Sveikas!
Tātad, kā jau noprotat pēc virsraksta, runa ir par 1. ğimnāziju. Ar nākamo gadu vēlos uzsākt mācības šajā skolā. Ar nākamo nedēļu jau zvanīšu un pieteikšos uz kursiem. Iemesls, kādēļ veidoju šo diskusiju ir tāds, ka ir sakrājušies jautājumi, uz kuriem vēlos atbildi, kā arī nav pietiekoši daudz info un atsauksmes par šo skolu kā es to vēlētos. Pirms ķeros klāt pie jautājumiem, vēlos bilst, ka man ir milzīga apņēmība teicami mācīties, klausīties un darīt. Savas teicamās sekmes cenšos veidot arī šogad, kas līdz šim tīri labi izdodas.
Un lūk, mani jautājumi:
1. Kārtošu iestājeksāmenus gan angļu valodā, gan matemātikā. Ja, piemēram, es nenolieku minimālo punktu skaitu matemātikā, lai tiktu šajā skolā, tad punktus līdz eksāmena nokārtošanai es varu papildināt ar angļu valodas eksāmena punktu skaitu? Respektīvi, vai angļu valodas punktu skaits var palielināt iespēju tikt iekšā ğimnāzijā, ja nenokārtoju matemātikas eksāmenu ar minimālo punktu skaitu?
2. Matemātiku mācos uz stabilu 7. Vai man ir izredzes "pavilkt" mācības šajā skolā, ņemot vērā matemātikas līmeni šajā skolā?
3. Vai skolā var tikt, nokārtojot tikai angļu valodas iestājeksāmenu? Un, ja jā, tad, ko jūs par domājat? Vai būtu vērtīgāk arī matemātiku kārtot, ņemot vērā, ka šajā skolā ir vajadzīgas labas matemātikas zināšanas?
4. Esmu izlasījusi bagātīgu info par cilvēku pieredzi šajā skolā, taču vēlos saņemt pēc iespējas plašāku informācijas klāstu par jūsu pieredzi Tātad, lūdzu, pastāstat par savu pieredzi šajā skolā! Vai skolēni ir izpalīdzīgi, skolotāji pretīmnākoši? Lūdzu neskopojaties ar informāciju. Viss, ko jūs uzrakstīsiet par šo skolu, man būs ārkārtīgi svarīgi un noderīgi.