psihiski normālie cilvēki ņirdz par citu nelaimēm (..) Tu iesi pa ielu, nokritīsi, saulauzīsi kāju un es iešu garām un rēkšu pilnā balsī
Kas attiecas uz šo "nelaimi" - tā IR smieklīga. Autore atrod prežu paku sava vīrieša mašīnā un veido diskusiju sieviešu forumā ar jautājumu, diez, ko tas varētu nozīmēt - tā vietā, lai aizietu un noskaidrotu to no paša vīrieša. Neviens te kafijas biezumos neizzīlēs, vai džeks viņu krāpj, vai tomēr tā paciņa citu iemeslu dēļ tur uzradusies (kā jau minēts - vai nu kādam draugam izbirusi, vai akcijās citam pirkumam līdzi iedota, vai prezervatīvi vispār citiem nolūkiem pirkti).
Savukārt par ekstremitāšu salaušanu runājot - ja reiz Tu neredzi atšķirību (vai, pareizāk sakot, daudzās atšķirības) starp šīm divām situācijām - zini, mani vienreiz notrieca riteņbraucējs ar svaru gandrīz 2.5 reizes lielāku par manējo un, protams, pietiekami lielu ātrumu, tā ka, ja gribas ierēkt, vari rēkt par to, man ir PILNĪGI piekāst. Tas tiešām mani neuztrauktu pat ne mazākajā mērā.