Mocīties tālāk vai aiziet no darba?

Reitings 187
Reģ: 14.09.2015
Sāku jaunu darbu jūlija beigās, tikko no universitātes, biju ļoti apmierināta. Zināju, ka darbs ir uz laiku līdz janvāra beigām, taču tas ir lielisks atspēriens. Tagad esmu nostrādājusi 8 nedēļas un saprotu, ka riebjas nenormāli. Es ciest nevaru to darbu un gribu aiziet, bet mana ģimene mani baksta, lai palieku, jo es esmu stāvoklī un tāpat man būtu jāiet dekrētā martā.
Darbs mani dzen kapā, katru svētdienas vakaru esmu histērijā, ka jāiet uz turieni, katru dienu pārnāku mājās pārnervozējusies un stresa pilna, man to pavisam nevajag, bet neviens mani šajā lēmumā neatbalsta.
Lai sevi nodrošinātu, man kopsummā būtu jānostrādā 26 nedēļas, lai tiktu pie māmiņu pabalsta (neesmu Latvijā), šobrīd esmu nostrādājusi 8, pēc maniem aprēķiniem tāpat paliek 2 ned bešā, kuras būtu kaut kur jānostrādā, kas nebūtu tik traki šajā valstī, bet no otras puses, tik pat labi varu atrast jaunu darbu uz atlikušajām 18 ned vai vairāk (ja tur justos mierīgāk), bet neviens mani šajā neatbalsta.

Palīdziet ar padomu :-/
14.09.2015 14:24 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Domāju, ka šādā gadījumā jāiet prom, ja tiešām tik liels stress, tad labāk bērnu stādīt pirmajā vietā. Ja ir iespējas, pameklē kādu pagaidu darbu, ne tik traumējošu.
Ja nu vienīgi spēj savākties un neļaut darbā notiekošajam tik ļoti sevi ietekmēt.
14.09.2015 16:58 |

Reitings 229
Reģ: 05.05.2015
Vispār jau pareizāk būtu iet prom, bet ņemot vērā, ka gaidi bēbi un ja gribi normālu māmiņalgu pēc tam, hmmm, laikam mēģinātu palikt, tomēr tālāk par bēra finansiālo kkādu drošību arī jādomā...
14.09.2015 20:24 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nu - tu esi grútniece, atlaist vinji tevi nevar. mierígi vari iet uz darba intervijám darba laiká, ja sho darbu tápat pametísi, pasaki, ka tev vemshana un ej uz májám.
es tavá vietá darbu pamestu tad, kad atrastu jaunu - ja nu máminjalga vispár tev ir svaríga
14.09.2015 21:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)