Bieži domāju par savu dzīvi. Bija ļoti grūta bērnība gan materiāli, gan arī emocionāli, tikai tagad sāk palikt mazliet vieglāk, kad studēju. Mācos labi, strādāju gan mazkvalificētu darbu pagaidām, lai apvienotu ar studijām, bieži uznāk nomākts garastāvoklis - kā tad es tā, citi jau strādā labāku darbu, es vēl Hesburgerā, lai gan galvas ziņā neesmu ne sliktāka par tiem citiem, visu laiku palikšu te, šausmas, nekur citur netikšu strādāt utt. Tad es sapurinos un saprotu, ka viss notiek "pa mazam", viss notiek, kā jābūt. Esmu izvirzījusi mērķi, ko vēlos dabūt ārā no šī darba, kamēr vēl šeit esmu, daļu jau esmu izdarījusi.
Mācos nākotnei, nevis tikai papīram, tāpēc šogad vēl vairāk cenšos pievērsties studijām, lai nesanāk tikai atsēdēšana. Cenšos saglabāt kontaktu ar draugiem, uzlaboju attiecības ar ģimeni, jo ģimene ir tā, kas mūs sagaida mājās. mamma tā priecājas, ka atbraucu, arī patēvs, lai gan agrāk bija sliktas attiecības, tagad redzu, ka gaida mājās mani vienmēr (man pat asaras saskrēja acīs, jo zinu, ka vienā melnā dienā tā visa vairs nebūs, tāpēc ģimenei un tuviniekiem ir jābūt tam svarīgākajam, viss pārējais būs un atnāks, ja strādāsim un centīsimies).
Labi, es te tā aizrunājos mazliet. Viss, ko gribēju pateikt, ka nevajag tik ļoti domāt par to, kā mums nav. Priecāsimies, ka mums ir pats galvenais - galva uz pleciem, rokas, kājas, veselība, ģimene, pārējo visu var dabūt. Pārējais viss būs, jāļauj dzīvei ritēt savu gaitu, paralēli attīstoties, veidojot kontaktus, labas attiecības un dzīvojot SAVU vienīgo dzīvi, jo citas mums nav un nebūs!