lēna1, es ēdu vakariņās, vajpiena biezpiens ar kaut kadiem augliem. Jo es sportoju daudz un man ir nepieciešamas olbatumvielas. Biezpiens ir loti labs!!! dont hate :-P
nu parastie jogurti ir pilni ar cukuriem tadus vispar neperku :-P
Šodien vīram būs kartupeļu biezputra ar speķa mērci, es laikam iekšā dabūšu tikai tēju. Sāp stulbais vēders tā, ka slikta dūša metas. Neko ēst pat negribas.:-(
es apbrīnoju tās meitenes, kas gatavo divus dažādus ēdienus - sev un vīrietim man būtu žēl laika
es labprāt negatavotu vairākus ēdienus, bet manam draugam vakariņas parasti ir galvenā un sātīgākā dienas ēdienreize, es savukārt paēdu kārtīgas pusdienas un vakariņās ko vieglāku - salātus, biezpienu.
Favel, ķirbju biezzupa ar ingveru sounds good. Padalīsies ar recepti? Man mana klasiskā garšo, bet tā kā taisu uz kādam 3 dienām viņu, neiebilstu pamēģināt ko jaunu.
Vakar domātais cepetis ar kartupeļiem pārcelts uz šodienu, jo vakar vēlu bijām mājās un pagatavojām lielu šķīvi salātu (ledus salāti, tomāti, gurķi, lociņi, mērcīte uz eļļas bāzes, siera bumbas trikātas, garšvielas utm.) :-)
Viiram un vinja teetim bus stir-fry ar vistu.
Man sagribejas saldejumu :-D tapec prasiju viiram lai iebrauc nopeerk :-D tad arii bus man vakarunjaas :-D
Šodien ēdu vakardienas pārpalikumus :D tātad mums sanāca garda boloņas mērce + spagettii. Nez, ar ko,lai riit pabaro vīrieti..tik daudz ko neēd,ka idejas reāli trūkst. :-/