Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Duša

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Sveikas, esmu nedaudz pārsteigta par to ko dzirdu un redzu apkārt!

Mamma sākusi testēt dažādas fiziskās nodarbes ko vien Rīgā piedāvā un jau kurā nodarbība pēc kuras atnāk un stāsta, ka sievietes neiet pēc tam dušā! Bija uz zumbu visas esot izsvīdušas tā ka sporta terps slapjš, bet pēc tam viņa vienīgā esot gājusi dušā, tas pats arī esot bijis pēc TRX nodarbības. Tikai sporta zāle, kur trenažieri tur cilvēki esot gājuši dušā visi!

Es nesaprotu kā var uzvilkt savas drēbes uz pilnīgi sasvīdušas miesas? Un kāpēc tik daudz sievietes tā dara?

Un mans pašas novērojums ir dēla hokeja trenniņā, no 20 bērniem tikai 3 tiek sūtīti dušā, pārējie tiek saģērbti un sasvīduši lipīgi palaisti uz dārziņu vai skolu! Nu wtf? Kapēc?

Kāpēc masveidā sportotāji staigā apkārt pēc tam smirdīgi?
11.09.2015 10:17 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
es arī braucu uz darbu ar velosipēdu, minos lēni, jo viens ātrums, bet neesmu sasvīdusi nekad tā, ka būtu uzreiz jāmazgājas :O drīzāk vairāk sasvīstu, ja braucu karstā un pilnā trolejbusā 40 minūtes....
14.09.2015 13:56 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Mums skola ari nebija dushas, kaut ka izdzivojam. Bet mums tas sporta stundas ar nebija baigi intensivas.
Pati sporta kluba eju dusha, bet baigais laiks paiet matus izzhavet. Un man sporta kluba vienmer ir pilnas dushas, ta ka nevaru piekrist.

Kubi
Vari man likt netirelju saraksra- no ritiem neeju dusha :D
14.09.2015 14:02 |

10 gadi
Reitings 13520
Sporta zālē, kurā es eju, visas sievietes pēc nodarbībām iet mazgāties dušā. Neesmu īsti redzējusi, ka kāda vnk uzvilktu tīras drēbes uz sasvīduša ķermeņa un ietu projām. Un vietas dušās pietiek visām, kā arī sēnīti vēl neesmu norāvusi! :D Matus gan nemazgāju, to daru mājās un sporta zāle man ir 5 min attālumā, bet pēc kārtīga treniņa gribas uzreiz nomazgāties un tīrai iet mājās!:)
Es domāju, ka vnk dažām psiholoģiski neērti iet dušā ar pārējām, varbūt meitenes kaunās no sava ķermeņa or smth... :) Man paldies Dievam tādas problēmas nav! :D
14.09.2015 14:14 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Mums pēc sporta nodarbībām skolā bija 10 min starpbrīdis un 1 duša uz 30 meitenēm :)
14.09.2015 14:19 |

10 gadi
Reitings 2563
Es gan uz sporta klubiem un tamlīdzīgām vietām neeju, bet nekad mūžā neietu dušā kopā ar citām sievietēm. Tas man šķiet pilnīgi nepieņemami un pretīgi!
14.09.2015 14:35 |

10 gadi
Reitings 13520
Lovisa - a kas tur tieši ir pretīgs? Citas sievietes pretīgas vai tu esi tik pretīga? :D
14.09.2015 15:16 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
par skolu gan jāsaka- uz visām klases meitenēm bija 2 dušas un 10 min starpbrīdis- diez kāda tad tur dušošanās?

p.s. neredzu jēgu šausmināties par cilvēkiem, kam nepatīk grupveidīga dušošanās.
14.09.2015 15:25 |

10 gadi
Reitings 2563
Lovisa - a kas tur tieši ir pretīgs? Citas sievietes pretīgas vai tu esi tik pretīga?

Kāpēc Tu uztver to tik personīgi? :) Es vienkārši saku, ka man nav pieņemami dušoties kopā ar citām kailām sievietēm, man vajag savu privāto telpu. Ja Tev tas patīk, tad uz priekšu, dari to, bet nepārmet man, ka man nepatīk, visas nav tādas kā Tu.
14.09.2015 15:30 |

Reitings 86
Reģ: 30.08.2015
@Lovisa

Viss ok, pilnībā Tevi saprotu, pašam arī nepatīk, kad jau tā šaurajā dušā ienāk vēl kāds, tas liekas samērā gejiski, nav jau nekādi komandas biedri, bet random cilvēki no zāles.

8-)8-)
14.09.2015 19:21 |

10 gadi
Reitings 13520
nu gan jums aizspriedumi! :D Ne jau nu ar večiem dušā jāmazgājas.
Bet nu neiet uz sporta zāli, jo bail mazgāties ar citām sievietēm ir diezgan aprobežoti... Man žēl tādu kompleksainu cilvēku! |-)
14.09.2015 19:36 |

Reitings 377
Man tik dīvaini lasīt tos komentārus, kur sievietes raksta, ka neiet mazgāties, jo traucē citās sievietes utt. Tas ir kas? Kompleksi, aizspriedumi? Es tiešām nesaprotu. Ne jau vīriešu dušās ar plikiem džekiem jāmazgājas :D Es no bērnības nodarbojos ar peldēšanu....mazgāties dušās ar citām sievietēm man liekas tik ļoti normāli un dabiski, ka es pat nebiju aizdomājusies, ka ir sievietes ar tādiem tarakāniem galvā.
Es pēc zāles/baseina vienmēr mazgājos, ari matus. Nemaz nevaru iedomāties, ka to var nedarīt!
14.09.2015 19:42 |

Reitings 15092
Hmm... man pat prātā nekad nebija ienācis, ka varētu iet pēc sporta kluba mazgāties mājās. Novelkot sporta tērpu, automātiski vienmēr esmu gājusi kaut vai noskaloties. Matus gan nekad sporta klubā nemazgāju, pārāk liels čakars. Tos arī atstāju iesvīdušā copē. PLikas tantes mani nemulsina. Bet nekad arī neesmu pētījusi ko un kā dara citas.
14.09.2015 19:50 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Kad apmeklēju zāli, tad dušās gāju pēc noskaņojuma - ja maz cilvēku, tad gāju uzreiz, ja daudz cilvēku, tad nepārģērbos nemaz, soma pār plecu un mašīnā iekšā - 5 min līdz mājām un tur jau tad tā normāli, pamatīgi (ar visu matu mazgāšanu, skūšanos, krēmošanos utt.) un nesteidzīgi viss. Vispār es arī no koplietojamām dušām neesmu sajūsmā. Varu saprast, ka daudziem nepatīk. Un besīja tās ūdens temperatūras maiņas - kā kāds ienāk un ieslēdz/izslēdz savu dušu, man mainījās temperatūra... :-/ Mani neuztrauktu tas, ka cilvēks aiziet no sporta nodarbības savā sporta tērpā un dušojas mājās, bet vot tīras drēbes uz izsvīduša ķermeņa es gan nesaprotu kāpēc būtu jāvelk, ja mājas atrodas turpat tuvumā un brauc ar mašīnu, piem.
14.09.2015 19:53 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Ko tur shokeeties, ka citas neveelas iet kopeejaas dushaas? Citas iet, citas ne, VISS, kaada jums, kuras te spreegaa starpiiba, kaa dara citas? Nu, es arii uz zaali neeju, bet ne jau deelj dushaam. Bet ja izdomaatu iet, mekleeju taadu, kur ir normaalas, jo negribu justies kaa koncetraacijas nometnes mazgaatuvee. Vispaar jau tie shtrunta aizkarinji nemaksaa miljonus, bet nu tas taa. Pietiek jau, ka iestaadees, kur ir normaalas dushas un gjeerbtuves, citas vazaajas apkaart plikaam chozhaam, nee, es neveelos skatiities uz sveshu sievieshu dzimumorgaaniem, un negribu lai citas blisinaas uz mani, jo tepat cosmo dazhas saka, ka veero apkaarteejaas.
14.09.2015 19:54 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Jā, dušas aizkariņi nav dārgi, bet tajos aši vien savairojas mikrobi. Arī dušas ar nodalījumiem ir grūtāk dezinficēt\tīrīt, nekā vienu lielu, atklātu dušas telpu.

Es uz sporta zāli esmu bijusi vienu reizi mūžā un varu teikt, ka saprotu gan tās, kuras grib mazgāties turpat , gan tās kuras grib un var pagaidīt līdz mājām. Tajā reizē gan, kad es tur biju, no zālē esošajām ~10 dāmām, sasvidušas bija tikai divas. Tās arī dušojās. Pārējās atnāca, atrādīja sporta tērpu un bez liekas pārpūlēšanās brauca mājās :-D

Šis ir viens no iemesliem kapēc es esmu tik pārlaimīga, ka man ir iespēja trenēties mājās un no mājām, jo: a) sava mūzika; b) sava duša :-D
14.09.2015 20:05 |

Reitings 377
K.C. kāpēc tu domā ka kādai baigi interese tavi dzimumorgāni, ka tik nu tagad pētīs. Nekad neesmu manījusi, ka mani kada pētītu dušās vai ģērbtuvēs, kā arī pati citas nepētu.
14.09.2015 20:11 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Tas biija vairaak teemeets taam, kuras te saukaa par aprobezhotaam taas, kas nedara kaa vinjas.
Nu tu nepeeti, bet tepat meitenes teikushas, ka ieveero, kaa paargjeerbjaas, ko pirmo/peedeejo velk, kaa velk, kaa mazgaajas. Un es arii akvaparkos esmu pamaniijusi, kaa blisinaas virsuu.
14.09.2015 20:20 |

10 gadi
Reitings 674
Reģ: 09.01.2015
Kopš es vakar redzēju,ka viena sieviete dušā ne tikai skujās, bet arī čurā, es sāku pārdomāt un neiet vairs kluba dušā.

Bet tā jau es skatos, ja man pēc tam nekur nav jāiet/jābrauc, tad arī labprātāk izvēlos mājās mazgāties, jo katru reizi pēc treniņa mazgāju matus un ļauju viņiem izžūst dabīgi. Bet ik pa laikam ieeju saunā un tad jau arī neiztrūkstoši arī duša. Nezinu, nejūtos kā netīrele, jo ātri atbraucu mājās un lecu dušā
14.09.2015 20:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits