Par vīriešiem - lūdzu viedokli! :)

Reitings 36
Reģ: 16.07.2015
Labs vakars!

vēlos jūsu viedokli par to, kā rīkotos šādā situācijā, vēlos objektīvu skatu no malas. :-D Pati jūtos kā 15g tīne (kgan ir 25+), un nezinu, ko darīt :-D

Pirms kāda laika izšķīros ar draugu, ar ko bija nopietnas attiecības. Palēnām visam tiku pāri... Piereģistrējos iepazīšanās portālā, laika kavēšanas nolūkos + mazums kas... Man uzrakstīja viens bijušais darba kolēģis, ar ko pirms gadiem 5 strādājām kopā. Nek;ada baigā kontakta mums nebija, abi tajā laikā bijām aizņemti - ja vien neliels flirts darba pasākumos. Nu lūk, sarunas vairāku dienu garumā, sarunājām, ka varētu šonedēļ satikties - viņš ierosināja + pieminēja to vairākas reizes, jo sākumā izvairījos, ka kaut kas uz šo nedēļu jāsarunā. Beigās piekritu. Saraksti turpinājām, viņš pēcējais neatbildēja uz manu ziņu, kgan portālā ir gājis vēl pēctam.
Tad nu - ko man darīt? :-D Nezinu, kas ar mani ir - nu nevaru viņu izmest no galvas, kā tāda tīnīte.. Tirinos pa m;āju un nav man miera :-D Jāsaka, ka parasti nerakstu puišiem pirmā - manuprāt, sākumā tomēr iniciatīva vīrietim jāizrāda, bet, ja viņš līdz kādai trešdienai tā arī neuzraksta, cik muļķīgi būtu rakstīt pašai? Ja nebūtu interese, tad jau vairākkārt nepiedāvātu tikties, bet nu, tajā pašā laikā - ja būtu interese, tad nepazustu no sarakstes. Tas tomēr ir iepazīšanās portāls, tikpat labi, katru vakaru ar kādu no turienes tiekās
14.09.2015 21:13 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Var jau būt arī tā, ka vīrietis gaida kādu iniciatīvu no autores. Es gan jau uzrakstītu, bet ne uzreiz blieztu par tikšanos. Kaut ko neitrālāku, lai nočekotu, vai viņam vispār vēl ir kāda interese.
14.09.2015 22:18 |

Reitings 36
Es pēc laika jums došu ziņu, kā un kas tur bija :-D Nu ja nē, tad nē. Nav jau čalis baigais donžuāns, bet nu - pa tiem gadiem daudz kas var mainīties :-)
14.09.2015 22:19 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Pagaidām neviens vīrietis no maniem tiešajiem jautājumiem nav aizmucis un pielicis punktu. Visi to spējuši kaut kā izturēt godam! Ja man ir neskaidrs kaut kas mūsu starpā - vnk jautāju un miers. Ko tur zīlēt kafijas biezumos. Vīriešiem (vairumam) patīk tiešums un skaidrība. Nu un, ja tāpēc muks - lai jau mūk, toties pašai viss būs pilnībā skaidrs.

Izteicu viedokli tādu, kādu izteicu, lai neatkārtotu jau n-tos ieteikumus par ignorēšanu vai neitralitāti. Jābūt taču viedokļu dažādībai, lai autorei būtu iespēja aizdomāties un izvērtēt, kas konkrētā situācijā der labāk, viņasprāt. Punkts.
14.09.2015 22:22 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
ar cik vīriešiem esi tā darījusi un vai visi ir bijuši tavi potenciālie vīri? kurš no tiem ir tavs vīrs tagad?
man patīk ar tevi diskutēt. 8-)
14.09.2015 22:26 |

Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
Te ir skaidrs. ka šīm attiecībām nav turpinājuma...
14.09.2015 22:33 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ar cik vīriešiem? Ar visiem, jo es esmu tiešs cilvēks (pārsvarā). Cik bijuši? Daudz. Un, ja ņem vērā, ka esmu bijusi 4 reiz bildināta (katrs bildinājums no cita vīrieša) un 5. bildinājums nāca no mana šobrīdējā vīra - jāpieņem, ka attiecības ir bijušas gana nopietnas ar daudziem.
Jebkurā gadījumā, ja vīrietim ir interese pret sievieti - nekādi jautājumi un naiva notizlošanās viņu neaizbiedēs. Ja aizbiedēs - tad par to tikai jāpriecājas! Neesam preces veikalā, ka jāutraucas, lai potenciālais pircējs neaiziet tikai tāpēc, ka neatbilsti viņa iegribām. Lai iet, ja grib! Kāda jēga baidīties no tā, ka viņu var aizbaidīt? Nekas briesmīgs jau netiek darīts. Vnk tiek uzdots tiešs jautājums. Tas tā, nedaudz filozofijas... Nav tēmēts personiski.
14.09.2015 22:35 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Es uzrakstītu. Esmu no tiem cilvēkiem, kuriem patīk skaidrība, tāpēc īpaši nekad nedomāju par to, ka vīrietim būtu jāsper pirmais solis vai kā savādāk. Ja man kaut kas nav skaidrs - uzrakstīšu un pajautāšu. Ja gribēšu satikties - uzaicināšu uz randiņu. Neredzu tur neko sliktu. Ja vīrietim ir interese, tad viss turpināsies tālāk, ja ne, tad ne. Manuprāt, būt sievietei, kura nekautrējas tieši un konkrēti pajautāt par viņa plāniem vai satikšanos, un izrādīt savu iniciatīvu, nav slikti.
14.09.2015 22:37 |

Reitings 36
Laikam jau kkur zemapziņā man nostāja ir līdzīga Neons viedoklim, kgan, protams, domāju, ka vīrietim sākumā jāizrāda iniciatīva. Ir atšķirība starp kāršanos kaklā un pajautāšanu, vai viss paliek spēkā, + es arī neuzskatu, ka ir slikti, ja savam vīrietim pa tiešo ko vaicā. Ok, atšķirība tāda, ka šis nav mans vīrietis, bet nu - pa lielam es lkm labāk piedzivojuto, ka piem man neatbild, vai ir tāds - nekāds randiņš, kā to, ka domāju, kā būtu, ja būtu.
Precēties jau es nejautāju un ar ziņām nebombardēju :-)
14.09.2015 22:41 |

Reitings 1414
ok, man par tevi bija cits priekšstats, jo tu komentē tik pareizi, viens vīrs, ja pa kreisi, tad vīram "olas nost", jaunās klātbūtnē bērns nebūtu,utt. izrādās esi diez gan pieredzējusi! :)

nevajag būt precei, bet būt prastai nav tā labākā īpašība, protams ir forši pateikt vīrietim kā ir, bet,manuprāt, nav sievišķīgi teikt lietas par kurām atbild vīrietis, īpaši svešam vīrietim, viņš arī nav prece un noteikti ne tupelnieks, normālā ģimenē. ;-)
14.09.2015 22:45 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Saki, ka jau nopirki skaistu izsjamo kleitu un tagad apmulsi, jo saprati, ka nekas konkrēts nav sarunāts.
Ja ļoti, nu ļoti gribas satikties, nomaini vārdu ''kleita'' pret ''veļa'' :D :D
Būs stindzinoši tieši :D
14.09.2015 22:47 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
mans kungs saka, ka no viiriesha viedokla, vinam droshi vien vienkaarsi apnika:D in case you want a guys opinion.
no sievietes viedokla, es teiktu, ka mevajag rakstiit, bet pati gan jau buutu Tavaa vietaa un, ja patiktu tas viirietis, tad noteikti, ka arii uzrakstitu un peec tam pati paarmestu sev par to :D
14.09.2015 22:48 |

Reitings 36
cormeum :-D:-D:-D
Haha ideja nav slikta, tik tas galīgi nebūtu par mani :-D:-D teksts bija stipri neitrālāks :-D
14.09.2015 22:49 |

Reitings 36
Meitenes, jums ir forši čali :-D
5guns, ja godīgi, es normāli arī nerakstītu, parasti tik tā neitrāli uzrakstu, ja čalis tiešām nu ļoooti iekritis sirdī. Nezinu, kādēļ uzrakstīju, bet par to sevi nešaustu - man patīk skaidrība. Lkm sen neesmu bijusi apritē, tādēļ stress par tādām lietām :-D:-D
14.09.2015 22:53 |

Reitings 289
galvenais, ka viirieshi jau taapat zina kaa ir, neatkariigi no taa, cik neitraali uzrakstiits:D jo nu, speele vienkaarsha: ja interesee-uzraksta:D
14.09.2015 22:56 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
mans kungs saka, ka no viiriesha viedokla, vinam droshi vien vienkaarsi apnika in case you want a guys opinion.
Manējais vēl minēja variantu, ka, iespējams, atrada jau sev citu iekāres objektu :D
14.09.2015 22:57 |

Reitings 1414
galvenais, ka viirieshi jau taapat zina kaa ir, neatkariigi no taa, cik neitraali uzrakstiits jo nu, speele vienkaarsha: ja interesee-uzraksta

protams, viņi to jūt :D grūtāk dabūjamās vai kurmju duramās ātri satiek savu pretendentu. :-D
14.09.2015 23:00 |

Reitings 36
Es drīzāk sliecos uz to citu iekāres objektu, bet nu, uzrakstīju - sirds mierīgāka :-) Ja ne, nav jau vienīgais vīrietis pasaulē :-)

Bet, meitenes, jums gan ar čaļiem paveicies - kad manējam bijušajam prasīju viedokli par kādu tēmu ( vai stāstīju, kā man pa dienu gājis), viņš, iegrimis tv, tik noburkšķēja, ka viņam reāli pie kājas un lai par to visu runāju ar draudzenēm :-D
14.09.2015 23:02 |

Reitings 1414
Lexx, ar laiku katrs podiņš atrod savu vāciņu, arī tev agrāk vai vēlāk būs lielisks vīrietis, kas uzklausīs, palīdzēs, dod padomu, utt. :)
14.09.2015 23:05 |

Reitings 289
nu, tad priecājies, ja vinjš IR BIJUŠAIS. gan jau atradīsi normālu, kas nepukstēs.

...btw, kas ir kurmja dūrējs?
14.09.2015 23:06 |

Reitings 1414
...btw, kas ir kurmja dūrējs?

tā smuki sauc tādu, kas izdr*ž un palaiž. :-D
14.09.2015 23:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits