizskatās. Ar šitik "tolerantu" sabiedrību, kāda ir mūsu, mums nav jāsatraucas par to, ka bēgļi te vēlēsies "iekārtoties", es domāju.
23.09.2015 13:07 |

Reitings 270
Zviedrijā pirmo reizi vēsturē, #1 partija ir patriotau Zviedru Demokrāti, kuriem 12 gadu laikā atbalsts ir pieaudzis 10x reizes un 4 gadu laikā trīškāršojies. Francijā, Dānijā, Nīderlandē un virknē citu Eiropas valstu ir līdzīgi rezultāti Zviedrijas piemēram. Francijā, piemēram, Marija LePēna ir favorīte 2017. gada prezidenta vēlēšanām. Eiropa pamazām mostās.

Tas nozīmē, ka liberālisti ar nolaistām biksēm un varavīkšņu karogu migrēs uz Āfriku un Āzijas valstīm? :-D Tur es domāju, ka viņus sagaidīs pienācīgi un humāni. :-D
23.09.2015 13:07 |

Reitings 270
Pati esmu toleranta. Man netraucē ne dzērāji, ne homoseksuāļi, ne musulmaņi. Latvieši, krievi un pārējie kadri arī sirgst ar tām pašām "kaitēm" - zādzības, izvarošanas, vardarbīgas slepkavības, tā kā es neuzskatu, ka 700 bēgļi šeit izlaupīs visu, kas izlaupāms, un izvaros visas latviešu sievietes. Man augstskolā ir daudz tumšāku cilvēku un diez ko laimīgi viņi šeit neizskatās. Ar šitik "tolerantu" sabiedrību, kāda ir mūsu, mums nav jāsatraucas par to, ka bēgļi te vēlēsies "iekārtoties", es domāju.

Pēc tavas loģikas sanāk, ka ja viena vieta ir piemēslota, tad jāturpina to piemēslot nevis jāsakopj. Interesanta pieeja un beidz runāt par kaut kādiem 700, šī krīze turpināsies un 700 būs nieks uz kopējo skaitu ko mums nāksies uzņemt laika gaitā.
Senči cīnijās par šo valsti lai tā būtu brīva, bet liberālisti vieglu roku to ļauj okupēt neizglītotiem primātiem no Āfrikas un Āzijas, nožēlojami. :-)
23.09.2015 13:10 |

Reitings 85
Tas nozīmē, ka liberālisti ar nolaistām biksēm un varavīkšņu karogu

Mani vairāk interesē, ko darīs, kad sadursies divas ideoloģijas Islams un geju tiesības. Ok, baznīcu viņi nodēmonizēja un tagad pat baznīcās precās geji, vai tas būs pieņemams arī musulmaņiem un kādreiz mošējās gejus salaulās imams? Nu nez nez. Redzēs, kuras grupas tiesībām tad viņi aizstāvēs un vai homofobs būs apzīmējums tikai baltajiem un kristiešiem.
23.09.2015 13:12 |

Reitings 270
Mani vairāk interesē, ko darīs, kad sadursies divas ideoloģijas Islams un geju tiesības. Ok, baznīcu viņi nodēmonizēja un tagad pat baznīcās precās geji, vai tas būs pieņemams arī musulmaņiem un kādreiz mošējās gejus salaulās imams? Nu nez nez. Redzēs, kuras grupas tiesībām tad viņi aizstāvēs un vai homofobs būs apzīmējums tikai baltajiem un kristiešiem.

Jā, tas tik būs smieklīgi. :-D

Tagad jau balstoties uz sacvu ticību AK viņi pieprasa lai neticīgie un sievietes ar viņiem nevarētu sēdēt vienā rindā. :-D Tas patiesībā ir tik smieklīgi... :-D
23.09.2015 13:15 |

Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Nolēmu papļāpāt par šo tēmu ar pašiem Sīriešiem. Pirmā atbilde feisbukā - nothing those are the families of the extremists in Syria who pretended that they want freedom ... and the government is bad !! but we are so happy they are leaving Syria :DD
23.09.2015 13:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits