Laikam katram sava izpratne par to, kas ir garšīgs. Plikus makaronus es noteikti neēstu. Un ja saki, ka esmu izlaista ok, bet man svarīgs arī ne tikai garšīgums, bet arī veselīgums. Un tajā neietilpst makaroni, cepti kartupeļi un kotletes. Nesaku, ka nekad neēdu makaronus vai kartupeļus, bet biežāk kā reizi vai divas mēnesī to neatļaujos. Gan svara dēļ, gan arī veselīguma pēc.
Tieši šajā weekendā bijām 36. līnijā un sadomāju paņemt pastu ar lasi. Domāju, ka būs smalki un garšīgi, tā arī bija, bet pat no tās nelielās porcijas man pēc tam pus dienu bija slikti un smagi, jo esmu radusi ēst vairāk gaļu ar dārzeņiem, vai zivi ar dārzeņiem, piemēram.
Man vajag labu gaļu, dārzeņus, augļus, kvinoju, čia sēklas, godži ogas un mandeļu pienu, piemēram. Tur ar 100eur ir par īsu. Pat, ja tādas ekstras atmetam, visu pērkam tirgū, piemēram, tāpat, lai paēstu veselīgi vajag , manuprāt, vismaz 200-300eur mēnesī.
Protams, ja sava veselība nerūp un štopējam makaronus, roltonus un cīsiņus ik dienu, tad savādāk.