Duša

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Sveikas, esmu nedaudz pārsteigta par to ko dzirdu un redzu apkārt!

Mamma sākusi testēt dažādas fiziskās nodarbes ko vien Rīgā piedāvā un jau kurā nodarbība pēc kuras atnāk un stāsta, ka sievietes neiet pēc tam dušā! Bija uz zumbu visas esot izsvīdušas tā ka sporta terps slapjš, bet pēc tam viņa vienīgā esot gājusi dušā, tas pats arī esot bijis pēc TRX nodarbības. Tikai sporta zāle, kur trenažieri tur cilvēki esot gājuši dušā visi!

Es nesaprotu kā var uzvilkt savas drēbes uz pilnīgi sasvīdušas miesas? Un kāpēc tik daudz sievietes tā dara?

Un mans pašas novērojums ir dēla hokeja trenniņā, no 20 bērniem tikai 3 tiek sūtīti dušā, pārējie tiek saģērbti un sasvīduši lipīgi palaisti uz dārziņu vai skolu! Nu wtf? Kapēc?

Kāpēc masveidā sportotāji staigā apkārt pēc tam smirdīgi?
11.09.2015 10:17 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Priecājos, ka man pēc daudzu gadu ikdienišķas mazgāšanās koplietojamās dušās ir sanācis izvairīties no kāju, nagu sēnītēm un vēl kādas seksuāli transmisīvas slimības. Cik zinu, tad arī pārējās meitenes vēljoprojām ir dzīvas un veselas.
11.09.2015 16:04 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Man neliela sajēga par mikrobioloģiju un čības ir gana laba aizsardzība. Sēnītes nav tarakāni un apkārt nerāpo, neskatoties uz to, ko rāda reklāmās

gan jau , kadebīls jautājums , bet tomēr .... Ja mana čība apkrīt otrādi , tad jau sanāk , ka ur var iekļūt sēnītes un pēc tam pārcelties uz manas kājas !?
vai kā tad vispār saķer tās drazas ?
11.09.2015 16:07 |

Reitings 76
Reģ: 29.07.2014
Nu parasti pēc treniņiem neeju dušā. Ja nu ļoti nosvīdusi esmu, tad ātri ieskrienu.
Dzīvoju 15 min ar kājām no kluba. Izvairos iet klubu dušās, jo nepatīk tā nekomfortablā sajūta tur.
Var jau ātri un neuzkrītoši ieiet noskaloties, bet nepatīk tās, kuras plikas vislaik apkārt vazājās, slauka acu priekšā dibenu, papleš kājas un ar 100 krēmiem zieķējas. Jā, nu sieviešu ģērbtuves, bet nu nav pārāk patīkami.
Cik zinu, tad vienīgais no Myfitness klubiem, kurā dušās ir aizkariņi, ir Radissons.
11.09.2015 16:07 |

Reitings 10185
Jūs skolā pēc sporta arī skrējat mazgāties !?

Skolas sporta nodarbību laikā ļoti reti kad sanāk TĀ sasvīst kā pēc reāla treniņa. Atceros, ka ļoti maz meiteņu gāja. Gāja tās, kuras sporto arī ārpus skolas un ir pieradušas nekautrēties. Pilnīgi labi saprotu, ka meitene, kura kailu ir redzējusi tikai sevi mājās pie spoguļa nevar vienkārši skolas ģērbtuvē izmesties plika un aiziet nomazgāties. Pie tā vienkārši ir jāpierod. Ja cilvēks jūtas šausmīgi neērti mazgājoties kopā ar citiem cilvēkiem, tad lai jau viņš velk tās tīrās drēbes uz sasvīduša ķermeņa un iet mājās mazgāties. Es arī tā darītu, ja man būtu kauns un visa tā padarīšana izraisītu tādu diskomfortu. Kas tur ko brīnīties vispār??? :-O
11.09.2015 16:14 |

Reitings 1165
Reģ: 13.05.2014
Es ietu kopējā dušā tikai bezizejas situācijā, kad, piemēram, zinātu,ka atnākot pēc treniņa mājās, mājā nav ūdens :D nu nē, kopējās dušas man ir liels bieds, labāk atnāku pēc treniņa mājās un nomazgājos savā dušā
11.09.2015 16:14 |

Reitings 1165
Reģ: 13.05.2014
Es tā padomāju un sapratu,ka pēc sporta visus skolas gadus, nekad neesmu redzējusi,ka kāda ietu dušā, pat pēc skriešanas, ja tā padomā, tad interesanti, laikam nevienai negribējās rēgoties plikai klasesbiedreņu acīs... Bet puiši vienmēr pēc sporta visi mazgājās, viņiem laikam vairāk vienalga.
11.09.2015 16:17 |

Reitings 91
Reģ: 15.06.2015
Lūk arī visādi kompleksi sarodas, ja bērnībā skolā pēc sporta, vai jebkura treniņa nemāca bērnus iet dušā. Pēc tam kompleksi nomazgāties sporta klubos un kompleksi redzēt plikus ķermeņus.

Atceros, ka skolā pēc sporta stundms dušā gāja 2-3 cilvēki (nezinu par meitenēm) no kādiem 15. Pat vidusskolā tas skaitlis palielinājās par 1-2.

Nezinu par meiteņu mazgāšanās īpatnībām, bet, es nekad nepārvilktu drēbes vai vnk izietu no sprta kluba nenomazgājies, pie iespējas to izdarīt, kaut 5 min līdz mājām. Pirmkārt jau tā svaiguma sajūta....

Ai, karoč mī nedaudz ar šokā :D
11.09.2015 16:17 |

Reitings 10185
es nekad nepārvilktu drēbes vai vnk izietu no sprta kluba nenomazgājies, pie iespējas to izdarīt, kaut 5 min līdz mājām. Pirmkārt jau tā svaiguma sajūta....

Piekrītu. Tas kaifs pēc kārtīga treniņa un dušas.. tā viegluma sajūta dodoties mājās. Tas nekas, ka vakarā vēl mati jāmazgā un tāpat dušā jāiet.
11.09.2015 16:25 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Noteikti nomazgajos un reizi nedel pasezu ari sauna, loti pietrukst pirtina.
Esmu redzejusi, ka sporta kluba dusas tiek krasoti un mazgati mati pectam :D
Bet zinu ari cilveku, kurs ir loti jutigs uz koplietosanas telpam, neies kopejas dusas, neies uz tualeti ne darba, ne restorana, ne universitate, tikai majas. Viesnica ari visu dezinfice pirms lietosanas :D
11.09.2015 16:41 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Diskusijas iespaidā, ņemot vērā meiteņu fobijas no sēnītēm, publiskajām dušām un kailiem sieviešu ķermeņiem, radās jautājums par baseina apmeklēšanu. Tur jūs arī nemazgājaties pirms iešanas baseinā? :-O
11.09.2015 16:46 |

Reitings 11162
radās jautājums par baseina apmeklēšanu. Tur jūs arī nemazgājaties pirms iešanas baseinā?

nē , un tur kur tas ūdens kājām , kuram itkā jāiziet cauri , arī neeju - fuj kaut kāda peļķe ... Nu ja akurāt citādi nevar , tad saslapinu peldkostīmu wc izlietnē :D :D un pišķiņ apšļakstu sevi :D
11.09.2015 16:49 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Acīmredzot, tādas kā wee nav iemācījušās lasīt vai viņām paslīdējis garām fakts, ka visos baseinos lieliem burtiem rakstīts, ka PIRMS baseina apmeklējuma jāiet dušā un jānomazgājas. :-D Tā ir elementāra higiēnas prasība. Un tad brīnās, ka no baseina apmeklējuma saķer visādus draņķus. :-D
11.09.2015 16:52 |

Reitings 11162
Acīmredzot, tādas kā wee nav iemācījušās lasīt vai viņām paslīdējis garām fakts, ka visos baseinos lieliem burtiem rakstīts, ka PIRMS baseina apmeklējuma jāiet dušā un jānomazgājas.

nu ja jau tu šādi to pasniedz tad - man nav jādara viss , kas uz staba rakstīts ;)
11.09.2015 16:56 |

Reitings 630
Reģ: 11.07.2009
es neeju sprota kluba dušā, jo es pēc tam ar kājām vēl eju mājās ~20min. Paspēju iesvîst ejot. Ieeju sava dušinā, noberžos un miers. Nafig man ņemt dvieli, šampūnus utt., jo kamēr tikšu mājās vajadzēs atkal dušoties.

Cerams, ka nevienu nešokēju ar to, ka man ir mājās duša un taja mazgājos, tik pretigi, ne?
hei, bet pats labakais ir tas, ka tiem, kas tik ļoti šokējas - nav jalien klāt sasvīdušajiem un pretîgajiem!
11.09.2015 16:58 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
bet, ja es ietu kaut kur uz fiziskajām aktivitātēm, tad ietu dušā, tikai tad, ja man pēc tam būtu citi plāni vai darīšanas...ja būtu iespēja braukt pa taisno uz mājām ar savu mašīnu, tad brauktu sporta tērpā uz mājām dušoties

+++

Bet labi, ka ir tāds cosmo, jo tagad zinu, ka man nav halucinācijas, ja dažreiz liekas, ka lūr virsū.. izradās, ka visu laiku esam novērotas un izvērtētas, vai tik kājas ideāli gludas, pēc treniņam pati nomazgāta un mati izķemmēti.. un pats galvenais, ka kādam ir tik daudz laika, lai to pētītu un par to cepties..
11.09.2015 16:59 |

Reitings 630
bordo, tas kāds svētais ūdens, kurā pirmstam janoskalojas!? visas slimibas aizbaida
11.09.2015 17:00 |

Reitings 11330
Un tās, kas saka, ka sporta tērpā līdz mājām aiziet - a ko ziemā, kad ir mīnusos? Arī? Vai pa virsu vēl mēteli uzmetat, un tad mētelis pievelkas ar sviedriem?

Jā, sasūcas pilns. Es nezinu, kādi Tev tie sviedri, ka pēc uzmešanas kurtka ir mazgājama, bet man tā nav. Tad jau var salīdzināt, ka skrējot uz autobusu, virsdrēbes jāliek mazgāties.. Dažreiz tiešām liekas, ka šī apsēstība ar māniju tiešām izslēdz domāšanu..
11.09.2015 17:01 |

Reitings 630
Es nezinu, kādi Tev tie sviedri, ka pēc uzmešanas kurtka ir mazgājama, bet man tā nav.

:-D:-D:-D
11.09.2015 17:02 |

Reitings 11330
* apsēstība ar tīrību
11.09.2015 17:07 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Ja mana čība apkrīt otrādi , tad jau sanāk , ka ur var iekļūt sēnītes un pēc tam pārcelties uz manas kājas !?
vai kā tad vispār saķer tās drazas ?

Nav jau tā, ka tās sēnes sēž un gaida, ka tik lēks tev virsū :D Un kāpēc čībai jākrīt otrādi. Turklāt dušās viss aiztek kanalizācijā. Sēnes var "saķert" vietā stāvošu nedezinficētu (nehlorētu) ūdeni. Vislielākā iespēja ir pie tieša kontakta (berzējot kājas :D ) vai lietojot svešas čības. Sēnītes mazos kvantumos ir visiem. Bet ne visiem tās savairojas uz izraisa problēmas. Ja sasvīdušas kājas nevis mazā dušā, bet iepako neelpojošos apavos, tad tur gan ir fantastiska vide sēnīšu vairošanai.
11.09.2015 17:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)