Sveikas visas tās, kuras ļoti vēlas un cenšas strādāt pie mazā brīnumiņa tapšanas.
Papļāpāsim vienkārši tāpat- beztēmā!
Tām ,kurām ar pļāpāšanu neiet tik naski, piedāvāšu atslēgas punktus:
-Pastāstīt, kā nolēmāt, ka pienācis īstais laiks bērniņam? ;
-Kā gatavojaties tam?
-par ko ir bažas?
-vai par vārdiņiem esat domājušas?
-kā apvienojat vīrieša vēlmes ar savām it visā kas attiecas uz bērniņu ( vārds, lietiņas nepiciešamās , dzemdību nams, krustvecāki u.t.t_
-kā paziņojāt/paziņosiet par to, ka esat stāvoklī?
u.t.t
Par mani personīgi:
Cenšos nu jau 4 mēnešus bet saprotu, ka jāiet pie speciālista! Mazums, kāda olnīca nefunkcionē kā vajag.. Jāsakārto šī lieta.. Hormonālā kontracepcija daudzu gadu garumā liek par sevi manīt.. Tikai šīs tabletītes sakārtoja manu ciklu periodiski un vienmērīgi.. tagad atkal, cikls lēkā šurpu turpu..
Par bērniņu sākām domāt, jo vīrs bija tas, kurš ieminējās, ka ļoti gribētu. Man nenāca nekas tāds prātā pirms tam. Domāju, ka sākšu par to domāt savos 24 vai 25 gados, bet sapratu, ka vēlos būt māmiņa jau šodien.Ikdienā strādāju ar bērniņiem, ta kā mani tas nebiedē.
Jūtu, ka būs problēma ar vārdiņu izdomāšanu.. vēl neesam ķērušies tam klāt, jo to darīsim tad, kad bērniņš pieteiksies, bet jau tagad mīļotais izmet tādus vārdus, kuri man nepatīk :D
Noteikti, ka darīšu visu, lai dzemdētu pati. Zinu daudzas, kuras labprāt samaksā par ķeizaru, jo nevēlas liekas mokas. Bet tas katra paša ieskatos..
Zinu, ka problēmām nevajadzētu būt, jo esmu fiziski aktīva, nodarbojos ar sportu katru dienu, ēdu veselīgi un nav neviena kaitīgā ieraduma.!Bērniņš būs laimīgs un vesels!
Esmu domājusi par to, ka vēlētos paziņot interesantā veidā par to, ka esmu stāvoklī..
Cerēju, ka palikšu stāvoklī līdz Tēvu dienai, bet liktenis tā nedomāja!
Tad nu domāju, ka es nopirkšu ļoti skaistu baltu kastīti ar lielu lentīti, iekšā ielikšu mazus (neitrālus, jo nezināšu kas būs) zābaciņus, bet virs tiem vēstuli no bērniņa Tētim(vīram)! Domāju, ka tas būs ļoti sirsnīgi! Ikdienā šad un tad atstāju kādu mazu pārsteigumiņu viņam, tā kā gan jau sākumā domās, ka kārtējais ikdienišķais pārsteigumiņš, kurš izrādīsies lielākais un labākais pārsteigums viņa dzīvē! (l)
Un abi vēlamies ļoti, ļoti, ļoti.
Tas ko es daru tagad- ikdienu cenšos uztvert vieglāk.. pašplūsmā... lai nav lieku stresu.. Jo stress var būt viens no faktoriem, kādēļ nesanāk ieņemt bērniņu!
Varbūt zina- vai grūtniecības laikā es varēšu turpināt nodarboties ar sportu? :) Dzelžus necilāju, vairak funkcionālie treniņi, aerobikas..
Jo manuprāt, tā vingrošana māmiņām ir ar ļoti zemu intensitāti- to es varu mājās pati izdarīt.. Gribās uzturēt labu formu grūtniecības laikā! Pati esmu smalka un tieva, nevajadzētu būt problēmām ar formām!:-)