Pastāstīšu par savu pirmo, ļoti nopietno mīlestību, īsumā..
Mēs sākām ar iešanu uz randiņiem, kafenēm, kino utt.. Sākumā vispār nebija seksa, pat tad, ja viņa palika pie manis pa nakti. Es iemīlējos viņā vēl pirms tam, kad bijām pārgulējūsi.. Man patika viņā pilnīgi viss, gan tas kā viņa liek katru rītu kontaktlēcas, tas kā viņa visu laiku knibinās, un liek kaut kādu grēmu pēc katra knišļa koduma, tas ka ņem somiņā dzērienus un uzkožamo uz kino, nevis pērk tur.. tas kā izskatās, tāda trausla, ļoti sievišķīga, labi ģērbta meitene.. Es biju totāli iemīlējies.. Tad pienāca laiks tuvoties, atceros ka vienu nakti tikai mīlinājāmies... kā es centos tikt viņas bikšelēs, tas bija vājprāts.. :-/:-/ vairākas stundas es maigojos.. caur biksēm aiztiku minčuku, jutu ka tur viss ir slapjš. Bet mani nepalaida tajā naktī... Vēl pārmeta ka man ir asa bārda, un esmu viņai pārskrāpējis lūpu, un nobrāzis seju :-D:-D
tad nākamajā naktī arī, kādas 2h mīlināšanās, līdz tiku pie seksa! reāli bijām tikušies kādu mēnesi, normāli braukājām uz jūru, ļoti saturīgi pavadījām laiku kopā.. To vien darīju kā domāju par viņu.. pat strādāju divas pilnās maiņas tajā laikā.. viens bija maiņu darbs naktīs, otrs parasts darbs no 8-17 .. bet man bija laiks tikties utt. es darīju visu viņas dēļ... .
Tad nu turpinam ar sex..
priekšspēle jauka, maigošanās ilga.. jūtu ka tā vāverīte ir tā uzkarsēta, un tik mikla, ka grēks būtu tur nepanašķēties.. garša vienkārši debešķīga!! (l)(l)(l)(l) Tik garda vāverīte, sulīga!! mmmm.... Tad sekoja sekss, kas bija pilnīgi garām... pirmkārt tas, ka viņa bija pilnīgi mazkustīga man apakšā, otrkārt tas , ka viņas šķirbiņa bija ļoti vaļīga.. brīnums ka meitenei ar tik smalku augumu ir tāda šķirbiņa... wtf!? pirmā un pēdējā reize ka tādu sajutu brīvību tur lejā .. gribot negribot ar laiku būtu jādomā par anālo , bet netikām tik tālu...
mīlējāmies kādas 10 min... viņa beidza.. :DDD Es teicu ka gribu vēl, neesmu beidzis! (e)(e) viņa gribēja atpūsties, ok.. es aizbraucu pēc prezervatīviem uz benzīntanku ... atbraucu pēc 10 min.. šī jau gulēja.. :-O Nu wtf!??
pēc tās nakts arī viss lēnām sāka iet uz grunti.. gana strauji pat.. izšķīrāmies, mūsu pāris mēnešu attiecībās bija tikai 1x sex, bet es iemīlējos tieši viņā kā cilvēkā... bet visu sabojāja sex, un vispār mana attieksme.. Teica ka jūt kad es esmu agresīvs utt.. Arī tajā rītā , kad viņa piecēlās, es paliku gulēt, un pasūtīju lai viņa brauc prom ar sabiedrisko :-D bija dusmas iekšā ... Nu viss sačakarējās.. izšķīrāmies,, es smagi pārdzīvoju , ļoti smagi.. bet tas bija jādara.. lai cik labi man viņa patika.. seksā bija sūdīgi.. kaut gan tajā laikā, man arī pieticis būtu bijis ar tādu seksu 8-) un ja viss būtu sanācis, es vēl tagad viņu drāztu, un viss būtu pasakaini..
bet ir daudz labāk8-)8-) Esmu pēc tām attiecībām iepazinis daudzas citas skaistas meitenes, pārgulējis ar viņā, kaut kādas vēl attiecības veidojis, vai vismaz mēģinājis. utt.
Un šo to sapratis, ka seksam ir milzīga nozīme, un jo ilgāk noildzina to tikšanu gultiņā, jo sliktāk :D
Turpinājums bija tāds- bieži sarunāju randiņus netā, aizgāju ar meiteni uz bāru, kafeni vai tml. un izdrāzu viņu, ja patika sekss, un patika meitene, centos tikties vēl un turpināt, ja nepatika .. tad tikos ar nākamo... un tā aizgāja lielajā. līdz atkal tika atrasta kāda ideāla, utt.
domāju visiem kuri staigā pa randiņiem ir tieši tāda pati pieredze :) tikai katram mērķi savādāki, cits vienkārši tusē apkārt, kniebjās, cits mēģina atrast īsto partneri un attiecības , cits vispār par to nedomā, un peld pa straumi! 8-)