Sveikas dāmas! :-)
Gribētu uzzināt jūsu domas par kaut ko, ar ko es sadzīvoju jau trešo gadu. Tēma ir "negaidīti ciemiņi". Nēesmu tas cilvēks, kuram patīk negaidīti ciemiņi, patīk kad viss ir saplānots. Lieta tāda ka mana drauga mātei ir atslēga no mūsu dzīvokļa un šad tad viņa negaidīti ierodas pie mums, arī īpašos gadījumos, kad gribējās būt vieniem :-D
Vai arī atnāku mājās no darba, nogurusi, gribas iemesties gultā un te slēdzu durvis vaļā un šī sēž istabas vidū, atvainojas 10x bet nākamreiz dara to pašu.
Nē, nepatīk man, ka es savā mājās brīžiem nejūtos kā SAVĀ mājā. Arī uz brokastīm, kad abi ar draugu divatā gribējām paēst, šitā atnāca bez jebkāda brīdinājuma "un kur ir mana kafija?" teica uzreiz kad ienāca.
Jocīgs cilvēks viņa ir. Saprotu ka esam dažādi. Es esmu diez gan atturīgs cilvēks, negribu tikt traucēta vai arī kādu citu traucēt viņa personīgajā dzīvē.
Kā jūs uz šo visu reaģētu? Vai jums ir bieži negaidīti ciemiņi? Vai patīk kad atnāk kāds pilnīgi nebrīdinot? Gribētos padiskutēt, dzirdēt dažādus viedokļus. :-) :-)