Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

CV sūtīšanas laiks

Reitings 492
Reģ: 29.11.2009
Sveikas meitenes! :-)

Kāds, jūsuprāt, ir labākas cv sūtīšanas laiks, lai tas tiktu pamanīts, ja izvēle sūtīt ir šodien, kas ir piektdienas diena, jeb nākošās nedēļas pirmdienas rītā? Domāju, šodien varbūt jau nedēļas beigas un līdz 1dienai aizmirsīs, bet 1dien varbūt būs tik daudz jaunu ziņu, ka palaidīs garām :-D

Meitenēm, kuras strādā ar epastiem un šādām lietām, kā ir jūsu uzņēmumā?

Atceros, ka augstskolā man to vienā no pirmajiejm kursiem stāstīja, kad labāk nesūtīt, bet bez pierakstiem vai neatceross :-/
11.09.2015 10:31 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es to redzu tā, pirmdien no rīta cilvēks atnāk uz darbu un pirms ieiet ikdienas darbos mierīgu prātu var pārskatīt sasūtītos c.v., bet no otras puses piektdienās daudziem slinkums ko baigi nopietnu darīt, ja nu vienīgi nav tā ka vajag un viss. Tad arī reizēm cilvēki lai pakavētu laiku sāk skatīties c.v.

Bet nu nav tāds konkrēts laiks kad būtu viss ieteicamākais sūtīt, katram cilvēkam tas ir individuāli es pieņemu.
11.09.2015 10:33 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
piektdienas - dienas, kad cilveeki negrib ielsiigt darbos, pirmdienas, kad negrib atsaakt darbus,labak esot sutit 2dienas.
11.09.2015 10:36 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
labak esot sutit 2dienas.
šito ņemšu vērā nākamo nedēļ :D
11.09.2015 10:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits