Ieliku keratīnu pirms gandrīz 2 nedēļām. Jau labu laiku biju "nobriedusi" tam :) 3 dienas nedrīkstēju mazgāt un nokļūt mitrumā, nedrīkstēja siet astē, likt aiz ausīm utt. Vienvārdsakot 3 dienas matiem jābūt sausumā un taisniem. Pēc mazgāšanas, mati vairs nebija ideāli taisni, bet tur es vainoju savus nepakļāvīgos matus. Taču pati izjūtu lielu atšķirību. Matiem dabīgi izžūstot ir tikai nelieli vilnīši pāris šķipsnās, pūkošanās ir krasi samazinājusies un kopumā rezultāts apmierina.
Tā kā man ir sausu matu tips, tad matus mazgāju ik pēc 3 dienas, taču pēc keratīna ielikšanas, tajā trešajā dienā jau mati izskatās mazliet taukaini, kas ir kā mīnuss. Taču tas būtu sīkums.
Diemžēl nelietoju arī vēl ieteicamo šampūnu, kas varbūt ir pie vainas, ka mati nav vēl taisnāki. Papildus taisnojot matus, tas irt daudz ātrāk, jo atliek 1reiz pārbraukt pāri viļņainām šķipsnām un mati ir taisni.
Taisīju pie meistarītes mājās, kura bija gājusi kursus un zināja ko dara. Man mati pāri lāpatiņām un ar atlaidīti+galu apgriešanu samaksšju 50€. 6 mēnešus nav ieteiczms likt atkārtoti, taču domāju, ka atkārtošu šo procedūru, kad atkal būs iespējams.
P.S. man mati tika taisnoti uz 180-200 grādiem.