Sveikas, meitenes!
Es 10. septembrī pasūtīju Maxi Hair Plus vitamīnus no iHerb un katru dienu ar nepacietību gaidu, kad atnāks. Bet tik tikko, burtiski pirms 10 min., sēdēju dušā un atkal prātoju par savu iHerb pasūtījumu un pēkšņi kko iedomājos un apjuku.
Es tikai 1 x mūžā, līdz šim, biju pasūtīju no ārzemju internetveikaliem. Bet tas bija no UK un ar kurjerpastu, ar DHL, bet šoreiz es no iHerb iečekoju visparastāko un vislētāko piegādi kāda tur bija pieejama - FedEx.
Un cik es noprotu, šis nav ar kurjerpastu, bet gan pašam jāiet uz pastu. Bet kur gan ir mana problēma? Problēma tāda, ka es visus pasūtījumus vienmēr sūtu uz vīra darba vietu, jo tā ir ērtāk. Viņš strādā Rīgā un Rīgā ir vieglāk saņemt, bet, ja šis nav ar kurjerpastu un uz manu nr. neatnāks SMS/nezvanīs man, ka paciņa ir klāt, kā viņi zinās, kur to vēstuli likt, kur paziņo, ka paciņa ir klāt?
Jo es pasūtījumā ievadīju tikai ielas nosaukumu, vārdu, uzvārdu, rajonu, un pasta indeksu. Nekādu darba vietas nosaukumu vai vēl kko tādu neievadīju.
Piedodiet, protams, par manu stulbumu, bet es tiešām no šīm lietām neko īpaši nesaprotu, jo, kā jau iepriekš minēju, tikai 1 x, līdz šim, biju sūtījusi no ārzemju internetveikaliem.
Tad kā tad īsti tagad būs? Mans pasūtījums pa galam vai tomēr tā ir tikai mana nezināšana un viss būs ok?
Un vēl 1 jautājums - ja kāda no iHerb jau ir pasūtījusi - cik ilgi jums nāca paciņa?