Mana saldētava ir pilna līdz malām. Saldēju ļoti daudz ko. Sākot ar pašu ierastāko: gaļu, zivīm, daždažādas ogas - gan ar cukuru biezenī, gan vienkārši, protams, kaudzi ar dažādiem zaļumiem, vasaras ražas dārzeņi - cūku, sviesta, zaļās pupiņas, zirnīšus, vārītas bietes, tāpat sēnes. Pašus pirmos dārza mazos burkāniņus pat sagriezu, ieliku maisiņā un sasaldēju. Bet vispār arī sasaldēju vienu kabaci.. aaah. un protams, arī viskautko gatavu - kādreiz paliek pāri kāda gaļas mērcīte - saldētavā, kāda procija zupas - saldētavā. Arī buljonus pa porcijām. Ja ēst gatavojot paliek pāri - tomātu pastu. Pilna saldētava ar lauku sviestu konditorejas izstrādājumiem. Tāpat sierus, ja zinu, ka netiks apēsts.. arī pat ķirbi, mīklu un visādus ogu sīrupus padzērieniem :-) manā saimniekošanā saldētavai ir liela nozīme :-D