Meitenes- Jūs esat kādreiz kaut ko no mājlietām iegādājušās lietotu? Mainu interjeru guļamistabai un secinu, ka mani aizkari, kā arī nakskapītis ir lieki. Ir vēl šādi tādi mājlietu nieki, kuri vairs nav vajadzīgi? domāju vai ir vērts par simboliskām naudiņām tirgot vai labāk vnk izmest/atdot. :-)
Mēs šobrīd meklējam lietotu stūra dīvānu pa lētām naudiņām, spriežot pēc tā kā izķer daudz maz normālus dīvānus līdz 100 eiro - cilvēki pērk lietotas mantas un vēl kā.
Es tieši šobrīd meklēju lietotas mājlietas:-D Tā kā šis vēl nav "īstais un vienīgais" mājoklis,tad nevēlos tērēties jaunu lietiņu iegādē un šobrīd cītīgi pētu piedāvājumus. Jāatzīst,ka pieprasījums ir liels,bet uz tā balstoties pārdevēji cenas uzliek neadekvāti augstas un cer notirgot sev nevajadzīgās mantas:-(
Tā kā-droši,liec tik sludinājumus ar bilžukiem(kur vien var) un noteikti kāds paņems jaunais īpašnieks atradīsies;-)
es esmu pārdevusi pat ļoti vecas un lietotas psrs laiku mēbeles, kas man bija palikušas no vecajiem īpašniekiem pēc dzīvokļa iegādes. visu var pārdot, ja labi grib :D
Tajās Facebook lapās man liekas, ka kādu sievasmāti ar var atrast :D bet jā, cilvēki ļoti daudz pērk lietotas lietas. Kāpēc gan ne, ja labā stāvoklī un par labu cenu.
Esmu pārdevusi neskaitāmus dīvānus un pirkusi arī :-D Galvenais,ir piedomāt pie cenas,lai nesanāk tā,ka lētāk sanāk veikalā iegādāties. Jo nevar jau zināt,varbūt tieši Tev ir tā lieta,ko kāds cits ļoti meklē,bet nekur citur nav