Atriebība jāpasniedz auksta

Reitings 6
Reģ: 27.07.2015
Esam precējušies 3 gadus. nav gājis viegli, jo liktenis ar mums ir izspēlējis dažādus ļaunus jokus - sākot ar nopietnām saslimšanām, beidzot ar vairāku tuvinieku smagu zaudējumu. Liekas, ka tam visam vajadzētu mūs stiprināt, bet vīrs atkal un atkal pievēršas seksa un iepazīšanās saitiem. Esam ticīgi. vismaz man tā gribējās domāt, jo tas kā viņš rīkojas nu nekādi neatbilst tam kā rīkojas kristīgā ģimene. Lai kā es censtos, viņš atkal un atkal atgriežas pie mauku meklēšanas, ir arī reāli krāpis. pēdējo reizi kad par to uzzināju, strīda laikā pateicu, viņš fiksi nomainīja tēmu, izdzēsa epastu un uzvedās itkā mums nav nekādu problēmu. pats sevi pozicionē kā perfektu vīru - jo redzēm bez iemesla dāvina puķes... Kas viņam trūkst? saka, ka sekss garlaicīgs, kad piedāvāju "dažādot", saku, ka būtu forši kaut kādu romantiku ieviest, lielākās viņa paša pieliktās pūles ir tieši tikpat garlaicīgi izdrā...t mani, tikai sveču gaismā. Pieriebies. acīs stāsta cik ļoti mani mīl, kāds es viņam vispār esmu zelta gabaliņš, nu viss vienkārši perfekti, vakar atkodu, ka atkal ir jauns epasts un meklēšanās. nu ko, pēdējais piliens lai normāli atmaksotu un viņš saprastu manu aiziešanas un šķiršanās iemeslu, jo viņam NAV skaidrs, kas mani attiecībās neapmierina un kāpēc es esmu tik pūcīga. (a kā man nebūt pūcīgai, ja es tač neesmu akla, redzu, ka telefonu no rokām neizlaiž- nu klasiskā uzvedība krāpšanas gadījumos. Uztaisīju iepazīšanās sludinājumu - apmēram stundas laikā jau saņēmu no viņa epastu... 6dien grib tikties. sarakstamies... tad nu ir idejas kā tālāk rīktoties? vienkārši savākt mantas un aiziet? vai sākumā aiziet uz randiņu? vai varbūt paķert līdzi savus brāļus un tēvu, lai viņas sadod pa galvu/??? (e) man pat kauns atklāt savai ģimenei ka mans vīrs ir tāds kroplis, jo viņi visi viņu ļoti mīl, jo kad es biju ļoti slima, viņš ļoti rūpējās un uztraucās. kolīdz kļuva labāk - viss bija pa vecam... vajadzēja tad uzreiz pēc slimības aiziet, bet es fiziski nebiju spējīga par to domāt, jo biju tikko izcīnījusies par savu dzīvību un vispār biju apjukusi kas notiek un kā tagad dzīvot tālāk.
22.09.2015 13:01 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Jūs tā runājat, it kā savākt mantas un izvākties ir tik vienkārši. Man vajadzētu vismaz pusi dienas un tad tikai pats svarīgākais būtu paņemts:-D
22.09.2015 21:01 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
vienkārši šķiries un viss, nevajag nekādas stulbības darīt, tas tevi tikai apkauno.
22.09.2015 21:08 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Izprintē saraksti ar sevi un izmet pa durvīm vīru
22.09.2015 21:52 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nekur vina neaizies, ar garantu. Vinas limits vel nav sasniegts. Kad tas bus pilns, bus vienalga par atriebibam, bus absoluti vienalga un pilnigs miers, un parlieciba par sava lemuma pareizibu. Aizies klusi aizverot durvis..uz neatgriesanos.
23.09.2015 10:32 |

Reitings 225
Reģ: 16.09.2015
To kristiešu ģimeni labāk varēji neminēt.. nosita visu apetīti pat kaut ko atbildēt.
23.09.2015 11:20 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Jūs tā runājat, it kā savākt mantas un izvākties ir tik vienkārši. Man vajadzētu vismaz pusi dienas un tad tikai pats svarīgākais būtu paņemts

+++ Ta jau tikai filmās rāda, paņem koferi, samet mantas un pa durvīm ārā. Pie tam ta ir ilggadēja ģimene, daudz kas kopīgs. Es pat kad no drauga šķiros, divas dienas dalījām mantas un kramējos :D
23.09.2015 12:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits