Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā pārtulkot sapni?

Reitings 1
Reģ: 22.09.2015
Neatradu sapņu tulkā šos atslēgvārdus vārdus.

Līgums, paziņa (paziņa no vidusskolas)

Sākumā ienāca paziņa telpā un parakstīja līgumu un aizgāja.
Šķiet, ka tas notika lidostā, ne lidlaukā, bet lidostas telpās, to tā miglaini atceros, varbūt kļūdos. Uzkāpu pa kāpnēm otrajā stāvā un tad man vajadzēja parakstīt līgumu. Kaut kāda kundze tā jocīgi skatījās un lika noprast vai tiešām šajā jomā vēlies darbu pie mums? Līgumu bija nedaudz bailīgi parakstīt. Bet parakstīju...un tad kaut kur gāju, bet sapnis beidzās vai aizmirsās.

Vai vispār sapņi kaut ko mums cenšas pateikt priekšā?
22.09.2015 16:00 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Es uzskatu, ka zīmīgie sapņi ir tie sapņi, pēc kuriem tu pēc pamošanās tā savādi jūties, un vēl ilgi domā par to sapni. Vismaz man tā ir. Esmu citreiz pat izpīpējusi, ko tie vēsta, bet tikai tad, kad notiek tas notikums. Esmu redzējusi, ka sapnī saplīst spogulis - šķiršanās. Pēc 2 nedēļām izšķīros no drauga. Vēl, ka nenormāli smoku un kliedzu vārdu pēc cilvēks, bet viņa nekur nav - pēc mēneša, pazaudēju tuvu cilvēku. Nu tā kaut kā. Varbūt tikai sakritība, bet es ticu.

Bet tie sapņi, pēc kuru pamošanās tev nav nekādu emociju, tie ir tikai parasti sapņi.
22.09.2015 16:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits