Kabans the best

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Pēc daudzu šejienes lietotāju vēlmes - Es atklājos.....

22.09.2015 11:21 |

Reitings 263
Reģ: 20.09.2015
Tieši tā, ir jāskatās kas ir piemērots sporta veids.. Tur milzīga loma ir sporta skolotājam skolās, kuri vai nu pamana, vai arī nepamana to, kur bērns ir talantīgāks, un kur var sasniegt rezultātus.
Citam ir savādāki muskuļi, savādāks ķermenis, savādāka elpošana pie dažādām slodzēm :D Ja iet nepareizo ceļu, var sačakarēt veselību..
Un kas mūsdienās ir modē- tā ir svaru zāle, sporta klubi pilna Rīga.. Visi grib izskatīties muskuļoti ..
Manā uztverē tas ir slimīgi.. Kačāšanās, visi tie uztura bagātinātāji utt. visa tā masveidīgā padarīšana .
Mans trumpis bija fiziskā izturība garajās distancēs.. Es varu močīt +30 grādos 40km.. Un sāku iesilt tikai pie 10 km..
Bet kad es lienu zem štangas, un sāku uzbaroties.. Es nejūtos tik labā formā.
Vajag arī paskatīties uz vecākiem, kādi gēni nodoti mantojumā..

Piemēram labs čoms mans, distanču slēpotājs . Viņš ir bijis olimpiskajās spēlēs. ;)
Ja mazo distanci viņš novelk kā zibens, tad lielajā distancē es turu viņam līdzi. Un pofig kā viņš trenētos, čalim padodas tikai īsās distances.
sprintā arī viņš mani iebāž kā mazu ezi, bet ja mēs skrienam 10 + km, tad viņam esot 7 km, es jau varu mājās dzert tēju .

Tas ir tas stāsts, ka katram jāatrod sava vieta. Nevar akli vilkties uz kačeni, un censties sasniegt labus rezultātus. Beigās sevi tikai samocīs un apjāsies.. Jābūt tajā vietā, kur jūties labi.

Cik daudzi čaļi nav sačakarējušies ar to kačeni.. Tas ir vājprāts.. Tieši tie mazie.. Senāk nodarbojās ar vieglatlētiku, padevās skriešana, futbols utt.. Bet tagad lielākā daļa tup svaruzālēs, un ir atvadījušies no sasniegumiem savā sporta veidā. ;)

Svaru zāle atņem Latvijai daudzus izcilus talantus, un pievērš viņus aklai muskuļu pumpēšanai...

Tas ir fakts.. Pats esmu izaudzis tādā vidē, kur panesās visiem uz kačeni, kaut gan mums bija izcils sporta skolotājs , treneris.. visi pameta savus sporta veidus. un gāja kačāties.
Sapisās tur. Un pazuda no sporta.. Jo kačeni es par baigo sportu neuzskatu . :P tā ir tikai vieta, kur sportistam nostiprināt savam sporta veidam vajadzīgās muskuļu grupas. un viss
22.09.2015 13:05 |

Reitings 154
Reģ: 21.03.2014
Vēl jau ir arī sīkie, kas domā, ka ir gudrāki par citiem, piemēram, man sporta skolotājs teica, ka jāiet vieglatlētikā, bija baigi labi rezultāti tāllēkšanā utml. kkādā 5. klasē laikam, es protams, kaut ko gudri sadirsu, un tā arī viss beidzās.

To, ka stulbi darīts jau saprot tikai vēlāk. :D
22.09.2015 13:49 |

10 gadi
Reitings 4443
Cherry_boy
Tu te manuprat pa traku visu "lej" ... nav jau ta ka kacalka visiem visu sapiš... daudziem kacalka vienkaarsa sevis izkustinasana no sedosaas ikdienas - un ja to dara pareizi tas ir tiaki pozitivi gan kermenim gan garam... un ir vairaki sporta veidi kur tiesi jatrenejas saucamaja kacalkaa - svarcelsana, powerliftings, fitness, bodybuildings, utt.......bet tu te tagad vius tik sal;idzini ar sportistiem - tas kadel teiksim skrejejs sak iet uz kacalku tadejadi pametot skriesanu katram savi iemesli .... starpcitu pats savlaikm biju tiesi garo distancu skrejejs .... un uz kacalku saku iet nejua del kautkadas modes - vienkarsi fitness bija mans otrs mil;jakais sporta veids ..... un skriesanu pametu nejua del ta ka velejos sekot lidzi kautkadai modei - bet gan daudz nopietnaku iemesl;u deel....

Visai mulkigi salidzinat vienalga sleposana, skriesana vai solosana sprintu ar turpatvai maratonu..... neviens maratonists neskries ideli sprintu un veljauvairak neviens sprinteris ne tuvu neskries labi maratonu....
22.09.2015 16:17 |

10 gadi
Reitings 4443
Ivars9
Njāa.. reizem pats nedaudz nozeloju ka pametu vieglatletiku... mana laika tas viss ap so sporta veidu bija daudz savadaak... tagad tas vis sir stipri mainijies un ja tolaik butu si briza apstakli - noteikti turpinaatu.... kas zin iespejams tad sobrid jau butu olimpiskaja sastavaa
22.09.2015 16:20 |

Reitings 59
Reģ: 06.09.2015
Ja nekļūdos,tad Kabans ir vai nu Raimonds vai Inetas R. draugs. :) Viens no točna zinu :)
22.09.2015 19:00 |

10 gadi
Reitings 4443
MmangOo
Nez pēc kā to tik pārliecinoši spried 8-)
22.09.2015 20:38 |

Reitings 228
Reģ: 30.07.2015
MmangOo Ne viens, ne otrs.
22.09.2015 20:43 |

10 gadi
Reitings 4443
Reiz bija Rūū
Nez pēc kā to spried :-)
22.09.2015 20:44 |

Reitings 228
Raimondu pazīstu personīgi, viņa iztikas avots nav tikai cilvēku trenēšana, bet arī UB tirgošana un juriskonsulta darbs. Normunds, Inetas draugs, ir nopietns kultūrists, kas arī startē, Tu sevi tā nepozicionē.
22.09.2015 20:49 |

10 gadi
Reitings 4443
Reiz bija Rūū
Raimonds vaitad kādu arī trenē? Par UB un Juristkonsulu zinu.
22.09.2015 20:51 |

Reitings 228
kabans Treniņprogrammas un uztura plānus sastāda, jā. Cenas kādam liktos augstas, bet pieprasījums ir.
22.09.2015 20:53 |

10 gadi
Reitings 4443
Reiz bija Rūū
Par treniņprogrammām un uztura plāniem zinu... bet par pašu trenēšanu gan pirmā dzirdēšana. Strapcitu cik zinu viens no retajiem kurš tik nopietnā līmenī ar to darās - bez attiecīgās izglītības un vērā ņemamiem sporta sasniegumiem kādās sacensībās. - Dēļ tā vien respekts....
Par spīti daudziem arī šjieniešiem kas par labu treneri uzskata tikai tādu kam ir izglītība, figūra, sporta sasniegumi, attieksme un vēl sazinkas
22.09.2015 20:58 |

Reitings 630
Reģ: 11.07.2009
Par spīti daudziem arī šjieniešiem kas par labu treneri uzskata tikai tādu kam ir izglītība, figūra, sporta sasniegumi, attieksme un vēl sazinkas

nu ja, nu ja.. BEZ augstāk minētajiem sanāk gluži kā tavā situācijā.. tukša muldēšana par tēmu, kad vienreiz tu to sapratīsi, ka beidz vienreiz no sevis fitnesa guru uztasīt.
22.09.2015 21:04 |

10 gadi
Reitings 4443
antigone
Kur es sevi pozicuioneju par fitnesa guru? - es tiesi uzslaveju citu si pasa aamat gajeeju... un ne reizi vien tepat ieks cosmo esu minejis ka neuzskatu sevi par gudrako un labako.....

kas tiesi mana situacija? - vispar ko zini par mani .. vai ari bus tapat ka nordicbellai ka tik min faktus par citu cilveku kuras pati nemaz isti neparzin vai ta ir vai nav
22.09.2015 21:08 |

10 gadi
Reitings 4443
Strapcitu Raimonds manā subjektīvajā skatījumā ir viens no labākajiem fitnesa pārzinātājiem LV... Pazīstu vairākus trenerus - arī ar attiecīgajām izglītībām bet kuri manā skatījumā ir ar zemāku zināšanu bagāžu
22.09.2015 21:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits