Labdien. Kurā nodarbībā jūs laida uz Rīgas ceļiem? Ļoti interesē. Pašai problēma,ka man jau ir 7. braukšana bijusi un neesmu vēl izlaista no laukuma (māla iela). Tāda sajūta, ka instruktors vienkārši čakarē..Varbūt vēl kādai ir tā bijis un vai tas ir normāli,ka tik ilgi nelaiž uz ceļa?
Tev gadījumā nebija tā 100Eur dāvanu karte?
Man darba kolēģei arī bija tas pats - visu laiku tikai pa laukumu braukāja, jo instruktoriem nav izdevīgas tās dāvanu kartes. :D
Pati jau 3 reizē braucu pa satiksmi.
Vai, ātri jau, šķiet, 3. reizē pavisam noteikti :D :) Lai gan sajēgas par notiekošo bija visai maz, braucu jau pāri Salu tiltam un vēl pa dažām ieliņām Pārdaugavā, gar tiem kapiem utt. 8-)
Jā, man bija dāvanu karte, bet viņiem tiek pateikts,ka tieši man ir dāvanu karte?
Un + divas nodarbības,ko esmu maksājusi, jo sanāca,ka pēdējās divas obligātās bija tikai pēc pusotras nedēļas..
Sākumā likās,ka varbūt tas ir normāli, bet tagad jau liekas,ka kaut kas nav :(
Eju autoskolā "Vanags", varu pateikt tikai to labāko par manu instruktoru :)
Nezinu vai pasaka vai nē, bet pārāk daudziem tā ir bijis, ka nelaiž uz ielām. Nevar būt tā, ka tik ilgi braukā pa placi. Man kolēge trīs braukšanas mācījās tikai uzsākt braukšanu un apstāties :D
Negribu vaidot jaunu diskusiju - fiksais jautājums - man lielajā (jaunajā un arī vecajā) jautājumu gāmatā par Ārejām apgaismes ierīcēm ir krieeetni mazāk jautājumu,kā GROSS testos online.Kā tas iespējams?Tad sanāk,ka grāmatā nemaz visi jaut.nav??:-O
Nu mans viirietis arii maacaas Mustangaa,un vinjam arii bija taa daavanu karte.Laukumaa vinjsh bija tikai vienu reizi,pateica vairaak nevajag.Un jau pirmajaa nodarbiibaa vinjsh brauca pa ielaam.Kaut kur Ziepniekkalnaa,kur nav iipashi intensiiva satiksme.Taa,ka nedomaaju ka vaina ir tajaa atlaizhu kartee.
Mani ļoti izbrīna fakts, ka cilvēks 7-10 braukšanas nemaz netiek braukt, bet tup laukumā. Draudzene kārto Rīgā (autoskolu nepateikšu), bet jau 1.reizē tika satiksmē. Es, kārtojot ārpus Rīgas arī jau uzreiz tiku satiksmē.
Te gan vairāk izklausās ka prāta pietrūkst. Jau 1.braukšanā braucu pa ielām :D jo tur nebija kam nepielekt. Teorijas elsāmenā varbūt arī bija kāds jautājums kas nevija bijis grāmatā- neatceros. Bet tāds jau ir mērkis- pārbaudīt vai zina un izprot noteikumus. Nevis atbildes iemācījies.
Es trešajā braukšanas reizē pati ierosināju braukt pa pilsētu. Instruktoram nebija iebildumu. Ja nebūtu neko teikusi, tajā reizē arī uz placi būtu braukuši.
Ja tiešām uzskati, ka droši vari braukt pa ielu, pasaki to instruktoram!
Kas jums bija pa instruktoriem? Pašlaik eju pie Egila Felsberga..
:D tad jau nav brīnums!! Es arī pie viņa gāju 4 gadus atpakaļ, nobraukāju ar viņu 5 mēnešus, nelaida mani uz eksāmenu. Braucot visu laiku bija roku uzlicis uz mana sēdekļa muguras, ahh. Nomainīju viņu uz Lienīti Oliņu-Eglīti un dabūju tiesības jau pēc mēneša.
Felsbergs ir riktīgs naudas kāsējs, nav ko citu teikt ;)
RAY, varbūt Tu vari ieteikt vēl kādu no instruktoriem? Tad,kad gribēji mainīt,tad viņš nebija baigi neapmierināts vai tu vienkārši aizgāji uz biroju un pateici,ka vēlies mainīt?
Man itkā ieraksta kartiņā stundas,kad braukāju,bet viņš nav parakstījis katru stundu. Tikai tagad pamanīju.
Kas tas ir par placi? Ko tur var darīt? Vienkārši man ir brīnums, ka jau 7 reizes var pa turieni braukāt. Pieņemot arī, ka viena braukšanas stunda ir 40 min nevis 60..